Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από slm »

SELEUKOS έγραψε:Οχι ρε κορακι, δε θα τους κοψουν

Φίλε μου κι εγώ έχω...anywayz

SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Σορρυ κολητε το πα για πλακα ουτως η αλλως
giannis

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από giannis »

SELEUKOS έγραψε:Σορρυ κολητε το πα για πλακα ουτως η αλλως
Όχι θα τους άφηναν.

Ρούμπος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ρούμπος »

Κανε και ενα στο λαιμο και εισαι κομπλε μας δουλευεις ρε νεο σα πρεζονι θα σε με τατου στο καρπο να πω οτι ειχες ενα σε μη εμφανη σημειο οχ στη πλατη ναι αλλα οχι και εκει ελεος. Παιδια ο παπουλης εχει ενα στη πλατη θα παω με το χαρτι απο το νομο οτι ειναι αντισυνταγματικο και θα πω στην επιτροπη οτι αμα με κοψει εκτος του οτι θα παω δικαστικα θα τους κανω και μηνυση αμα θελουν ας μη με περασουν
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από handballer »

Ρούμπος έγραψε: Κανε και ενα στο λαιμο και εισαι κομπλε μας δουλευεις ρε νεο σα πρεζονι θα σε με τατου στο καρπο να πω οτι ειχες ενα σε μη εμφανη σημειο οχ στη πλατη ναι αλλα οχι και εκει ελεος. Παιδια ο παπουλης εχει ενα στη πλατη θα παω με το χαρτι απο το νομο οτι ειναι αντισυνταγματικο και θα πω στην επιτροπη οτι αμα με κοψει εκτος του οτι θα παω δικαστικα θα τους κανω και μηνυση αμα θελουν ας μη με περασουν
Εικόνα Εικόνα Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Πηγαινε ετσι εσυ, με τσαμπουκα! Κανενα προβλημα θα σου πουνε, περασες! Σε παρακαλουμε μην μας μαμησεις. Με προφαση την συμπεριφορα σου κ το υφος σου Αμα θελουν να σε κοψουν σε κοβουν χωρις δευτερη κουβεντα Κ αντε να βρεις το δικιο σου μετα. Το να κανεις την παπια καμια φορα δεν ειναι κακο! Κανε την δουλεια σου κ φυγε χωρις τσαμπουκαδες κ τιποτα. Πες ευχαριστω πολυ γεια σας κ μετα μαθε τους ερωτα μεσο της αποφασεις κ του δικηγορου!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ρούμπος έγραψε: Κανε και ενα στο λαιμο και εισαι κομπλε μας δουλευεις ρε νεο σα πρεζονι θα σε με τατου στο καρπο να πω οτι ειχες ενα σε μη εμφανη σημειο οχ στη πλατη ναι αλλα οχι και εκει ελεος. Παιδια ο παπουλης εχει ενα στη πλατη θα παω με το χαρτι απο το νομο οτι ειναι αντισυνταγματικο και θα πω στην επιτροπη οτι αμα με κοψει εκτος του οτι θα παω δικαστικα θα τους κανω και μηνυση αμα θελουν ας μη με περασουν
Κάνε την δουλεία σου με ήρεμους τόνους, γιατί αν πας έτσι υπάρχουν άλλοι 1000 λόγοι που δεν είναι αντισυνταγματικοί για να σε κόψουν.
χριστοςςςςς

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από χριστοςςςςς »

Δεν υπαρχει περιπτωση με ενα καλο maik up απο επαγγελματια να μιν καταλαβουν τιποτα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

χριστοςςςςς έγραψε: Δεν υπαρχει περιπτωση με ενα καλο maik up απο επαγγελματια να μιν καταλαβουν τιποτα;
Πιστεύω πως αν πας να τους κοροϊδέψεις και σε καταλάβουν τα πράγματα θα είναι χειρότερα.. Είπαμε υπάρχει λύση με δικαστήριο [;) ]
Στέργιος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Στέργιος »

Μπορείς να πείς δυο λόγια παραπάνω τι πρεπει να κανουμε αφου μαςε κοψουν γιατί είμαστε αρκετά παιδία που έχουμε αυτό το πρόβλημα και είμαστε απελπισμένοι Ευχαριστώ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Στέργιος έγραψε: Μπορείς να πείς δυο λόγια παραπάνω τι πρεπει να κανουμε αφου μαςε κοψουν γιατί είμαστε αρκετά παιδία που έχουμε αυτό το πρόβλημα και είμαστε απελπισμένοι Ευχαριστώ
Αν διαβάσεις και τις προηγούμενες σελίδες θα σε καλύψουν. Σε γενικές γραμμές όταν σε κόψουν πας σε δικηγόρο και κάνεις προσφυγή.Τα υπόλοιπα είναι δουλεία του δικηγόρου. (Εννοείτε ότι πρέπει να έχεις περάσει για να κάνεις αυτήν την διαδικασία) [;) ]
Kwstas

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω θα ειμαι σε διαδικασια αφαιρεσης. Με χαρτι γιατρου. Θα εχω προβλημα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Kwstas έγραψε: Εγω θα ειμαι σε διαδικασια αφαιρεσης. Με χαρτι γιατρου. Θα εχω προβλημα;
Δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι στην διαδικασία να το βγάλεις.. Αν το έχεις όταν πας εκεί θα κοπείς.
το νου σου...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

δημητρης.82 έγραψε:
kwstas έγραψε: εγω θα ειμαι σε διαδικασια αφαιρεσης. με χαρτι γιατρου. θα εχω προβλημα;
δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι στην διαδικασία να το βγάλεις.. αν το έχεις όταν πας εκεί θα κοπείς.
ακριβως. οπως επισις κοβουν οσους εχουν αφαιρεσει το τατουαζ με την μεθοδο του νυστεριου και εχουν ουλες.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Περσυ ξερω οτι περασαν παιδια με τετοιες ουλες, ηταν ακομη με ραμματα κτλ! Πως αλλιως να το βγαλεις τετοιες ωρεςς; Εγω το εβγαλα με τροχο, σαν εγκαυμα μοιαζει τωρα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 10 επισκέπτες