Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ταττου

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ταττου »

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω εαν επιτρεπονται τα ταττου στο λιμενικο και στην πυροσβεστικη. Μια σαφεστατη απαντηση θα ηταν καλη. Ευχαριστω πολυ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ταττου έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω εαν επιτρεπονται τα ταττου στο λιμενικο και στην πυροσβεστικη. Μια σαφεστατη απαντηση θα ηταν καλη. Ευχαριστω πολυ!

Είναι θέμα επιτροπής καθαρά, κανονικά απαγορέυεται η δερματοστοιξία αλλά έχω 2 φιλαράκια που υπηρετούν και στα 2 σώματα που αναφέρεις και είχαν κανονικά tattoo όταν περάσανε απο επιτροπές! Εννοείται πως άν το έχεις σε πολύ εμφανές σημεία σε έχουνε κόψει για πλάκα!

Ζαχαριας

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Ζαχαριας »

Ερώτηση: Τα τατουάζ επιτρέπονται όταν μονιμοποιηθείς και μετα (ΕΠΟΠ, ΕΜΘ, απο ΣΜΥ, από ΣΣΕ) ; Ή απαγορεύνται; Όποιος ξέρει ας απαντήσει με στοιχεία, που αναφέρεται, σε ποιόν κανονισμό, σε ποιά σελίδα και παράγραφo, σε ποιά πάγια διαταγή, σε ποιό διάταγμα κλπ. Γιατί τα μισά σε αυτές τις 10 σελίδες που διαβασα είναι *****

Μάθε πρώτα να γράφεις στα σωστά θέματα και μετά έλα κρίνε

Τατουάζ για στρατιωτικές σχολές

Greek_Army
SpyrosSSSS

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από SpyrosSSSS »

Ρε guys το ταττουαζ μονο αστινομια απαγορευεται; Στην πυροσβεστικη αν θα βγει προκιριξη θα εχω προβλημα;
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από REPAINER »

Εχει χρονια να βγει προκυρηξη οποτε θα ειναι και διαφορετικη αποτι λενε. Με βαση αυτο δε ξερουμε αν θα βαλουν το τατουαζ σε αυτη τη προκηρυξη. Αν και κατι μου λεει (προσωπικη αποψη) οτι δε θα εχεις προβλημα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Κι εγω αυτο πιστευω, αφου εχουμε ξαναπει οτι υπαρχει δεδικασμενο κι ας μη το επιτρεπει η προκηρυξη...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από D.Y.K »

SpyrosSSSS έγραψε:Ρε guys το ταττουαζ μονο αστινομια απαγορευεται; Στην πυροσβεστικη αν θα βγει προκιριξη θα εχω προβλημα;

Κανονικά απαγορεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς αλλά ξαναλέω ότι οι περισσότερες επιτροπές το επιτρέπουν εάν δεν είναι σε πολύ εμφανές σημείο! Αλλά το τονίζω είναι θέμα επιτροπής το άν θα σε περάσει.

GioOLi

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από GioOLi »

Εγώ θέλω να κάνω ένα πολύ μικρό tatoo στον καρπό που ίσως να μην φαίνεται με ρολόι καν... Αυτό το τόσο μικρό πειράζει... ;
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από REPAINER »

GioOLi έγραψε:Εγώ θέλω να κάνω ένα πολύ μικρό tatoo στον καρπό που ίσως να μην φαίνεται με ρολόι καν... Αυτό το τόσο μικρό πειράζει... ;

οχι δε πειραζει. Καντο. Ενας λιγοτερος
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Φιλε εγω ειχα μια μικρη πεταλουδα στο δεξι ποπομαγουλο με ωραια χρωματακια, δεν μου ειπε κανενας τιποτα! Τους αρεσε κιολας. Οσο πιο μεγαλο τοσο το καλυτερο ομως, το μετανιωσα που το εκανα μικρουτσικο. Αμα εχεις φιλους κ θα κανετε μαζι τα χαρτια σας πες του να κανουν! Μην ειναι χαζουλικα. Ξερεις τι ωραια ειναι τα τατουαζ; Ειδικα για Σωματα ασφαλειας! Μην χανεις ευκαιρια!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Εγω φιλαρακι μου εχω τατουαζ μια αστροπουλαδα στο δεξι χερι και την ελληνικη σημαια στο στηθοσ. Με κοψανε το 2009. Και; Το πηγα δικαστικα και δικαιωθηκα. Τοσο εγω οσο και αλλα πολλα παιδια! Η το πιστευεις η οχι ειμαι στην σχολη αστυφυλακων στην κομοτηνη. Φευγω 1 ιουλιου για πρακτικη! Αμα εχεις ενδιασμους παρε τηλ στη σχολη και ζητα τον ειδικο φρουρο ηλια απο κρητη να τα πουμε! Η παρε και ρωτα ποσους φρουρους εκπαιδευουν τωρα με τατουαζ! Το καλητερο μην ξεχασω. Εκτως οτι η προσληψη μου ισχυει απο το 2009, θα παρω αναδρομικα ολους τους μισθους μεχρι το τελευταιο ευρω. Τα χρονια λογιζοντε πραγματικα και συνταξιμα! Ελπιζω να μην σε χαλασε! Και δεν το λεω για σενα. Αλλα για να μην ακουω βλακειες και να κλεισει αυτο το θεμα επιτελουσ! Ο νομος περι τατουαζ ειναι αντισυνταγματικος και ακυροσ. Τωρα οσο και να ειρωνευεσαι δεν θα βγαλεις τιποτα! Μην ξεχνας οτι μεχρι το 2007 εμπαιναν ολοι! Εγω παντως δεν το μετανιωσα! Ασε που κανονιζω να κανω και την ζυγαρια της ελ. Ας στην πλατη! Φιλακια!
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
ibiza7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ibiza7 »

ILIAS KRITI έγραψε:Εγω φιλαρακι μου εχω τατουαζ μια αστροπουλαδα στο δεξι χερι και την ελληνικη σημαια στο στηθοσ. Με κοψανε το 2009. Και; Το πηγα δικαστικα και δικαιωθηκα. Τοσο εγω οσο και αλλα πολλα παιδια! Η το πιστευεις η οχι ειμαι στην σχολη αστυφυλακων στην κομοτηνη. Φευγω 1 ιουλιου για πρακτικη! Αμα εχεις ενδιασμους παρε τηλ στη σχολη και ζητα τον ειδικο φρουρο ηλια απο κρητη να τα πουμε! Η παρε και ρωτα ποσους φρουρους εκπαιδευουν τωρα με τατουαζ! Το καλητερο μην ξεχασω. Εκτως οτι η προσληψη μου ισχυει απο το 2009, θα παρω αναδρομικα ολους τους μισθους μεχρι το τελευταιο ευρω. Τα χρονια λογιζοντε πραγματικα και συνταξιμα! Ελπιζω να μην σε χαλασε! Και δεν το λεω για σενα. Αλλα για να μην ακουω βλακειες και να κλεισει αυτο το θεμα επιτελουσ! Ο νομος περι τατουαζ ειναι αντισυνταγματικος και ακυροσ. Τωρα οσο και να ειρωνευεσαι δεν θα βγαλεις τιποτα! Μην ξεχνας οτι μεχρι το 2007 εμπαιναν ολοι! Εγω παντως δεν το μετανιωσα! Ασε που κανονιζω να κανω και την ζυγαρια της ελ. Ας στην πλατη! Φιλακια!
φιλε ηλια να σε ρωτησω επειδη εχω παει και γω δικαστικως για αλλο θεμα ομως για την αστυφυλακων εγινε το δικαστηριο και περιμενω την αποφαση τωρα. Εμενα με εκοψαν στα υγειονομικα αμα με δικαιωσουν θα παω να δωσω τα αθληματα που δεν εδωσα η θα ξαναπερασω ψυχοτεχνικα και τα λοιπα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Περνάς ιατρικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες ψυχοτεχνικά δεν ξαναπερνάς
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Ακριβως οπως τα λεει ο greekΕικόνα

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
ibiza7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ibiza7 »

Greek_Army έγραψε:Περνάς ιατρικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες ψυχοτεχνικά δεν ξαναπερνάς
ευχαριστω γκρικ για την απαντηση!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες