Καλύτερος browser
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Καλύτερος browser
Δυστυχώς ο Firefox παραέγινε βαρύς ιδίως όταν παίζεις βίντεο του Youtube, ακόμη και με HTML5.
Πλέον τρέχω το IceDragon. Ουσιαστικά Firefox, αλλά σαφώς πιο γρήγορος. Αφού καταφέρνω να βλέπω και βίντεο ανάλυσης "480" σε λάπτοπ δεκαετίας.
Όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ο σύνδεσμός για κατέβασμα
https://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/icedragon-browser.php
Πλέον τρέχω το IceDragon. Ουσιαστικά Firefox, αλλά σαφώς πιο γρήγορος. Αφού καταφέρνω να βλέπω και βίντεο ανάλυσης "480" σε λάπτοπ δεκαετίας.
Καλύτερος browser
Nassos έγραψε:Δυστυχώς ο Firefox παραέγινε βαρύς ιδίως όταν παίζεις βίντεο του Youtube, ακόμη και με HTML5.
Τελικά για το θέμα μου αν θυμάσαι κατέβασα ένα απλό Adblock και έχω βρει την υγειά μου.
Χρησιμοποιώ τον chrome και πάει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο Firefox ανέκαθεν με... "ξίνιζε" γιατί είχε αρχίσει να βαδίζει στα χνάρια του explorer. Πολύ κουραστικός.
Όπως και να χει θα δοκιμάσω και τον IceDragon να δω τι ψάρια πιάνει.Thanks

Καλύτερος browser
Αν και χρησιμοποιώ Chrome εξετάζω σοβαρά να τον αφήσω.
Ό, τι και αν κάνετε με τον browser αυτό μεταφέρεται στην Google. Όχι μόνο τα site που επισκέπτεστε και τις αναζητήσεις που κάνετε αλλά και πόση ώρα μένετε σε καθένα και ένα σωρό άλλα στατιστικά.
Ό, τι και αν κάνετε με τον browser αυτό μεταφέρεται στην Google. Όχι μόνο τα site που επισκέπτεστε και τις αναζητήσεις που κάνετε αλλά και πόση ώρα μένετε σε καθένα και ένα σωρό άλλα στατιστικά.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Καλύτερος browser
Πάνω κάτω με όλους γίνεται αυτό. Παλιά ο Opera 3x ήταν καλός και σίγουρος, απο την έκδοση 4x και πάνω, έγινε σκατά. Τέλος υπάρχει και το TOR Project για ανωνυμία. Τώρα πόσο ανώνυμος είσαι, είναι άλλο θέμα
Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
Καλύτερος browser
AtomicYeti έγραψε:Πάνω κάτω με όλους γίνεται αυτό. Παλιά ο Opera 3x ήταν καλός και σίγουρος, απο την έκδοση 4x και πάνω, έγινε σκατά. Τέλος υπάρχει και το TOR Project για ανωνυμία. Τώρα πόσο ανώνυμος είσαι, είναι άλλο θέμα
Με τον chrome γίνεται αυτό που λέω, γιατί στέλνεις τις πληροφορίες στην μηχανή αναζήτηση ώστε να ενσωματώσει behavioural statistics στην κατάταξη των ιστοσελίδων.
Γενικά με chrome λες αντίο στην ιδιωτικότητα, αλλά ακόμη δεν έχω βρει το κουράγιο να τον αφήσω.
Καλύτερος browser
yandr έγραψε:
Με τον chrome γίνεται αυτό που λέω, γιατί στέλνεις τις πληροφορίες στην μηχανή αναζήτηση ώστε να ενσωματώσει behavioural statistics στην κατάταξη των ιστοσελίδων.
Γενικά με chrome λες αντίο στην ιδιωτικότητα, αλλά ακόμη δεν έχω βρει το κουράγιο να τον αφήσω.
Προφανώς συμβαίνει αυτό γιατί έχεις πάθει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με έχει βολέψει και δεν με κόβω να απεμπλέκομαι σύντομα από δαύτον

Καλύτερος browser
Όσοι/όσες έχετε PC/Laptop που τρέχει σε 64-bit βάλ'τε το Waterfox
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης