Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Dim

Δημοσίευση από Dim »

stelios_thess έγραψε:Αν πάρω το listerine θα μου πούνε τίποτα στον έλεγχο; Ικανούς τους έχω με αυτά που διαβάζω εδώ.

Δεν θα σου πουνε τιποτα κατα 99% ... Εκτος αν πεσεις σε κανεναν καθυστερημενο κατι το οποιο δεν μπορεις να το προβλεψεις ποτε...

Εγω ειχα παρει betadine για γαργαρες που ειναι πολυ πιο "φαρμακο" απο το listerine και δεν μου ειπαν τιποτα...

Άβαταρ μέλους
manos_stav
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από manos_stav »

Πηγα και πηρα σακο παραλλαγης με ροδακια παιδες χοραει και εμενα μεσα... Χωραει και τον υπνοσακο μου. Οποιος οικονομικα μπορει ας παρει! Ελπιζω στην αυλωνα να μην μου πουν κατι! ΝΑΣΣΟ... Για πες μα την γνωμη σου! Εσυ εισαι ο γκουρο εδω!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα σου πούν τίποτα.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

manos_stav έγραψε:Άμα παρεις βαλιτσα με ροδακια τις τετραγωνες (καταλαβατε ποια!) παιζει 8εμα;

κανενα θεμα αδερφε... Οτι εχει Καθενας φερνει.

jimaras έγραψε:Οχι, τα mp3 ΔΕΝ επιτρεπονται

οτι δν βλεπετε προβλεπετε... Χαχαχαχαχα
stelios_thess
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από stelios_thess »

Αγόρασα ένα αποσμητικό ποδιών από το φαρμακείο.
Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε τίποτα στον έλεγχο επειδή και καλά είναι φαρμακευτικό προϊόν;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

stelios_thess έγραψε:Αγόρασα ένα αποσμητικό ποδιών από το φαρμακείο.
Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε τίποτα στον έλεγχο επειδή και καλά είναι φαρμακευτικό προϊόν;
οχι αδερφε... Και εγω ειχα παρει και μου ειπαν οτι δν μετραει σαν φαρμακευτικο προιον αλλα σαν προιον υγειινης σου...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Vanki

Δημοσίευση από Vanki »

Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Vanki έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
οχι φιλε μου δν θα σε πουν τιποτα απολυτος... Δυναμη πηρες μαζι σου;(ειναι το απαραιτητο για μια θητεια)
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από B' M.K vatraxi »

Vanki έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
και εκτος απο την δυναμη που ειπε ο 35... Χρειαζεσαι και αντοχη... Καλη θητεια αδερφε...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:
και εκτος απο την δυναμη που ειπε ο 35... Χρειαζεσαι και αντοχη... Καλη θητεια αδερφε...
οοοοο σωστος ο βατραχος... Μου διεφυγε αυτο... ! Καλη θητεια και απο μενα βανκι...
Σπυρος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Να ρωτησω πρεπει να αγορασουμε και μακριμανικες μπλουζες παραλαγης; Γτ παντου βλεπω μονο για μπλουζακια κοντομανικανα

B' M.K vatraxi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από B' M.K vatraxi »

35M.K 310 lele έγραψε:
B' M.K vatraxi έγραψε:
οοοοο σωστος ο βατραχος... Μου διεφυγε αυτο... ! Καλη θητεια και απο μενα βανκι...
παντα ειμαι σωστος σε οτι κανω και λεω... Ενας βατραχος ειναι σε ολα του σωστος...
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

B' M.K vatraxi έγραψε:παντα ειμαι σωστος σε οτι κανω και λεω... Ενας βατραχος ειναι σε ολα του σωστος...
ετσι ετσι... Χαχαχαχαχαχα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

Σπυρος έγραψε:Να ρωτησω πρεπει να αγορασουμε και μακριμανικες μπλουζες παραλαγης; Γτ παντου βλεπω μονο για μπλουζακια κοντομανικανα

φίλε μου. Εαν πάρεις χαμένες δεν θα πάνε...

Εγω έιχα πάρει γιατι παίζει να σε δώσουν και μονο 1 αντε το πολύ 2 Δεν νομίζω να σε φτάνουνε... Τωρα βέβαια και με την οικονομική δυνατότιτα του καθενός.

5-6 εαν μπορέσεις ν έχεις θα ήταν μια χαρά Αλλα ειπαμε αναλογα με την οικονομική δυνατότιτα. Και με 2 την παλέψεις αλλα θα είναι σπαστικό ολοι την ώρα στο πλίσιμο και σκέψου να μην στεγνόνουν και γρήγορα.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες