ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;
Όχι, δεν υπηρετούν πλέον ΔΕΑ στην ΕΛΔΥΚ απο το 2008 ήδη (τελευταία σειρά που επαναπατρίστηκε απο την ΕΛΔΥΚ ήτανε η 299) 

platewarrior έγραψε:Οι ΔΕΑ παιρνουν 570ευρω καλα ως εδω. Αν καποιος παει ελδυκ ως ΔΕΑ θα παιρνει τα 570+250; Αν ξερει κανενας παρακαλω να απαντησει.
Ο μισθός ήτανε απλούστατα διπλός για τους ΔΕΑ (λόγω και καλά ειρηνευτικής αποστολής) , αλλά στα πλάισια των (γνωστων) περικοπών καταργήθηκε η αποστολή για τους Δόκιμους.(Και εννοείται πως ήθελε και ΤΡΕΛΟ βύσμα).
ΥΓ : Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα στελέχη που επιθυμούν να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ (σχετικά με το βύσμα).

Καλημερα παιδια ειμαι ΔΕΑ (ΤΘ) ... Ο μισθος τον ΔΕΑ ειναι 560,16 τον μηνα καθαρα...
αν εισαι σε παραμεθωριο ειναι + 105,66 !
Δεν υπαρχουν δωρα χριστουγεννων... Ουτε πασχα... Ουτε και τα μεταφορικα... Ειναι κομενα αυτα πια...
Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης...
εγω απολυομαι στις 21-07-2011 ... Και πληρωνομαι κανονικα στης 25-27 του μηνα...
αφου θα ειμαι ανθυπηλαρχος... Θα παρω τον μισθο του;
η θα παρω τον κανονικο που ειχα σαν ΔΕΑ ;
η μηπως ισχυει κατι αλλο και πρεπει να το ξερω ; Οεοοοοοοοο;
αν εισαι σε παραμεθωριο ειναι + 105,66 !
Δεν υπαρχουν δωρα χριστουγεννων... Ουτε πασχα... Ουτε και τα μεταφορικα... Ειναι κομενα αυτα πια...
Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης...
εγω απολυομαι στις 21-07-2011 ... Και πληρωνομαι κανονικα στης 25-27 του μηνα...
αφου θα ειμαι ανθυπηλαρχος... Θα παρω τον μισθο του;
η θα παρω τον κανονικο που ειχα σαν ΔΕΑ ;
η μηπως ισχυει κατι αλλο και πρεπει να το ξερω ; Οεοοοοοοοο;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ρε παιδια, σας εχω ζαλισει να σας ρωταω για το κατα ποσον ειναι ευνοικη η τελευταια μεταθεση των ΔΕΑ και ο κυριοτερος λογος ειναι αυτος, ο μισθος δλδ. Σκεφτομαι οτι η τελευταια μου μεταθεση θα μου κατσει καλοκαιρι. Φανταζεστε να βρισκομαι σε κανα νησι με τουριστικη κινηση και να πρεπει να πληρωνω κανα 500αρι ενοικιο τον μηνα; Αυτο θα με γονατισει οικονομικα... Ηδη τα 560 ειναι πολυ λιγα. Ενα 350αρι νοικι, φως νερο φαι (αληθεια, με το φαι τι κανουν οι ΔΕΑ; Που τρωνε; ) και... Παπαλα... Εκτος απο το 105 της παραμεθωριου μηπως παιζει και κανενα αλλο εξτρα?
Σαν ΔΕΑ μπορείς να τρώς και στη Λέσχη Αξιωματικών, ενώ όταν έχεις υπηρεσία τρώς κανονικά με τους απλούς οπλίτες.
-
- Υποδεκανέας
Η λεσχη αξιωματικων ειναι δωρεαν; Πρωι μεσημερι βραδυ;
Όχι. Πληρώνεις, αλλά πολύ χαμηλές τιμές.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Ναι ας πούμε δεν θα δώσεις πάνω από 5 ευρώ.
-
- Υποδεκανέας
Ειναι ανοιχτη πρωι μεσημερι βραδυ και τρως με 5 ευρω το γευμα ή 5 ευρω την ημερα; Μπορει να φαινεται χαζη ερωτηση αλλα εχει αρκετα μεγαλη διαφορα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Cuervo έγραψε:Ειναι ανοιχτη πρωι μεσημερι βραδυ και τρως με 5 ευρω το γευμα ή 5 ευρω την ημερα; Μπορει να φαινεται χαζη ερωτηση αλλα εχει αρκετα μεγαλη διαφορα...
Ανοίγει συγκεκριμένες ώρες και το βράδυ κλείνει κατά τις 9:30,5 ευρώ το γεύμα
560Ε και 13Ε όταν κάνεις υπηρεσία αργία.90Ε πάνω για όσους κάνουν παραμεθόριο.
Καλησπέρα. Σήμερα έκοψα την αναβολή που ειχα λογω σπουδων Και θα καταταχθώ στην Δ ΕΣΣΟ τον Νοεμβριο. Εχω εναν φίλο που τελειωσε Ευελπίδων (τώρα Υπολοχαγος) και μου λεει οτι αξιζει να παω ΥΕΑ γιατί πληρώνεσαι. Είναι μεν 14 μήνες. Απο τη στιγμή που δηλωσεις ΥΕΑ και σε παρουν πληρωνεσαι με 600 ευρω και μετα μόλις ορκιστεις με 700. Θελω να ρωτησω αν ισχύει...
Παιδια να σας ρωτησω. Οταν ορκιζεσαι δεα παιρνεις 4χτον βασικο μισθο του δεα; Δηλαδη πληρωνεσαι τους μηνες που εκπαιδευτηκεσ?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
malamasss έγραψε:Παιδια να σας ρωτησω. Οταν ορκιζεσαι δεα παιρνεις 4χτον βασικο μισθο του δεα; Δηλαδη πληρωνεσαι τους μηνες που εκπαιδευτηκες;
Τους μήνες που εκπαιδέυτηκες θα τους πληρωθείς 2 μήνες περίπου μετά την ορκομοσία, τα λεγόμενα αναδρομικά, αν δεν κάνω λάθος. Τον βασικό μισθό του Δ. Ε. Α. Θα ξεκινήσεις να τον πληρώνεσαι απο τον επόμενο ακριβώς μήνα.
Stanley King έγραψε:Καλησπέρα. Σήμερα έκοψα την αναβολή που ειχα λογω σπουδων Και θα καταταχθώ στην Δ ΕΣΣΟ τον Νοεμβριο. Εχω εναν φίλο που τελειωσε Ευελπίδων (τώρα Υπολοχαγος) και μου λεει οτι αξιζει να παω ΥΕΑ γιατί πληρώνεσαι. Είναι μεν 14 μήνες. Απο τη στιγμή που δηλωσεις ΥΕΑ και σε παρουν πληρωνεσαι με 600 ευρω και μετα μόλις ορκιστεις με 700. Θελω να ρωτησω αν ισχύει...
Χμμ... Κοίταξε, απο τη στιγμή που θα σε πάρουν για Υ. Ε. Α. Δεν πλήρώνεσαι για 4 μήνες (Όσο δηλαδή διαρκεί η εκπαίδευση), παρά μόνο τον μισθό του απλού στρατιώτη (Τον οποίο δεν θυμάμαι ακριβώς), συν κάποια χρήματα παραπάνω σε περίπτωση που είσαι πολύτεκνος κ. Ο. Κ. Τώρα απο την ημέρα που θα ορκιστείς ως Δ. Ε. Α. Μέτρα περίπου 2 μήνες που θα σε πληρώσουν το ποσό της τάξεως των 2000+ Ευρώ.(Είναι κάποιες κρατήσεις που σου κάνουν την περίοδο που είσαι στη σχολή). Ύστερα μετά απο αυτά ξεκινά να μπαίνει στον λογαριασμό σου από τον επόμενο μήνα ο βασικός μισθός του Δ. Ε. Α. Ο οποίος είναι 560 Ευρώ. Τουλάχιστον παλίκαρε έτσι ήταν τα πράγματα την περίοδο που υπηρετούσα εγώ, τώρα, με την τορινή οικονομική κατάσταση της χώρας, δεν ξέρω αν ισχύουν κάποιες κρατήσεις και στους Δόκιμους.
Βασικα 4 ειναι η σχολη.5 μηνες δν πλιρονεσε. Γιατι θιμαμε ειχα τελειωσει κ τ σβεκ κ μετα πειραμε λεφτα. Οπως τ ειπες 2000 μαζεμενα... Συγκεκριμενα ειναι 566 εευρω,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες