Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

δημητρης25 έγραψε: Δημητρη το ξερω. Περα απο την ενσταση μεσο του ασεπ σε τετοια περιπτωση, οταν σε κοψουν πχ για τατουαζ σου δινουν 10 ημερες για να το βγαλεις! Ετσι εγινε με πολυ κοντινο μου προσωπ. Ετσι ακριβως εγινε πριν 2- χρονια! Ηταν κ αλλα παιδια μαζι με αυτον. Αυτος ειχε ενα δελφινι στην κοιλια να φανταστεις.
Εντάξει φίλε μου δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες.εχεις δίκιο σαυτο. [:) ]
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

τζο έγραψε:Επειδή ο καθένας λέει ότι του κατέβει διαβάστε

Την ημερομηνία τη κοιταξες ;[/QUOTE"> Ρε αλάνι τι σχέση έχει η ημερομηνία; Την έννοια αντισυνταγματικό την καταλαβαίνεις; Υπάρχει σε 2 περιπτώσεις τατουάζ και όσοι έκαναν τα χαρτιά ενώ ήταν εποπ. Διάβασε λίγο προσεκτικά.[/QUOTE">

Και το μνημονιο αντισυνταγματικο είναι αλλά πέρασε, εσυ πιστευεις δηλ οτι απο πέρσι δεν το ψαξε καθολου και η αντιθετη πλευρα ωστε να μην ειναι αντισυνταγματικο για να το αναφερει ρητα στη προκηρυξη ετσι ξεκαθαρα φετος. Ειναι λεπτο το ζητημα ξερεις γιατι τα Τατουαζ ποικιλουν και ως προς το μεγεθος αλλα και ως προς τα σχέδια, δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.
Τώρα μη μου συγκρίνεις άσχετα πράγματα .για να αλλάξει αυτό που λες (δηλαδή να μην είναι αντισυνταγματικό) πρώτα πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Εντάξει δεν είπαμε να έχει ο άλλος τατου σον λαιμό η κάπου γενικά που να φαίνετε με στολή.κάθε χρόνο μετά από το 2007 και μετά το γράφει ρητά η προκήρυξη και; Μπαίνουν με άλλες προκηρύξεις, δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει δικαιωθεί .όχι μόνο για τατου αλλά και για την άλλη περίπτωση που αναφέρει το ένθετο.
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια απο ο, τι ξερω τα τατου επιτρεποταν μεχρι το 2007... Απο εκει κ περα δεν επιτρεπεται κανενα τατου ανεξαρτητως μεγεθους και σημειου οπου βρισκεται. Στα υγειονομικα μας ψαξανε. Αμα ομως εισαχθει καποιος στην σχολη τοτε μπορει ν χτυπησει τατου σε σημειο που δεν φαινεται εκτος αν βρισκεται στην ασφαλεια οπου οσα τατου θελει και με το νομο κιολασ.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Παιδιά αν υπήρχε δεδικασμένο τελεσίδικα και επέμενε η ηγεσία ενάντια σ΄αυτό, είναι αυτονόητο ότι θα κινδύνευε ανα πάσα στιγμή [η ηγεσία ] να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος Μετά από μήνυση του πρώτου τυχόν ενδιαφερομένου.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από handballer »

Λεφτα υπάρχουν έγραψε:
τζο έγραψε:Επειδή ο καθένας λέει ότι του κατέβει διαβάστε

Την ημερομηνία τη κοιταξες ;[/QUOTE"> Ρε αλάνι τι σχέση έχει η ημερομηνία; Την έννοια αντισυνταγματικό την καταλαβαίνεις; Υπάρχει σε 2 περιπτώσεις τατουάζ και όσοι έκαναν τα χαρτιά ενώ ήταν εποπ. Διάβασε λίγο προσεκτικά.[/QUOTE">

Και το μνημονιο αντισυνταγματικο είναι αλλά πέρασε, εσυ πιστευεις δηλ οτι απο πέρσι δεν το ψαξε καθολου και η αντιθετη πλευρα ωστε να μην ειναι αντισυνταγματικο για να το αναφερει ρητα στη προκηρυξη ετσι ξεκαθαρα φετος. Ειναι λεπτο το ζητημα ξερεις γιατι τα Τατουαζ ποικιλουν και ως προς το μεγεθος αλλα και ως προς τα σχέδια, δεν ειναι κατι συγκεκριμενο.
Τώρα μη μου συγκρίνεις άσχετα πράγματα .για να αλλάξει αυτό που λες (δηλαδή να μην είναι αντισυνταγματικό) πρώτα πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Εντάξει δεν είπαμε να έχει ο άλλος τατου σον λαιμό η κάπου γενικά που να φαίνετε με στολή.κάθε χρόνο μετά από το 2007 και μετά το γράφει ρητά η προκήρυξη και; Μπαίνουν με άλλες προκηρύξεις, δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει δικαιωθεί .όχι μόνο για τατου αλλά και για την άλλη περίπτωση που αναφέρει το ένθετο.
Παίδες ηρεμία. Άτομο μέσα από την επιτροπή μου είπε ότι φέτος δεν παίζει να περάσουν ΚΑΝΕΝΑΝ με τατουαζ που φαίνεται. Εάν καταφέρει κάποιος και τους ΄΄κοροιδέψει΄΄ μόνο τότε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό είναι εφικτό...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Φιλαράκι μου δεν κατάλαβες, δεν είπε κανένας ότι η επιτροπή θα τους περάσει. Η επιτροπή τους κόβει όλους εγώ λέω για τις περεταίρω διαδικασίες που μετά το πας δικαστικά, δεν μπορώ να καταλάβω τοοοσο δυσνόητο είναι..
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Φιλαράκι μου δεν κατάλαβες, δεν είπε κανένας ότι η επιτροπή θα τους περάσει. Η επιτροπή τους κόβει όλους εγώ λέω για τις περεταίρω διαδικασίες που μετά το πας δικαστικά, δεν μπορώ να καταλάβω τοοοσο δυσνόητο είναι..
κάποιο από όσο γνωρίζω τις έχουν κερδίσει. Δεν ξέρω όμως εάν είναι όλοι ή μετά από πόσο καιρό... Κάποιοι λένε έτσι κάποιοι λένε αλλιώς
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Αυτό λέω έχουν δικαιωθεί όλοι και στις 2 περιπτώσεις .τέλος πάντων δε θα το αναλύσω άλλο όποιος κατάλαβε κατάλαβε και όποιος ενδιαφέρετε άμεσα θα το ψάξει .
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Αυτό λέω έχουν δικαιωθεί όλοι και στις 2 περιπτώσεις .τέλος πάντων δε θα το αναλύσω άλλο όποιος κατάλαβε κατάλαβε και όποιος ενδιαφέρετε άμεσα θα το ψάξει .
Σωστά
Ρούμπος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ρούμπος »

Ξερει κανεις που σε ελεγχουν για τατουαζ?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ρούμπος έγραψε: Ξερει κανεις που σε ελεγχουν για τατουαζ;
τι εννοείς που?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από TasosOPC »

handballer έγραψε:
τι εννοείς που;

Για τη προκύρηξη Ε. Φ. Θα ελεγχθείς στα πολυιατρεία τις 3 μέρες που θα περνάς από ιατρικές επιτροπές.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

TasosOPC έγραψε:
handballer έγραψε:
τι εννοείς που;

Για τη προκύρηξη Ε. Φ. Θα ελεγχθείς στα πολυιατρεία τις 3 μέρες που θα περνάς από ιατρικές επιτροπές.

όπως σε γέννησε η μάνα σου.
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από slm »

Τα τατουάζ στου σημαιοφόρους θα τα κόψουν; Δεν αναφέρει κάτι στην προκήρυξη και είδα αρκετά Εικόνα
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Οχι ρε κορακι, δε θα τους κοψουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες