Ρε παιδια τι λετε για περσυ... Περσυ οσοι ηταν σε διαδικασια αφαίρεσης τους περνάγαν. Φετος τι αλλάζει; Δλδ με ποία αιτιολογία σε κόβουν για τα σημαδια; Και μιλάω οτι εγώ θα θέλω 1 θεραπεία ακομα για να φύγει. Και θα έχω και χαρτί απο δήμόσιο νοσοκομείο.
Να το βγαλεις με τροχο κ ψαλιδι οπως εκανα εγω... Μετα θα θελεις 4,5 χιλιαρικα να το φτιαξεις αλλα οκ! Λεφτα υπαρχουν. Δυσκολη επιλογη φιλε μου! Εχεις τα μορια. Ψυχοφαρμακα δεν περνεις. Αμα περνας τα αθληματα αξιζει να το βγαλεις!
Καμια αλλη λυση δεν υπαρχει; Εγω πηγα ρωτησα και μου ειπε με λειζερ 500 ευρω να το αφαιρεσω, κατι ακουσα δικαστικα μηπως ειναι καλυτερα ετσι γιατι ειναι σε σημειο που δεν φενεται
teomixa έγραψε:Καμια αλλη λυση δεν υπαρχει; Εγω πηγα ρωτησα και μου ειπε με λειζερ 500 ευρω να το αφαιρεσω, κατι ακουσα δικαστικα μηπως ειναι καλυτερα ετσι γιατι ειναι σε σημειο που δεν φενεται
Με επαγγελματικό μακιγιάζ! Και δεν φαίνεται τίποτα!
Επειδη το εχω ψαξει πολυ για τα τατουαζ γιατι εχω 2, σε σημεια που δεν φαινονται ομως, και λογο του οτι εχω 2500 μορια και τα αθληματα δεν ειναι κανενα προβλημα καθως αθλουμαι απο 7 χρονων, οι απαντησεις που πηρα απο διαφορους γνωστους που ανακατευονται με αστυνομια ειναι πολυ αρνητικες... Δυστυχως οσοι εχουν τατουαζ κοβονται αμεσως. Τωρα δεν ξερω για δικαστικα και τετοια αλλα και για make up επειδη ειδα πιο πανω οι εξεταστες θα ειναι ψιλιασμενοι. Οχι δηλαδη οτι θα ψαξουν σπιθαμη-σπιθαμη αλλα το εχουν στο νου τους αυτον τον τροπο. Τωρα το αν ειναι σωστο αυτο η οχι δεν ξερω τι να πω πραγματικα γιατι μου ειπαν κιολας οτι αφου περασεις και γινεις με το καλο αστυνομικος μπορεις να εχεις οσα θελεις! Αρκει να μην φαινονται. Τι να πω...