μπερδένος έγραψε:Γεία σας, εχω μερικές ερωτίσεις λογικές και αλλες που είναι καπως αδιάκριτες (συγνωμη κιολας) αλλα θέλω να ειμαι σήγουρος για την επιλογή μου. Ας αρχίσω απο τις κανονικές... Για ξένη γλώσσα εχω το λοουερ (φοβαμαι μην το αναγνωρισει για γκρεεκλισ) το μισιγκαν. Κανει αυτο; Μετα τα αλλα τα θέματα σιγά σιγά θα προσπαθήσω να τα λύσω (οπως το θέμα με την ελληνικη ιθαγένια... Ειμαι στην ελλαδα απο 5 χρονων (τωρα ειμαι 18) αλλα δεν εχω παρει ακομα ελλινικη ιθαγένια) αλλα ας κανω τις αδιακριτες ερωτίσεις. Θελω να μάθω αν ξέρει κανεις σχετικα με την αμοιβή, πως ειναι η ιεραρχία, και επισεις αν μπω στη σχολή και το μετανιώσω τι γίνεται; ... Στα ταξίδια ποσο καιρο λυπεις; ... (εχω ακουσει οτι περνεις μερικα μπονους για τα ταξιδια) και γενικα αν θα ειμαι ευχαριστιμένος με το επαγγελμα... Υποσχομαι οτι δεν ρωτίσω αλλα!: Ρ
Εαν δεν εχεις την ελληνικη ιθαγενεια δεν θα μπορεσεις να εισαχθεις στις ΑΕΝ... Για περισσοτερες πληροφοριες θα βρεις στο site του ΥΕΝ που αναφερα παραπανω και εδω στο φορουμ σταδιοδρομια στο εμπορικο ναυτικο. Εκει αναφερονται η ιεραρχια, η εξελιξη, η σταδιοδρομια, οι μισθοι, και αλλα πολλα... Απλα συγγνωμη αλλα ειναι λιγο κουραστικο να γραφω τα ιδια και τα ιδια.