ΚΕΣΝ - Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (Καρδίτσα)
Σε ευχαριστω πολυ paralogisti.
Paralogisti, όταν λες τατουάζ σε εμφανές σημείο, μπορούν να με κόψουν για αυτό που έχω μέσα στο αριστερό μπράτσο κοντά στη μασχάλη;(Με κοντομάνικο και σικομένα τα χέρια φαίνετε... ). Ευχαριστώ πολύ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Xristos αν το τατουάζ σου φαίνεται όταν το καλοκαίρι στο Χιτώνιο που θα φοράς στην παραλλαγή αλλά και στο πουκάμισο στην 8άρα στολή (επίσημη εξόδου) που φοράγαμε πολύ συχνά οι στρατονόμοι αν το τατουάζ σου φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε κόψουν.
Όσους θυμάμαι εγώ με τατουάζ τα είχαν στην πλάτη ή σε μέρος που με ρούχα δεν φαινόντουταν καθόλου.
Όσους θυμάμαι εγώ με τατουάζ τα είχαν στην πλάτη ή σε μέρος που με ρούχα δεν φαινόντουταν καθόλου.
Κάθε εμπόδιο για καλό
Απ' ότι είδα κάποιες φωτογραφίες, με το πουκάμισο θα φαίνεται σίγουρα. Και το ''βύσμα'' να φανταστώ δεν κάνει τίποτα, έστω και αν είναι μόνο το τατουάζ το κόλλημα, σωστά; Οπότε καλύτερα να μην το δηλώσω καθόλου. Ευχαριστώ πολύ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Xristo ναι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι στρατονόμος και να σου φαίνεται το τατουάζ που έχεις!
Κάθε εμπόδιο για καλό
ΚΕΣΝ, είναι απλά Θεϊκό ! . Δεν υπάρχει !
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως έχουν οι υπηρεσίες στο ΚΕΣΝ;
Και επίσης θα ήθελα να μάθω πως είναι το πρόγραμμα μια δύσκολη μέρα, σας ευχαριστώ!
Και επίσης θα ήθελα να μάθω πως είναι το πρόγραμμα μια δύσκολη μέρα, σας ευχαριστώ!
Μια δύσκολη μέρα στο ΚΕΣΝ. θα κλάψεις και μετά. θα είσαι πάντα Στρατονόμος!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν ψάξεις στο forum θα δεις πως έχουν γραφτεί πολλά για το ΚΕΣΝ...
Κάθε εμπόδιο για καλό
Με τη μυωπια και το διπλωμα τι γινεται περνανε οφθαλμιατρο ΟΛΟΙ η οσοι δηλωσαν μυωπια;
Μια ερωρηση παιδια απο το κεσν περνεις καπια μορια; Αν ναι ποσα αν γνωριζει καπιος ευχαριστο πολυ...
-
- Στρατηγός
Παιδία έμαθα ότι τα πράγμα έχουν χαλαρώσει αρκετά στο ΚΕΣΝ. ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει ;
312 εδώ.
312 εδώ.
Εχουν χαλαρωσει αρκετα λογω παραπονων απο γονεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας παιδιά, καταττάσομαι τον σεπτέμβρη και σκέφτομαι να πάω στρατονομία. Διάβασα όλο το φορουμ και θα παρακαλούσα να μου έλεγε όποιος μπορεί δύο πραγματα: Στο κέντρο αυτοί σε επιλέγουν η εσυ το δηλώνεις; Γιατι έχω ακούσει και τα δυο. Είμαι 1,80 (γεροδεμένος θα έλεγα) γυρω στα 100 κιλα. Υπάρχει περίπτωση να μην με επιλέξουν; Και κατι αλλο οποιος μπορει. Πράγματι Έχει παει πια στις 4 εβδομάδες η εκπαίδευση και αυτη έχει πολυ τρέξιμο όπως ακούγεται; Σας παρακαλώ πολύ παιδια αν μου απαντήσει κάποιος έιμαι υπόχρεος πραγματικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες