Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
JOker

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από JOker »

Περασα στο 1ο και στο 2ο εξαμηνο καποια μαθηματα αλλα εκτοτε μονο στις δηλωσεις μαθηματων πηγαινω. Επισης ξερω οτι δεν ειναι θεμα το σωστο αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο οριο βαρους μικροτερο-μεγαλυτερο επιτρεπτο οριο που θα πρεπει να εχω προκειμενου να μπω στρατο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

JOker έγραψε: Επισης ξερω οτι δεν ειναι θεμα το σωστο αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο οριο βαρους μικροτερο-μεγαλυτερο επιτρεπτο οριο που θα πρεπει να εχω προκειμενου να μπω στρατο

Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος

Στο φόρουμ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για την στρατιωτική σου θητεία, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση

bradname
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από bradname »

καλημερα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω αναβολη για ψυχολογικους ορους μεχρι τον μαρτιο 6 μηνη απο τον σεπτεβριο ηταν ομως ηθελα τον ιουνιο να γραφτω σε μια σχολη ιεκ αλλα φοβαμαι μηπως μου πουνε οτι εκανα κακη χρηση της αναβολης τι πρεπει να κανω πως μπορω να παρω μεγαλυτερη αναβολη ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

bradname έγραψε:καλημερα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω αναβολη για ψυχολογικους ορους μεχρι τον μαρτιο 6 μηνη απο τον σεπτεβριο ηταν ομως ηθελα τον ιουνιο να γραφτω σε μια σχολη ιεκ αλλα φοβαμαι μηπως μου πουνε οτι εκανα κακη χρηση της αναβολης τι πρεπει να κανω πως μπορω να παρω μεγαλυτερη αναβολη ;

Φίλε κάπου έχεις μπερδευτεί, τι κακή χρήση να κάνεις; Δεν έχεις αναβολή για σπουδές αλλά για λόγους υγείας! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να γραφτείς κανονικά στο ΙΕΚ και όταν έρθει το χαρτί να παρουσιαστείς θα πας στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις και θα πάρεις αναβολή για σπουδές

bradname
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Α οκ ευχαριστω πολυ ωστοσο αν τελικα αποφασισω να μπω με την β εσσο του 2012 θα πρεπει τον μαρτιο που ληγει η 6 μηνη αναβολη να κανω επανεξεταση; Και αν ναι που γινεται αυτο εκει που πηρα την αναβολη η στο φρουραρχειο ποια ειναι η διαδικασια; Ευχαριστω εκ νεου !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

bradname έγραψε: Α οκ ευχαριστω πολυ ωστοσο αν τελικα αποφασισω να μπω με την β εσσο του 2012 θα πρεπει τον μαρτιο που ληγει η 6 μηνη αναβολη να κανω επανεξεταση; Και αν ναι που γινεται αυτο εκει που πηρα την αναβολη η στο φρουραρχειο ποια ειναι η διαδικασια; Ευχαριστω εκ νεου !

Δεν γίνεται να κάνεις επανεξέταση, τώρα απλά θα περιμένεις να λήξει η αναβολή σου και να σου έρθει το χαρτί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο

bradname
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Αμαλιστα αρα ληγει τον μαρτιο και μαιο θα μαι μεσα ε; Α κατι αλλο σε ειδοποιουν ταχυδρομικος απο στρατολογια η μεσω τηλεφωνου γιατι εχουν κανονικα τα στοιχεια μου !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Αν η αναβολή σου λήγει στο διάστημα από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου θα μπεις Μάιο

Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε εδώ

bradname
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Ωραια να σαι καλα ευχαριστω πολυ !
giannis(α)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από giannis(α) »

Καλημερα ειμαι γεννημενος το 85 και εχω αναβολη μεχρι το 2012. Μπηκα σε σχολη το 2003 την αφησα και μπηκα σε αλλη το 2006 χρωσταω ακομα Μαθηματα. Αν δεν εχω παρει πτυχιο θα πληρωσω προστιμο με νεο νομο που εχει βγει λενε τον οκτωβριο ή ειναι ραδιοαρβυλα;

Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Mike »

Ραδιοαρβυλα για νομο που ηδη εχει βγει, δεν γινεται. Ή υπαρχει ο νομος, ή δεν υπαρχει.

Λοιπον, η απαντηση ειναι οτι δεν πειραζει να μην εχεις παρει πτυχιο, φτανει να εχεις περασει μαθηματα, δηλαδη να φοιτησες. Ακομα και αν σου χρεωναν κακη χρηση αναβολης, το προστιμο ειναι 90 ευρω

Τασος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Τασος »

Καλησπερα,1. Η αναβολη μου ληγει 31.12.11 λογω σπουδων. Γραφομαι κανονικα απο το 2002 στσ ΤΕΙ καθε εξαμηνο αλλα δεν παρακαλουθω μαθηματα. Θα εχω κανενα προβλημα;2. Πασχω (από) ρευματοειδη αρθροιτιδα και κανω ενεσεις Καθε εβδομαδα. Υπαρχει περιπτωη απαλλαγης; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Τασος έγραψε:Καλησπερα,1. Η αναβολη μου ληγει 31.12.11 λογω σπουδων. Γραφομαι κανονικα απο το 2002 στς ΤΕΙ καθε εξαμηνο αλλα δεν παρακαλουθω μαθηματα. Θα εχω κανενα προβλημα;2. Πασχω (από) ρευματοειδη αρθροιτιδα και κανω ενεσεις Καθε εβδομαδα. Υπαρχει περιπτωη απαλλαγης; Ευχαριστω

1. Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις

2. Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

THANOS

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από THANOS »

Παιδιά καλησπέρα. Πείτε μου λίγο τι παίζει με μένα γιατί δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω που πρέπει να ρωτήσω.

Πέρασα φοιτητής στο ΑΠΘ το 2001. Πήρα αναβολή μέχρι 31/12/2011 η οποία και έληξε. Κατα τη διάρκεια της αναβολής παράτησα το ΑΠΘ το 2004 και γράφτηκα σε αγγλικό κολλέγιο όπου έμεινα μέχρι το 2009. Μετά από ένα χρόνο ξεκίνησα μεταπτυχιακό (σεπτέμβριο 2010) το οποίο και τελειώνω φέτος τον Μάιο (2012).

Πότε θα μουέρθει το χαρτί; Θα έχω πρόβλημα με την αναβολή μου; Ήταν για ΑΠΘ και μόνο αυτό δεν έκανα. Πόσες ΕΣΣΟ έχει τώρα; Εγώ υπολόγιζα να μπώ αύγουστο με την Γ 2012 ΕΣΣΟ. Θα πληρώσω κάποιο πρόσθιμο;

Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

1. Μάιο Μπαίνεις2. Αύξηση των ΕΣΣΟ από 4 σε 6;

3. Όχι δεν θα πληρώσεις κάποιο πρόστιμο, γιατί συνέχισες τις σπουδές σου και δεν καθόσουν τόσα χρόνια

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες