Πηγα και πηρα σακο παραλλαγης με ροδακια παιδες χοραει και εμενα μεσα... Χωραει και τον υπνοσακο μου. Οποιος οικονομικα μπορει ας παρει! Ελπιζω στην αυλωνα να μην μου πουν κατι! ΝΑΣΣΟ... Για πες μα την γνωμη σου! Εσυ εισαι ο γκουρο εδω!
stelios_thess έγραψε:Αγόρασα ένα αποσμητικό ποδιών από το φαρμακείο. Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε τίποτα στον έλεγχο επειδή και καλά είναι φαρμακευτικό προϊόν;
οχι αδερφε... Και εγω ειχα παρει και μου ειπαν οτι δν μετραει σαν φαρμακευτικο προιον αλλα σαν προιον υγειινης σου...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
Vanki έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
οχι φιλε μου δν θα σε πουν τιποτα απολυτος... Δυναμη πηρες μαζι σου;(ειναι το απαραιτητο για μια θητεια)
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Vanki έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι... Εγω αυριο 8α παρουσιαστω με μια τεραστια βαλιτσα που εχω για ταξιδια... Δν ειχα λεφτα να παρω αμεσα αλλη... Δν νομιζω να πουν τπτ... Γρεβενα ερχομαι!
και εκτος απο την δυναμη που ειπε ο 35... Χρειαζεσαι και αντοχη... Καλη θητεια αδερφε...
και εκτος απο την δυναμη που ειπε ο 35... Χρειαζεσαι και αντοχη... Καλη θητεια αδερφε...
οοοοο σωστος ο βατραχος... Μου διεφυγε αυτο... ! Καλη θητεια και απο μενα βανκι...
οοοοο σωστος ο βατραχος... Μου διεφυγε αυτο... ! Καλη θητεια και απο μενα βανκι...
παντα ειμαι σωστος σε οτι κανω και λεω... Ενας βατραχος ειναι σε ολα του σωστος...
Σπυρος έγραψε:Να ρωτησω πρεπει να αγορασουμε και μακριμανικες μπλουζες παραλαγης; Γτ παντου βλεπω μονο για μπλουζακια κοντομανικανα
φίλε μου. Εαν πάρεις χαμένες δεν θα πάνε...
Εγω έιχα πάρει γιατι παίζει να σε δώσουν και μονο 1 αντε το πολύ 2 Δεν νομίζω να σε φτάνουνε... Τωρα βέβαια και με την οικονομική δυνατότιτα του καθενός.
5-6 εαν μπορέσεις ν έχεις θα ήταν μια χαρά Αλλα ειπαμε αναλογα με την οικονομική δυνατότιτα. Και με 2 την παλέψεις αλλα θα είναι σπαστικό ολοι την ώρα στο πλίσιμο και σκέψου να μην στεγνόνουν και γρήγορα.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος