Ιατρικές εξετάσεις Εμπορικού Ναυτικού - ΥΕΑΝΕΘ

Απάντηση
Στρατός και θητεία
τζωρτζινα

Δημοσίευση από τζωρτζινα »

Καλησπερα, δινω φετος Πανελλαδικες εξετασεις... Ειμαι απο θεωρητικη, αλλα για καθαρα δικους μου λογους κι επειδη λατρευω τα ταξιδια, αποφασισα να δοκιμασω την εισαγωγη στις Α. Ε. Ν. Σιγουρα ειναι ενα απο τα επαγγελματα που εχει μελλον και ειδικα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στη χωρα μας.Εχω μυωπεια (2,5 Και 2,5) περναω ή με κοβουν. Επισης, ποσο περιπου του μηνα βγαινει η προκήρυξη;

Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Andreas97 »

Τζωρτζινα απ'οσο γνωριζω η προκηρυξη βγαινει μεσα στον μαϊο αν και η περσινη βγηκε 10 ιουνιου.
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μιπως ξερει κανεις στην ΑΕΝ πλοιαρχων ποσα λαθη επιτρεπονται χωρις γυαλια ; Διαβασα την περσινη προκηρυξη αλλα δεν καταλαβα ελεγε 4/10-4/10 ή 3/10-5/10
τζωρτζινα

Δημοσίευση από τζωρτζινα »

Εγω φοραω φακους επαφης.υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο;

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπέρα! Θελω τοσο πολυ να ρωτησω κατι και να μου δωσουν μια επιτελους σωστη απαντηση... Ισως την βρω εδω... Ειμαι στο τελευταιο ετος του σχολειου... Γραφω πανελληνιες και περιμενω να βγει η προκιριξη στην σχολη... ! Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι γεννηθηκα με ρομβοιπποποδια... (δηλαδη δεν μπορουσα να περπατησω χωρις εγχηρηση... Η εγχηρηση εγινε, πετυχε και σημερα ουτε καν κουτσενω... Η αναπτυξη του ποδιου μου ειναι κανονικη μονο που φενεται το σιμαδι της εγχηρησης και ειναι λιγο πιο μικρο απο το αλλο καθος και το μακρος της πατουσας υστερει 1 εκατοστο απο το αλλο) εγω προσοπικα δεν εχω κανενα απολιτος προωλημα στην χρηση των ακρων μπορω να κανω τα παντα που συνιθιζουμε να κανουμε ως ανθρωποι με τα ποδια μας... Υπαρχει προβλημα για την εισαγωγη μου στην σχολη; Ξερει καποιος;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από greko_27 »

Κώστας έγραψε:Καλησπέρα! Θελω τοσο πολυ να ρωτησω κατι και να μου δωσουν μια επιτελους σωστη απαντηση... Ισως την βρω εδω... Ειμαι στο τελευταιο ετος του σχολειου... Γραφω πανελληνιες και περιμενω να βγει η προκιριξη στην σχολη... ! Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι γεννηθηκα με ρομβοιπποποδια... (δηλαδη δεν μπορουσα να περπατησω χωρις εγχηρηση... Η εγχηρηση εγινε, πετυχε και σημερα ουτε καν κουτσενω... Η αναπτυξη του ποδιου μου ειναι κανονικη μονο που φενεται το σιμαδι της εγχηρησης και ειναι λιγο πιο μικρο απο το αλλο καθος και το μακρος της πατουσας υστερει 1 εκατοστο απο το αλλο) εγω προσοπικα δεν εχω κανενα απολιτος προωλημα στην χρηση των ακρων μπορω να κανω τα παντα που συνιθιζουμε να κανουμε ως ανθρωποι με τα ποδια μας... Υπαρχει προβλημα για την εισαγωγη μου στην σχολη; Ξερει καποιος;

εαν ρωτησουν Ποιος εχεις κανει εγχειριση μην απαντησεις καθολουΕικόνα

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Τι Ιατρικές Εξετασεις Χρειάζονται Για να Πάω Για Εμποροπλοιάρχων;

Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ξερει κανεις ποτε ερχεται το παραπεμπτικο σημειωμα απο το ΥΕΝ για της ιατρικης εξετασεις... ; Και περιπου ποτε{ημερονια στο περιπου} πρεπει να γινουν ;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Andreas97 έγραψε:Ξερει κανεις ποτε ερχεται το παραπεμπτικο σημειωμα απο το ΥΕΝ για της ιατρικης εξετασεις... ; Και περιπου ποτε{ημερονια στο περιπου} πρεπει να γινουν ;

Θα τα αναγραφει αναλυτικα ολα στην προκηρυξη. Συνηθως απο τα λιμεναρχεια οπου θα καταθεσεται τα χαρτια σας.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γιωργος έγραψε:Τι Ιατρικές Εξετασεις Χρειάζονται Για να Πάω Για Εμποροπλοιάρχων;

Εχουμε παραπεμψει παλαιοτερες προκηρυξεις. Βασικες ειναι οι ιδιες με τις σχολες του ΠΝ και ΛΣ μονο που δεν εχει τσιτσιδωμα και τα ορια μυωπιας ειναι διαφορετικα.

Glix

Δημοσίευση από Glix »

Δεν εχω καταλαβει τι γινεται στην εξεταση της μυωπιας που λεει πχ (4/10) χωρις γυαλια... Εγω που εχω στο ενα 3 και στο αλλο 2βαθμους μυωπια και δεν μπορω να δω τι γινεται στα 3 μετρα μπροστα μου χωρις γυαλια ή φακους επαφης, τι κανω; Δεν γινεται να περασω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Glix έγραψε:Δεν εχω καταλαβει τι γινεται στην εξεταση της μυωπιας που λεει πχ (4/10) χωρις γυαλια... Εγω που εχω στο ενα 3 και στο αλλο 2βαθμους μυωπια και δεν μπορω να δω τι γινεται στα 3 μετρα μπροστα μου χωρις γυαλια ή φακους επαφης, τι κανω; Δεν γινεται να περασω;

Στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει η ίδια απόρια αλλά για 8/10 χωρίς γυαλιά δες τις απαντήσεις του γκρέκο
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ξερει κανεις αν ερχεται καποιο γραμμα ή καποιο παραπεμπτικο απο το λημεναρχειο (ή απο το ΥΕΝ) για τις ιατρικες εξετασεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Andreas97 έγραψε:Ξερει κανεις αν ερχεται καποιο γραμμα ή καποιο παραπεμπτικο απο το λημεναρχειο (ή απο το ΥΕΝ) για τις ιατρικες εξετασεις;
α. Δεν γίνονται δεκτά τα δικαιολογητικά υποψήφιου/ας, αν δεν περιλαμβάνουν την Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής η οποία τον χαρακτηρίζει ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για την ειδικότητα ή ειδικότητες σε μια από τις οποίες επιθυμεί να φοιτήσει εφόσον εισαχθεί.

β. Για την Υγειονομική εξέταση των υποψηφίων και την έκδοση της σχετικής Γνωμάτευσης αρμόδια είναι η πλησιέστερη στον τόπο μόνιμης κατοικίας του υποψήφιου Υγειονομική Επιτροπή Απογραφομένων Ναυτικών και Εργατών Θαλάσσης (Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ.), στην οποία παραπέμπεται ο υποψήφιος με παραπεμπτικό σημείωμα της πλησιέστερης στον τόπο μόνιμης κατοικίας του απογράφουσας Αρχής (ΥΠ. ΟΙ. Α. Ν./ΔΝΕΡ Α΄ ή Λιμενική Αρχή).

γ. Οι υποψήφιοι/ες κατά την Υγειονομική εξέταση πρέπει να φέρουν απαραίτητα μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο ανάλογο επίσημο έγγραφο με επικυρωμένη φωτογραφία τους και (4) φωτογραφίες.

δ. Ειδικά οι διαμένοντες στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια για λήψη παραπεμπτικού σημειώματος για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στην ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς,(09.00-12.00), έχοντας μαζί τους (Ι) ακτινογραφία Θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με επικολλημένη φωτογραφία τους και την αντίστοιχη γνωμάτευση,(ΙΙ) 2 φωτογραφίες,(ΙΙΙ) διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (31,17) ΕΥΡΩ και (IV) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας

Διάβασε την προηγούμενη προκήρυξη αναφέρει κι'άλλα πράγματα για τις υγειονομικές εξετάσεις
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kos »

Λοιπον... Εχω μια ερωτηση... Στη σχολη παιζει να εχω κανενα προβλημα (δηλ. Να μην μπορω να γραφτω) λογω σκολιωσης; Γιατι ειδα παραπανω οτι ζητανε και μια ακτινογραφια αν δεν κανω λαθος...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης