Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από greko_27 »

slm έγραψε:Να ρωτήσω κάτι κι εγώ με τη σειρά μου. Στο δεξί χέρι εκ γεννετής Έχω μια ας την πούμε Μίνι Αγκύλωση στον αγκώνα. Κλείνει κανονικά, αλλά δεν τεντώνει τελείως (για λίγο). Επίσης ο δεξιός ώμος είναι λίγο μικρότερος από τον αριστερό. Το χέρι λειτουργεί μια χαρά και αν δεν υποδείξω εγώ τις "ατέλειες", δεν γίνονται αντιληπτές. Υπάρχει λέτε πιθανότητα να με κόψουν στις υγειονομικές για τους σημαιοφόρους του Λ. Σ.

θα στο δουνε γιατι θα παρουσιαστειτε οπως σας γεννησε η μανα σας μπροστα απο επιτροπη... Ολα τα ελεγχουν... Και επισης κανετε καποιες ασκησεις... Οποιαδηποτε δυσμορφια σε ακρα-ατελεια, μοκρου ή μεγαλου βαθμου κρινεσαι ακαταλληλοσ. Επισης οι υγειονομικες εξετασεις δεν θα γινουν μονο μια φορα αλλα οσες προκ υπαρχουν
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από slm »

greko_27 έγραψε:Θα στο δουνε γιατι θα παρουσιαστειτε οπως σας γεννησε η μανα σας μπροστα απο επιτροπη... Ολα τα ελεγχουν... Και επισης κανετε καποιες ασκησεις... Οποιαδηποτε δυσμορφια σε ακρα-ατελεια, μοκρου ή μεγαλου βαθμου κρινεσαι ακαταλληλοσ. Επισης οι υγειονομικες εξετασεις δεν θα γινουν μονο μια φορα αλλα οσες προκ υπαρχουν

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και χωρίς ρούχα δεν φαίνεται πάντως το πρόβλημα εκτός αν έχει τόσο καλό μάτι πιά! Φφφφ τι να πω! Θα πάω κι ότι γίνει Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από greko_27 »

slm έγραψε:
greko_27 έγραψε:Θα στο δουνε γιατι θα παρουσιαστειτε οπως σας γεννησε η μανα σας μπροστα απο επιτροπη... Ολα τα ελεγχουν... Και επισης κανετε καποιες ασκησεις... Οποιαδηποτε δυσμορφια σε ακρα-ατελεια, μοκρου ή μεγαλου βαθμου κρινεσαι ακαταλληλοσ. Επισης οι υγειονομικες εξετασεις δεν θα γινουν μονο μια φορα αλλα οσες προκ υπαρχουν

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και χωρίς ρούχα δεν φαίνεται πάντως το πρόβλημα εκτός αν έχει τόσο καλό μάτι πιά! Φφφφ τι να πω! Θα πάω κι ότι γίνει Εικόνα

εαν εισαι στις πρωτους 600... Θα σε καλεσουν μονο. Αφορα την προκ των λφ
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από De_nnis »

Που μπορω να βρω το πδ για τις υγειονομικές εξετασεις;
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από slm »

greko_27 έγραψε:Εαν εισαι στις πρωτους 600... Θα σε καλεσουν μονο. Αφορα την προκ των λφ

Για σημαιοφόρος θα πάω. Και ούτε εκεί έτσι όπως Φαίνεται Εικόνα

Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Παιδια οι αιμοτολογικες μου εξετασεις δεν βγηκαν καλες... Εχω αυτο που λεμε αναστροφη (λευκοκυτταρικου τυπου). Δηλαδη να λεμφοκυτταρα και τα ουδετεροφιλα ειναι εκτος οριων. Ο γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε να μην εχω αγχος γιατι λεει δεν ειναι λογος απορριψης (Μπορει να περασα καποια ιωση) Εχει συμβει τιποτα παρομοιο σε εσας?
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Φωτης έγραψε:Παιδια οι αιμοτολογικες μου εξετασεις δεν βγηκαν καλες... Εχω αυτο που λεμε αναστροφη (λευκοκυτταρικου τυπου). Δηλαδη να λεμφοκυτταρα και τα ουδετεροφιλα ειναι εκτος οριων. Ο γιατρος στο νοσοκομειο μου ειπε να μην εχω αγχος γιατι λεει δεν ειναι λογος απορριψης (Μπορει να περασα καποια ιωση) Εχει συμβει τιποτα παρομοιο σε εσας;
κλαιν φιλε μην ανγχωνεσαι καθολου... Δεν ειναι τιποτα... Και εμενα τα λεμφοκυτταρα ειναι λιγο πιο ψηλα απο το κανονικο και μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω γιατι με αγχωσαι τερμα αλλα τιποτα δεν ειναι! Αντιδραση του οργανισμου απο κατι! Με την καμια δεν σε κοβουνε γι'αυτο. Ποσο ψηλα ηταν τα λεμφοκυτταρα σου; Εμενα 50% ενω το κανονικο 45%.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Χωρις να ξερω θεωρω οτι θα σας γδυσουν τελειως.
aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

Εμας μας αφησαν μονο με το μποξερακι...
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gregory-90 »

Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"Εικόνα
nik

Δημοσίευση από nik »

gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"Εικόνα

Ναι και μετα φερνουν ενα τοπ μοντελ για να δουν αν σου κανει κουκου ή εισαι gay.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ετσι ειναι κοιτανε αμα εχεις 2!
Άβαταρ μέλους
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. »

Φίλε μου εγώ, που έδωσα και πέρυσι μας έγδυσαν τελείως και μας έλεγξαν και τα δύο από αυτά που είπες... ΕικόναΕικόναΕικόνα
guestv

Δημοσίευση από guestv »

gregory-90 έγραψε:Ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ενα παιδι που εδωσε περσυ μας ελεγε οτι μας γδυνουν τελειως μας ελεγχουν τους ορχεις και την πισω "τρυπα"Εικόνα

Κι ολα αυτα χωρις να εισαι σιγουρος οτι εχεις μπει... Εικόνα
Δεν πιστευω να κοιτανε πισω παντως, τι να τους ενδιαφερει εκει;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

nikosl86 έγραψε:Γεια σας παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με τις εξετασεις του λιμενικου. Εμεις που θα δηλωσουμε και στις 3 προκηρυξεις λογικα θα πρεπει να περασουμε τουλαχιστον 2 φορες υγειονομικες εξετασεις αν γινουμε δεκτοι. Ξερετε τι γινεται με το θεμα της ακτινογραφιας; Αν θα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε την ακτινογραφια απο τις εξετασεις των σημαιοφορων και στις υπολοιπες προκυρηξεις ακομα και στης πυροσβεστικης που λενε οτι βγαινει; Μην γεμισουμε ακτινοβολια. Ευχαριστω.
νομιζω οτι οτι η ακτινογραφια ισχιει εως εξι μηνες.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες