Εμπορικό Ναυτικό: Σχολή Πλοιάρχων
Γεια σας παιδια! Ενδιαφερομαι παρα πολυ για το εμπορικο ναυτικο και συγκεκριμενα για την σχολη πλοιαρχων. Αλλα ολοι με αποθαρυνουν επειδη ειμαι κοριτσι. Παρολα αυτα εγω θελω να παω και αυτο θα κανω. Αλλα θελω να μαθω καποια πραγματα καλυτερα για την σχολη για την ζωη μετα και για τις πιθανοτιτες που εχω μετα για ξηρα. Ακομα 8α ηθελα να μαθω πως γινεται η επιλογη πολης. Ακομα αν που και ποτε πρεπει να κανουμε τα χαρτια μας και αν δινουμε κολυμβηβη που ακουσα. Τωρα που τελειωσαν οι πανελληνιες και κατα 99% εχω περασει θα η8ελα μαθω καποια πιο συγκεκριμενα πραγματα απο αυτα που εμαθα ολο τον χρονο. Ευχαριστω πολυ!
Γεια σου και καλως ηρθες στην παρεα μας.
Υπαρχει σχετικο θεμα με ολες τις απαντησεις που ζητας εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=1451&PN=1
Υπαρχει σχετικο θεμα με ολες τις απαντησεις που ζητας εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=1451&PN=1
Καλος σας βρηκα! Ναι αυτα τα διαβασα αλλα δεν αναφερουν τιποτα για το αν δινουμε κολυμβηση! Και το ποτε κανουμε τα χαρτια μας και που! Και ακομα δεν καταλαβα παλι αυτο με την επιλογη της σχολης... Δηλαδη μετραει μονο το απολυτηριο και απο ποια πολη ειμαι. Δηλαδη εγω που ειμαι απο εδεσσα θα παω Μηχανιωνα;
Λοιπον ας τα παρουμε ενα ενα.
Καταρχην ΝΑΙ θα δωσεις κολυμβηση 25 μετρα αποσταση με οποιοδηποτε στυλ θελεις εσυ και χωρις χρονικο οριο.
Κατα δευτερον τα χαρτια σου θα τα καταθεσεις μεσα στην ιδια την σχολη του ασπροπυργου αθηνων μιας και θεωρειται η 'κεντρικη' σχολη.
το οτι εισαι απο εδεσσα δεν εχει να κανει.
Μπορεις να δηλωσεις οποια πολη θελεις και αυτοι αποφασιζουν για το αν θα σε παρουν.
Καταρχην ΝΑΙ θα δωσεις κολυμβηση 25 μετρα αποσταση με οποιοδηποτε στυλ θελεις εσυ και χωρις χρονικο οριο.
Κατα δευτερον τα χαρτια σου θα τα καταθεσεις μεσα στην ιδια την σχολη του ασπροπυργου αθηνων μιας και θεωρειται η 'κεντρικη' σχολη.
το οτι εισαι απο εδεσσα δεν εχει να κανει.
Μπορεις να δηλωσεις οποια πολη θελεις και αυτοι αποφασιζουν για το αν θα σε παρουν.
Α ξεχασα οσον αφορα αυτο που σου ειπανε καποιοι γνωστοι σου περι προκαταληψεων και δυσκολιων στο συγκεκριμενο επαγγελμα οσον αφορα τις γυναικες ειχαν απολυτο δικιο.
Απο εκει και περα αν γουσταρεις πραγματικα την θαλασσα και τα ταξιδια τοτε εκανες την καλυτερη επιλογη!
Απο εκει και περα αν γουσταρεις πραγματικα την θαλασσα και τα ταξιδια τοτε εκανες την καλυτερη επιλογη!
Ευχαριστω παρα πολυ! Τωρα νοιωθω πολυ καλυτερα! Και κατι τελευταιο... Τα χαρτια και την κολυμβηση τα δινεις οκτωμβριο;
Ναι λιγες μερες μετα το ξεκινημα της σχολης.
Αν περασεις ασπροπυργο θα δωσεις στο ανοιχτο κολυμβητηριο χαιδαριου.
Αν περασεις ασπροπυργο θα δωσεις στο ανοιχτο κολυμβητηριο χαιδαριου.
Ευχαριστω παρα πολυ!

Καλησπερα εαν δεν εισαι σε σχολη πλοιαρχων ασπροπυργου και εισαι στην αεν μηχανιωνας, τοτε δεν χρειαζεται να πας χαιδαρι... Εκτος και αν κοπεις την 1η φορα (αδυνατον καθως θελει 30 μετρα σε 6 λεπτα!)
εγω εγινα ανθυποπλοιαρχος του εμπορικου ναυτικου τον μαρτιο
τωρα υπηρετω στο πεζικο και εχω αδεια ορκομωσιας. Περασα υ ε α αλλα με αυτα που διαβασα αγχωθηκα!
οι δυο ανωτερω γραμμες ειναι ψιλοακυρες μ τ θεμα
φιλικα...
εγω εγινα ανθυποπλοιαρχος του εμπορικου ναυτικου τον μαρτιο
τωρα υπηρετω στο πεζικο και εχω αδεια ορκομωσιας. Περασα υ ε α αλλα με αυτα που διαβασα αγχωθηκα!
οι δυο ανωτερω γραμμες ειναι ψιλοακυρες μ τ θεμα

φιλικα...
Αααα, ξεχασα αν δεν κανω λαθος εισαι απο εδεσσα
τα χαρτια τα κανεις στην κοντινοτερη ακαδημια δηλ. Στην σχολη πλοιαρχων μηχανιωνας (μακεδονιας). Δεν χρειαζεται να τα κανεις στην αθηνα
εγω τα ειχα κανει στην σχολη μηχανικων στην χιο διοτι εμεινα μυτιληνη και περασα στη σχολη πλοιαρχων πρεβεζας.
αν θελεις κατι ρωτα. Τα εχω φρεσκα ακομη (αφου το πηρα το πτυχιο τον μαιο)
φιλικα...
τα χαρτια τα κανεις στην κοντινοτερη ακαδημια δηλ. Στην σχολη πλοιαρχων μηχανιωνας (μακεδονιας). Δεν χρειαζεται να τα κανεις στην αθηνα
εγω τα ειχα κανει στην σχολη μηχανικων στην χιο διοτι εμεινα μυτιληνη και περασα στη σχολη πλοιαρχων πρεβεζας.
αν θελεις κατι ρωτα. Τα εχω φρεσκα ακομη (αφου το πηρα το πτυχιο τον μαιο)
φιλικα...
Ναι να επισημανω οτι αυτο που ανεφερα για το ανοιχτο κολυμβητηριο χαιδαριου ισχυει ΜΟΝΟ για τους πλοιαρχους και μηχανικους που ανηκουν στις σχολες ασπροπυργου.
Οι σπουδαστες σχολων αλλων πολεων δινουν στα κοντινοτερα κολυμβητηρια της εκαστοτε περιοχης.
Φιλικα!
Οι σπουδαστες σχολων αλλων πολεων δινουν στα κοντινοτερα κολυμβητηρια της εκαστοτε περιοχης.
Φιλικα!
Καθηστε παιδια με μπερδεψατε. Ας τα παρουμε απο την αρχη εγω ειμαι απο εδεσσα και φετος εδωσα εξετασεις. Που πρεπει να κανω τα χαρτια μου και που 8α δωσω κολυμβηση. Και τελικα εχει χρονο ι οχι;
Aria έγραψε:Καθηστε παιδια με μπερδεψατε. Ας τα παρουμε απο την αρχη εγω ειμαι απο εδεσσα και φετος εδωσα εξετασεις. Που πρεπει να κανω τα χαρτια μου και που 8α δωσω κολυμβηση. Και τελικα εχει χρονο ι οχι;
Την χρονια που εδινα εγω δεν ειχε οριο στην κολυμβηση (χρονου παντα).
Απο εκει και περα σου εξηγησα οτι ολοι οι υποψηφιοι απο ολη την ελλαδα κανουν χαρτια στον ασπροπυργο λογω του οτι θεωρειται η 'κεντρικη' σχολη ολων.
Το που θα δωσεις κολυμβηση εξαρταται απο το ποια σχολη θα περασεις.
(Πχ σου εξηγησα πως αν περασεις ασπροπυργο θα δωσεις στο ανοιχτο κολυμβητηριο χαιδαριου.)
Ααααα! Ωραια! Καταλαβα! Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το προξημο... 

Κανενα πρηξιμο.
γι'αυτο υπαρχει το φορουμ για να απαντωνται φλεγοντα ζητηματα.
γι'αυτο υπαρχει το φορουμ για να απαντωνται φλεγοντα ζητηματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης