vagelis568 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει όποιος ξέρει: Είμαι ομοναδικός γιός από τρίτεκνη οικογένεια. Η θητεία στο ναυτικό για εμένα είναι 9μήνες ή 12μηνο; Ευχαριστώ πολύ!
Μία ερώτηση κι από μένα. Άτομο του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει και έχει έναν αδερφό ο οποίος είναι μεν μεγαλύτερος (εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία) αλλά από διαφορετική μητέρα τι θητεία θα κάνει;
Mpampouras έγραψε:Μία ερώτηση κι από μένα. Άτομο του οποίου ο πατέρας έχει πεθάνει και έχει έναν αδερφό ο οποίος είναι μεν μεγαλύτερος (εκπληρωμένη στρατιωτική θητεία) αλλά από διαφορετική μητέρα τι θητεία θα κάνει;
1. Αδέλφια θεωρούνται όσα προέρχονται από τους ίδιους γονείς ή από κοινό πατέρα ή μητέρα 2. Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιός θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας, εφόσον δεν έχουν άλλο ικανό για κάθε εργασία ενήλικο τέκνο
Μπορείς να βγάλεις το συμπεράσμα και μόνος σου πιστεύω.
Ένας φίλος μου έχει χάσει την μητέρα του πριν 5 μήνεις και παρουσιάζετε 3 Μαΐου 6ΣΠ Κόρινθο και κάνει 8μηνο. Θα μείνει Αθήνα η θα κάνει παραμεθόριο κανονικά; ... και κάτι άλλο στης 12Μαιου έχει τα 6μηνα της μητέρας του άρα πριν την ορκωμοσία. Θα του δώσουν για μια ημέρα τουλάχιστον άδεια να πάει στο μνημόσυνο;
1. Ένας φίλος μου έχει χάσει την μητέρα του πριν 5 μήνεις και παρουσιάζετε 3 Μαΐου 6ΣΠ Κόρινθο και κάνει 8μηνο. Θα μείνει Αθήνα η θα κάνει παραμεθόριο κανονικά; ... 2. Και κάτι άλλο στης 12Μαιου έχει τα 6μηνα της μητέρας του άρα πριν την ορκωμοσία. Θα του δώσουν για μια ημέρα τουλάχιστον άδεια να πάει στο μνημόσυνο;
1. Δεν κάνει 8μηνο γιατί δεν έχασε τον πατέρα του άρα δεν είναι προστάτης οπότε κανονική θητεία στην παραμεθώριο 2. Το θεωρώ δύσκολο
Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει 8μήνο; . γιατί παιδί που έχει χάσει την μητέρα του και αυτός μπήκε Αύγουστο Αυλώνα ΤΘ και απολύεται τώρα την Τρίτη. Και από ότι διάβασα και στο amry.gr στον πίνακα για τους κατ' εξαίρεση δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τον πατέρα
Bloodrider έγραψε:Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει 8μήνο; Γιατί παιδί που έχει χάσει την μητέρα του και αυτός μπήκε Αύγουστο Αυλώνα ΤΘ και απολύεται τώρα την Τρίτη. Και από ότι διάβασα και στο amry.gr στον πίνακα για τους κατ' εξαίρεση δεν λέει κάτι συγκεκριμένο για τον πατέρα
Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιός θανόντος γονέα ή άγαμης μητέρας, εφόσον δεν έχουν άλλο ικανό για κάθε εργασία ενήλικο τέκνο
Εγώ μόνο για προστάτες ξέρω ότι πιάνει το παραπάνω
Για την κατ'εξαίρεση δεν γνωρίζω το χρονικό διάστημα