Καλησπέρα και απο μένα σε όλους σας... Χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις σχετικά με θέματα Στρατού... Είμαι 17 ετών και του χρόνου θα περάσω και απ τα βάσανα των πανελλαδικών εξετάσεων όμως το διάβασμα δεν είναι το φόρτε μου... Είμαι 1.86,90 κιλά καλό ανάστημα θα έλεγα... Έχω σκοπό να δηλώσω μόνιμος υπαξιωματικός Στρατού αλλά δύσκολα με βλέπω να πιάνω τα μόρια για εισαγωγη στην Σχολή Σ. Μ. Υ (όπλα) ... Υπάρχουν άλλα μονοπάτια για στρατό και σώματα Ασφαλείας; Ευχαριστώ πολύ...
ΔημήτρηςΕλλάς έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα σε όλους σας... Χρειάζομαι κάποιες απαντήσεις σχετικά με θέματα Στρατού... Είμαι 17 ετών και του χρόνου θα περάσω και απ τα βάσανα των πανελλαδικών εξετάσεων όμως το διάβασμα δεν είναι το φόρτε μου... Είμαι 1.86,90 κιλά καλό ανάστημα θα έλεγα... Έχω σκοπό να δηλώσω μόνιμος υπαξιωματικός Στρατού αλλά δύσκολα με βλέπω να πιάνω τα μόρια για εισαγωγη στην Σχολή Σ. Μ. Υ (όπλα) ... Υπάρχουν άλλα μονοπάτια για στρατό και σώματα Ασφαλείας; Ευχαριστώ πολύ...
Οι πανελλήνιες είναι η σίγουρη λύση κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για μελλοντικές προκηρύξεις ΕΠΟΠ η Αστυνομίας ( Ειδικοί Φρουροί ), Λιμενικό και Πυροσβεστική
Σαν εποπ μπορείς να μπεις και χωρίς να έχεις κάνει στρατιωτική θητεία στα άλλα όχι
Ο τριτος μου γιος επειδη δε θελει πολυ πολυ να διαβαζει και ουτε λογος Να γινεται για να μαθει καμια ξενη γλασσα (τα αγγλικα τα κοψαμε προ πολλου) θελει σωνει και καλα να παει στρατο μονιμος (ο μεγαλος του αδερφος ειναι στη σμα πρωτοετης). Του εξηγω οτι μονο με πανελληνιες μπορει αλλα δε δειχνει να καταλαβαινει και πολυ. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να μπει καποιος στο στρατο εστω και κατωτατος στην ιεραρχια;(γιατι για παραπανω δεν ειμαστε). Να σας πω οτι παει β γυμνασιου και παιδευομαστε πολυ με το διαβασμα σε σημειο που δεν μπορω να σας το περιγραψω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
τζινα έγραψε:Ο τριτος μου γιος επειδη δε θελει πολυ πολυ να διαβαζει και ουτε λογος Να γινεται για να μαθει καμια ξενη γλασσα (τα αγγλικα τα κοψαμε προ πολλου) θελει σωνει και καλα να παει στρατο μονιμος (ο μεγαλος του αδερφος ειναι στη σμα πρωτοετης). Του εξηγω οτι μονο με πανελληνιες μπορει αλλα δε δειχνει να καταλαβαινει και πολυ. Υπαρχει και καποιος αλλος τροπος να μπει καποιος στο στρατο εστω και κατωτατος στην ιεραρχια;(γιατι για παραπανω δεν ειμαστε). Να σας πω οτι παει β γυμνασιου και παιδευομαστε πολυ με το διαβασμα σε σημειο που δεν μπορω να σας το περιγραψω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
βασικά ο υιός σας είναι 12-13 πόσο είναι και μεγαλώνει με την νοοτροπία του κλασσικού ελληνάρα που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, θέλει σίγουρη δουλειά χωρίς να παλέψει για να την αποκτήσει...
Γεια σας. Θελω να μου πειτε ολους τους τροπους που μπορω να γινω μονιμος λοκατζης. Ακουσα οτι οταν τλειωσης την θητεια και παρεις το πρασινο μπερε μπορεις να συνεχισεις και να γινεις Μονιμος ειναι αληθεια; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!