Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ελεος δηλαδη... Ολα εχουν απαντηθει. Μην ρωτατε τα ιδια και τα ιδια. Δειτε συγκεκριμενα στην σελιδα 10. Αλλα παμε αλλη μια. Αφου με το καλο περασει καποιος σσε η σμυ τελιονωντας την σχολη τοποθετειτε σε πεζικο πυροβολικο τεθωρακισμενα διαβιβασεις κιαεροπορια στρατου εαν εχει διαλεξει οπλα. Εαν εχει διαλεξει σωματα παει τεχνικο υγειονομικο κτλ. Για ειδικες δυναμεις μονο απο οπλα μπαινεις. Οχι απευθειας ομως. Πρωτα παιρνεις οπλο και μετα. Συνηθως οι πιο πολλοι μπαινουν απο πεζικο. Μπορεις να διαλεξεις που θες να πας λοκ μακ μαλ. Υπαρχει ομως περιπτωση να μην σε πανε εκει που θες. Κεαπ και κεοαχ ειναι τα σχολεια που σιγουρα θα περασεις. Υπαρχουν κιαλλα σχολεια που μπορεις εσυ να επιλεξεις να περασεις. Τωρα για την βατραχοπουλαδα τα πραγματα ειναι δυσκολα. Αφου τα καταφερεις σαν καταδρομεας μπορεις να ζητησεις να περασεις το σχολειο υποβρυχιων κατασροφων. Στην αρχη θα σε περασουν απο καποιες δοκιμασιες οχι ευκολες αλλα ουτε και πολλοι δυσκολες. Εφοσον περασετε απαυτες μετα πατε για την εκπαιδευση των ουκαδων. Αλλα για να περασεις την εκπαιδευση πρεπει να το γουσταρεις αυτο που κανεις και πανω απολλα να εχεις αντοχη. Ελπιζω να σας καλυψα για οτι αλλο θελετε ρωτιστε...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Τα σωματα του στρατου ειναι τα εξης, δικαστικο, διερμηνεων, ελεγκτικου, υγειονομικου, οικονομικου, μουσικο, εφοδιασμου, υλικου Πολεμου, τεχνικο, ερ πληροφορικης, στα 4 τελευταια πας απο Ευελπιδων στα υπολοιπα απο ΣΣΑΣ και διαγωνισμο.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
roverr24 έγραψε:Τα σωματα του στρατου ειναι τα εξης, δικαστικο, διερμηνεων, ελεγκτικου, υγειονομικου, οικονομικου, μουσικο, εφοδιασμου, υλικου Πολεμου, τεχνικο, ερ πληροφορικης, στα 4 τελευταια πας απο Ευελπιδων στα υπολοιπα απο ΣΣΑΣ και διαγωνισμο.
γεωγραφικό;
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επειδη πολλα λεμε μιλατε για την ευελπιδων σαν να ειστε σιγουροι οτι θα περασετε. Πηγαιντε πρωτα με το καλονα περασετε και μετα θα σας πουν για ολα στη σχολη. Προς τι τοση βιασυνη;
Με λίγα λόγια για να πας καταδρομέας, ως αξιοματικός, τελειώνεις την Ευελπίδων, διαλέγεις όπλο πεζικού και κατα το σχολείο πεζικού δηλώνεις αν θες καταδρομών. Κατδρομών μπορείς να πας και από άλλα όπλα, αλλα οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Αν είσαι αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις βγαινεις πιο γρήγορα στην σύνταξη από έναν αξιωματικό πεζικού παράδειγμα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Titis έγραψε:Αν είσαι αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις βγαινεις πιο γρήγορα στην σύνταξη από έναν αξιωματικό πεζικού παράδειγμα;
Συντάξιμα χρόνια στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Οι αξιωματικοι ή υπαξιωματικοι μολις βγαινουν απο τις σχολες τους και θελουν να καταταγουν στις Ειδικες Δυναμεις περνανε ΚΕΑΠ. Μπορει να μ πει τι ακρυβως κανουν (εκπαιδευση) πόσο διαρκεί. Ειναι υποχρεωτικες οι πτωσεις με αλεξιπτωτο για εναν ορεινο αξιωματικο η υπαξιωματικο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φιλε μου στις Ε. Δ Πας για να προσφερεις στην πατριδα αν πραγματικα το αγαπας. Δεν λογαριαζεις αυτα που λες. Αν και υπαρχουν πολλοι αξιωματικοι και υπαξιωματικοι που εχουν κανονικα τις οικογενιες τους. Ειναι δυσκολα ομως γιατι οι συνεχης ασκησεις πορεις μεταθεσεις ς κανουν να λυπεις καιρο απο το σπιτι σου. Αλλα οπως ειπαμε εκει πας γιατι το γουσταρεις ειναι η ζωη σου.έγραψε: [1] Εχω ακουσει οτι στα ΛΟΚ αμα πας δεν γινετε να κανεις οικογενεια λογο τις δυσκολης δουλειας και ολοι μ λενε να γινω αξιωματικος καραβανασ
[2] Μπορειτε να μ πειτε το μισθο ενος αξιωματικου λοκ
Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι δεκαεξι. Θελω να περασω ευελπιδων αλλα μετα θελω να μπω στις ΕΔ συγκεκριμενα ΟΥΚ (απ' οτι εχω καταλαβει ειναι οι καλυτεροι-αληθευει;) μονιμος. Γινεται κατι τετοιο;
Και αν μπορειτε παρακλω εξηγηστε μου ποιοι εκπαιδευονται στο ΚΕΑΠ;
Και αν μπορειτε παρακλω εξηγηστε μου ποιοι εκπαιδευονται στο ΚΕΑΠ;
- Titis
- Posts in topic: 6
Για να πας στους ΟΥΚ του πολεμικού ναυτικού πρέπει να πας είτε από ΣΝΔ είτε από ΣΜΥΝ είναι από ΕΠΟΠ του πολεμικού ναυτικού. Η ΣΣΕ όπως και η ΣΜΥ είναι σχολές του στρατού και δεν μπορείς μέσω αυτονών να καταταγείς στους ΟΥΚ.Βασίλης96 έγραψε: Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι δεκαεξι. Θελω να περασω ευελπιδων αλλα μετα θελω να μπω στις ΕΔ συγκεκριμενα ΟΥΚ (απ' οτι εχω καταλαβει ειναι οι καλυτεροι-αληθευει;) μονιμος. Γινεται κατι τετοιο; Και αν μπορειτε παρακλω εξηγηστε μου ποιοι εκπαιδευονται στο ΚΕΑΠ;
Ευχαριστω για την βοηθεια. Θελω να ρωτησο και κατι ακομα. Τι ειναι οι ΔΥΚ και ΜΥΚ; Και ποιοι ειναι οι καλυτεροι στις ειδικες δυναμεις?
ΔΥΚ είναι η Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών που παλαιότερα λεγόταν ΜΥΚ (Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών).
Όλοι είναι πολύ καλοί. Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος.
Όλοι είναι πολύ καλοί. Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος.

Ξέτερε ποιες είναι οι δοκιμασίες για να μπεί κάποιος από ΣΣΕ στο ΕΤΑ;
-
- Posts in topic: 3
Titis έγραψε:Για να πας στους ΟΥΚ του πολεμικού ναυτικού πρέπει να πας είτε από ΣΝΔ είτε από ΣΜΥΝ είναι από ΕΠΟΠ του πολεμικού ναυτικού. Η ΣΣΕ όπως και η ΣΜΥ είναι σχολές του στρατού και δεν μπορείς μέσω αυτονών να καταταγείς στους ΟΥΚ.Βασίλης96 έγραψε: Παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ειμαι δεκαεξι. Θελω να περασω ευελπιδων αλλα μετα θελω να μπω στις ΕΔ συγκεκριμενα ΟΥΚ (απ' οτι εχω καταλαβει ειναι οι καλυτεροι-αληθευει;) μονιμος. Γινεται κατι τετοιο; Και αν μπορειτε παρακλω εξηγηστε μου ποιοι εκπαιδευονται στο ΚΕΑΠ;
Κατσε δεν μπορεις να πας στα ΟΥΚ αν εχεις τελειωσει την ΣΣΕ; Εμενα γιατι καθε στρατιωτικος που εχω ρωτησει μου λεει οτι μπορω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες