Κανει δουλεια

DimitrisGR έγραψε:Σαν web Browser θα σας προτεινα να κανετε μια δοκιμη τον Safari της apple.Ffox και ΙΕ v.7,v8 Το έχουν παρακάνει λιγακι με τους πόρους που κάνουνχρηση.
Ενας αξιόλογος ειναι ο Opera και σε καμια περιπτωση δε θα ελεγα καλα λογια περι google Chrome. Ελαφρυς αλλα Με πολλές τρυπες στην ασφάλεια!
ετσι. Αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι κατακρινουν τον ie. Μια χαρα δεν ειναι; Με τις αναβαθμισεις του με τα ολα τουNassos έγραψε:Αλεπού και πάλι Αλεπού. Είναι δωρεάν, πιο γρήγορο, και πιο εύκολο στη χρήση. Έχει και μπόλικα applications.
εμενα δε μου κολλαει.Nirvana84 έγραψε:Αλεπου δαγκωτο! Πολυ ευκολο... Το ΙΕ κολλαει περισσοτερο!
Kostas13 έγραψε:Εγω εχω ενα netbook με xp version 2002 sp3 o,99RAM. Τι να χρησημοποιω;
Kostas13 έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι κατακρινουν τον ie. Μια χαρα δεν ειναι; Με τις αναβαθμισεις του με τα ολα του
Μπορω να σου πω οτι η μόνη επιταγη που έλαβα ηταν αυτη αρκετων peers που ελευθερωθηκαν και γρηγορότερο browsing εκει που το χρειαστηκα με multiple instances του application και οχι με forumοσελιδες αλλα με Javascript κλπ κλπ... Και δε μιλαω στον αέρα. Και απο Mac mini και απο PC εχει δειξει πολυ καλες περγαμυνές.yandr έγραψε:
Safari; Μόνο αν κάποιος πληρώνεται με προσωπική επιταγή από τον Steve Jobs θα μπορούσε να προτείνει αυτό το λογισμικό.
Για Web Developers υπάρχει μόνο ο Firefox, για τους απλούς χρήστες ο Chrome και για αυτούς που θέλουν να έχουν 'διαφορετικό' λογισμικό ο Opera. Οι υπόλοιποι με Internet Explorer που είναι και ο χειρότερος.
Ποναει δοντι, κοβει κεφαλι!DimitrisGR έγραψε:Προσπαθησες να κανεις uninstall τον Chrome ποτε;Γιατι πιστεψε ο απλός χρηστης δεν προκειται να το καταφέρει!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες