ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ότι γράφω πιο πάνω σειρά.
Παιδια μολις σημερα ορκιστικαμε οσοι φευγουμε για εκπαιδευση ΔΕΑ. Ο στρατος εχει γινει μεγαλο χαλι, μπηκα την περασμενη πεμπτη και μολις χθες ειδοποιηθηκαμε πως σημερα ορκιζομαστε μονοι μασ... Εγω δυστηχως παω σεαπ πεζικο! Ο μισθος των δεα οπως μας ενημερωσε ο διοικιτης της ΙΛΥΣ μου στο ΚΕΤΘ εχει πεσει στα 450 συν τα επιδοματα περιπου 550-600 το πολυ!
Ρε παιδια εγω μπαινω σε 11 μερες μεσα με εχοθν βαλει πεζικο ΥΕΑ αλλα ρωτησα εναν που δουλευει στο πενταγωνο και μ ειπε να μην παω γιατι και δυσκολα ειναι και τους στελνουν κυπρο ολους και τα λεφτα που περνεις ειναι γυρο στα 300 και αυτα οταν τελειωσεις τι γινεται; Αξιζει; Εχουν σταματησει να περνουν μονιμους ακουσα εδω και 3 χρονια αντιθετος διωχνουν... Αν ξερει καποιος να μου πει ποθ τελειωσε προσφατα ή γενικα ξερει
Ολους να τους ΔΕΑ πζ να τους στελνουν κυπρο το κοβω λιγο χλωμο!
Για το ποσα χρηματα περνουν ακριβως δεν ξερω, αλλα μην φανταστεις οτι θα μπορεσεις να ζησεις μονο με αυτα!
Μετα τι θητεια σου η απολυεσαι η μενεις για αλλα 3 χρονια και τελος!
Για το ποσα χρηματα περνουν ακριβως δεν ξερω, αλλα μην φανταστεις οτι θα μπορεσεις να ζησεις μονο με αυτα!
Μετα τι θητεια σου η απολυεσαι η μενεις για αλλα 3 χρονια και τελος!
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
570 παιρνεις για αρχη και ανεβαινουν με τον καιρο ή αν εισαι πολυτεκνος παντρεμενος και τετοια... Και κανεις 5 μηνες παραπανω απο την στρατιωτικη θητεια
Σπυρος έγραψε:Ρε παιδια εγω μπαινω σε 11 μερες μεσα με εχοθν βαλει πεζικο ΥΕΑ αλλα ρωτησα εναν που δουλευει στο πενταγωνο και μ ειπε να μην παω γιατι και δυσκολα ειναι και τους στελνουν κυπρο ολους και τα λεφτα που περνεις ειναι γυρο στα 300 και αυτα οταν τελειωσεις τι γινεται; Αξιζει; Εχουν σταματησει να περνουν μονιμους ακουσα εδω και 3 χρονια αντιθετος διωχνουν... Αν ξερει καποιος να μου πει ποθ τελειωσε προσφατα ή γενικα ξερει
Φίλε αν κατάλαβα καλά είσαι Έλληνας και οχι Κύπριος σωστά;
- 1ον ΚΑΝΕΝΑΣ Ελληνας ΔΕΑ δεν παει στην Κύπρο! Ουτε για δείγμα! Έρχοντε κάθε Άυγουστο αυτοί στην κρήτη στην ΣΕΑΠ για εκπέδευση (στην δικιά μου την σειρα 100 κυπριους ειχα, εκπεδευτές έτυχα να τους εχω) και μέτα ξαναφευγουν να κάνουν την θυτία τους εκει.(ειναι αρκετη οπο οσο ξέρω... )
- 2ον τα λεφτα μεχρι τον Ιανουριο 2011 ηταν 560 ? Δεν σε φτάνουν να ζησεις με αυτά μονο αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζεσε να "ζητησεις" απο τους γονεις σου η απο τον Τραπεζικό σου λογαριασμό αν μαζευες λεφτά πολυ λιγοτερά.(Αν θελεις την περίπτοση μου με 100? ...150? παραπάνο την έβγαζα στον Βόλο
- Οχι δεν υπάρχει περίπτοση να μηνεις μεσα ουτε μια μερα παραπάνω. Μονο σε περιπτοση που είναι Να υπιρετισεις καποιες φυλακές
Αν έχεις κάποια αλλη ερώτηση εδω ήμαστε πιστέυω να σε κάληψα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Σπυρος έγραψε:Ρε παιδια εγω μπαινω σε 11 μερες μεσα με εχοθν βαλει πεζικο ΥΕΑ αλλα ρωτησα εναν που δουλευει στο πενταγωνο και μ ειπε να μην παω γιατι και δυσκολα ειναι και τους στελνουν κυπρο ολους και τα λεφτα που περνεις ειναι γυρο στα 300 και αυτα οταν τελειωσεις τι γινεται; Αξιζει; Εχουν σταματησει να περνουν μονιμους ακουσα εδω και 3 χρονια αντιθετος διωχνουν... Αν ξερει καποιος να μου πει ποθ τελειωσε προσφατα ή γενικα ξερει
Σου είπε μόνιμος ότι πάνε δόκιμοι στην κύπρο;

Αυτό που άκουσες για 3 χρόνια και μετά φεύγεις μάλλον λες για τους ΕΕΦΟΠ
Ευχαριστώ πολύ ! Μήπως παίζει να ξέρει κανείς πόσα φράγκα πέρνουν οι δόκιμοι; 

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι σε 10 μερες και θα δηλωσω Υ. Ε. Α. Ειμαι παντρεμενος με παιδι. Γνωριζει κανεις αν θα παιρνω καποιον εξτρα μισθο μεχρι να ορκιστω Δ. Ε. Α. Και μετα αν θα παιρνω κατι εξτρα στον μισθο του Δ. Ε. Α.
Φίλε μου. Ναι θα περνεις παραπανο σηγουρα όσο εισαι μέσα στην σχολή. Για μετά δεν γνωρίζω να σε πώ με σιγουριά. Αλλα απο όσο ξέρω παίρνεις και μετά παραπάνω.
Μισθός ΔΕΑΜπάρλας έγραψε:Ευχαριστώ πολύ ! Μήπως παίζει να ξέρει κανείς πόσα φράγκα πέρνουν οι δόκιμοι;
Ναι Ελληνας ειμαι. Ευχαριστω για τις απαντησεις Απλα το σκεφτομαι ακομα για ΥΕΑ μηχανικο που με εχουν βαλει αν αξιζει Γιατι δε εχω στηριξει απο καπου ουτε οικονομικη και ειμαι και 18. Εχω μεν μαζεψει δυο φραγκα στην ακρη γιατι δουλευω απο τα 11 μου αλλα και αυτα σαν απλος στρατιωτης δεν νομιζω να με φτασουν παρολο Που δε καπνιζω ουτε πινω ωστε να φευγουν εκει. Εχω παρει ενα χαρτι βοηθου ηλεκτρολογου εχω και τα αγγλικα μ και τα γερμανικα μ και το ADSL Και εχω βρει δυο δουλειες απλα πρεπει να παω στρατο πρωτα και ειμαι λιγο μπερδεμενος οσο αφορα πιο θα ηταν καλυτερο για εμενα Δλδ να παω 9 μηνες να τελειωσω και να ξεκινησω την δουλεια ή να παω 14 και να κανω λιγο υπομονη για αυτο.
Σ' ευχαριστω πολυ. Δηλαδη ο μισθος μου οσο διαρκει η εκπαιδευση θα ειναι 88,04 οσο και αν δεν ημουν Υ. Ε. Α. Και μηπως γνωριζεις που μπορω να απευθυνθω για τον μισθο μου σαν Δ. Ε. Α.
pepe25
Σε 2 ποστ λίγο ποιο πάνω αν κοιτούσες θα τo έβρεσκες... Ποιο καλύτερα και αναλιτικότερα δεν υπάρχει...
Μισθός ΔΕΑ
Σε 2 ποστ λίγο ποιο πάνω αν κοιτούσες θα τo έβρεσκες... Ποιο καλύτερα και αναλιτικότερα δεν υπάρχει...
Μισθός ΔΕΑ
Καλησπέρα,
με πήραν για υεα στο πυροβολικό. Και μου είπαν πως παω στο χαϊδάρι; Ξέρει κανείς για πόσο καιρό θα μείνω εκεί;
ορκίζομαι στις 11 νοέμβρη αλλά μου είπαν πως η εκπαίδευση μου ως υεα θα ξεκινήσει στις 8 δεκέμβρη (θα περιμένουμε να εκπαιδευτούμε με όσους υεα προκύψουν από την ΄βΔ11). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι από πότε αρχίζουμε να πληρωνόμαστε; Θα πληρωθώ για το διάστημα πριν τις 8 δεκέμβρη; Ξέρει κανείς αν άλλαξε πρόσφατα ο μισθός;
Ευχαριστώ πολύ
με πήραν για υεα στο πυροβολικό. Και μου είπαν πως παω στο χαϊδάρι; Ξέρει κανείς για πόσο καιρό θα μείνω εκεί;
ορκίζομαι στις 11 νοέμβρη αλλά μου είπαν πως η εκπαίδευση μου ως υεα θα ξεκινήσει στις 8 δεκέμβρη (θα περιμένουμε να εκπαιδευτούμε με όσους υεα προκύψουν από την ΄βΔ11). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι από πότε αρχίζουμε να πληρωνόμαστε; Θα πληρωθώ για το διάστημα πριν τις 8 δεκέμβρη; Ξέρει κανείς αν άλλαξε πρόσφατα ο μισθός;
Ευχαριστώ πολύ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες