Μειωμένη στρατιωτική θητεία

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Greek_Army »

vagelis568 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει όποιος ξέρει: Είμαι ομοναδικός γιός από τρίτεκνη οικογένεια. Η θητεία στο ναυτικό για εμένα είναι 9μήνες ή 12μηνο; Ευχαριστώ πολύ!

9 μήνες
Mpampouras

Δημοσίευση από Mpampouras »

Μία ερώτηση κι από μένα. Άτομο του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει και έχει έναν αδερφό ο οποίος είναι μεν μεγαλύτερος (εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία) αλλά από διαφορετική μητέρα τι θητεία θα κάνει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Mpampouras έγραψε:Μία ερώτηση κι από μένα. Άτομο του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει και έχει έναν αδερφό ο οποίος είναι μεν μεγαλύτερος (εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία) αλλά από διαφορετική μητέρα τι θητεία θα κάνει;

1. Αδέλφια θεωρούνται όσα προέρχονται από τους ίδιους γονείς ή από κοινό πατέρα ή μητέρα
2. Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιός θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας, εφόσον δεν έχουν άλλο ικανό για κάθε εργασία ενήλικο τέκνο

Μπορείς να βγάλεις το συμπεράσμα και μόνος σου πιστεύω.
vagelis568
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vagelis568 »

Παιδια εχω μια ερωτηση αν ξερει βεβαια κανεις: ειναι αληθεια οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει 6μηνη θητεια για τριτεκνους και πολυτεκνους; Εμενα λιγο δυσκολο μου φαινεται... τι λετε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

vagelis568 έγραψε:Παιδια εχω μια ερωτηση αν ξερει βεβαια κανεις:ειναι αληθεια οτι υπαρχει πιθανοτητα να γινει 6μηνη θητεια για τριτεκνους και πολυτεκνους; Εμενα λιγο δυσκολο μου φαινεται... Τι λετε;

Eγώ δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο πάντως

Άβαταρ μέλους
Bloodrider
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Bloodrider »

Μάγκες καλησπέρα

Ένας φίλος μου έχει χάσει την μητέρα του πριν 5 μήνεις και παρουσιάζετε 3 Μαΐου 6ΣΠ Κόρινθο και κάνει 8μηνο. Θα μείνει Αθήνα η θα κάνει παραμεθόριο κανονικά; ... και κάτι άλλο στης 12Μαιου έχει τα 6μηνα της μητέρας του άρα πριν την ορκωμοσία. Θα του δώσουν για μια ημέρα τουλάχιστον άδεια να πάει στο μνημόσυνο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Bloodrider έγραψε:Μάγκες καλησπέρα

1. Ένας φίλος μου έχει χάσει την μητέρα του πριν 5 μήνεις και παρουσιάζετε 3 Μαΐου 6ΣΠ Κόρινθο και κάνει 8μηνο. Θα μείνει Αθήνα η θα κάνει παραμεθόριο κανονικά; ... 2. Και κάτι άλλο στης 12Μαιου έχει τα 6μηνα της μητέρας του άρα πριν την ορκωμοσία. Θα του δώσουν για μια ημέρα τουλάχιστον άδεια να πάει στο μνημόσυνο;

1. Δεν κάνει 8μηνο γιατί δεν έχασε τον πατέρα του άρα δεν είναι προστάτης οπότε κανονική θητεία στην παραμεθώριο
2. Το θεωρώ δύσκολο

Άβαταρ μέλους
Bloodrider
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει 8μήνο; . γιατί παιδί που έχει χάσει την μητέρα του και αυτός μπήκε Αύγουστο Αυλώνα ΤΘ και απολύεται τώρα την Τρίτη. Και από ότι διάβασα και στο amry.gr στον πίνακα για τους κατ' εξαίρεση
δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τον πατέρα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Bloodrider έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει 8μήνο; Γιατί παιδί που έχει χάσει την μητέρα του και αυτός μπήκε Αύγουστο Αυλώνα ΤΘ και απολύεται τώρα την Τρίτη. Και από ότι διάβασα και στο amry.gr στον πίνακα για τους κατ' εξαίρεση
δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τον πατέρα

Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιός θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας, εφόσον δεν έχουν άλλο ικανό για κάθε εργασία ενήλικο τέκνο

Εγώ μόνο για προστάτες ξέρω ότι πιάνει το παραπάνω

Για την κατ'εξαίρεση δεν γνωρίζω το χρονικό διάστημα
Άβαταρ μέλους
Bloodrider
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Α αυτό δεν το γνώριζα. Ναι το παιδί είναι μοναχογιός
Ευχαριστώ και σορρυ για το πρήξιμο!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Υπηρετώ στο ναυτικό και η μητέρα μου είναι καρκινοπαθής με χημειοθεραπείες και τρεξίματα. Δικαιούμαι μειωμένη θητεία?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιώργος έγραψε:Υπηρετώ στο ναυτικό και η μητέρα μου είναι καρκινοπαθής με χημειοθεραπείες και τρεξίματα. Δικαιούμαι μειωμένη θητεία;

Δες εδώ
ronaldo

Δημοσίευση από ronaldo »

Ειμαι παντρεμενος με ενα παιδι ποσους μηνες θα υπηρετισω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ronaldo έγραψε:Ειμαι παντρεμενος με ενα παιδι ποσους μηνες θα υπηρετισω

8
θοδωρης

Δημοσίευση από θοδωρης »

Γειας σας ειμαι γιος απο χορισμενους γονεις, δεν ειπαρχει αλλος γιος στην οικογενεια μας ποση θητεια κανω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες