Giannis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κ΄τι αν γνωρίζετε φυσικά να μου απαντήσετε. Γνωρίζω ότι θέλει μέσον για να δουλέψεις σε κότερα όμως η απορία μου είναι η εξής: Έστω ότι βρήσκεις κότερο μπαρκάρεις για συγκεκριμένους μήνες και μετά βγαίνεις και μέτα ξανά τους ενημερώνεις ότι θέλεις να μπαρκάρεις όπως γίνεται δλδ και στα cargo ή δουλεύεις συνέχεια; Ευχαριστώ πολύ!
Υπαρχουν ιδιωτικα κοτερα που δουλευεις συνεχεια ολο το χρονο... Υπαρχουν ομως και εταιρειες που νοικιαζουν κοτερα κυριως κατα την καλοκαιρινη περιοδο για τουριστικους λογους κτλπ...
Λοιπον θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα και ενα προβληματισμο μου.1. Για τα κρουαζιεροπλοια στα ελληνικα τουλαχιστον, ο χρονος ξεκουρασης απο το ενα ταξιδι στο αλλο ποσος μπορει να ειναι; Και 2. Γιατι να μην υπαρχουν τουλαχιστον για τα κρουαζιεροπλοια μεγαλυτερα κενα απο το ενα ταξιδι στο αλλο ωστε να χωρεσουν και αλλοι αξιωματικοι που θα δουλεψουν εκτος απο αυτους που ειναι ηδη. Βαση του οτι εχουν και μεγαλυτερη ζητηση τα κρουαζιεροπλοια και να ικανοποιηθουν οσοι περισσοτεροι γινεται.
Παιδια ας με βοηθήσει καποιος θελω να μπω εμπορικο ναυτικο αλλα ακουω απο παιδια οτι δυσκολευονται να βρουν εταιρια ως καπετανιοι και μερικοι τα παρατουν γιατι δεν βρισκουν δουλεια οχι γιατι δεν το αντεχουν. Εχω αχωθει πολυ οποιος μπορει ας μου απαντησει! Ευχαριστω!
Για καπετανιος ενδιαφερομαι θα εχω η θα εχει δουλεια στο μελλον; Αν οχι να ξερω. Με εχει πιασει το αχος. Γιατι ακουω απο παιδια που δινουν παλι με το 10% γιατι δεν ειχαν δουλεια ως καπετανιοι! Ισχυει αυτο;
Διαβασα και αυτα που καταλαβα ειναι οτι εχει δουλεια σιγουρι αλλα εξω ακουω παιδια που τελιωσαν και ξαναδινουν γιατι δεν βρισκουν εταιρια να μπαρκαρουν!
Θα ηθελα να ρωτησω κατι... Ακραιο αλλα ισως εφικτο (λεμε τωρα) τι θα χρειαζοταν για να δουλεψεις ειτε ως μηχανικος ειτε ως πλοιαρχος σε ενα κρουαζιεροπλοιο; Βλεπε Oasis Of The Seas;