ΥΕΑ: Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
...

Δημοσίευση από ... »

Για μεταθέσεις (τοποθετήσεις για την ακρίβεια), εξαρτάται από την ειδικότητά σου, δηλαδή αν είσαι σε άρματα Μ-σειράς ή σε λέοπαρντ και αυτό εξαρτάται από το μέρος που ζεις και φυσικά μέσο εάν θέλεις να το αλλάξεις.

Από στερεά Ελλάδα και κάτω είναι Μ σειράς και πάνε στα νησιά, οι βορειοι λέοπαρντ και μακεδονία-θράκη, χονδρικά.

Crunk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Crunk »

Δηλαδη σαν υεα αν πας εισαι κατι σαν επιλεκτος στα τεθωρακισμενα; Ειδικα και καλυτερα εκπαιδευμενος?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επίλεκτός όχι (δεν είναι και τίποτα Ειδικές Δυνάμεις), καλύτερα εκπαιδευμένος από τον απλό φαντάρο που πήρε ειδικότητα σε Άρμα Μάχης ναι.
tibarn

Δημοσίευση από tibarn »

παιδια μολις μου ηρθε χαρτι για τεθωρακισμενα ΥΕΑ αυλωνα κ ηθελα να ρωτησω1) αλλαζει κατι στη διαδικασια καταταξης;

2) ειναι υποχρεωτικο η μπορω να το αποφυγω;

3) θα κανω μειωμενη θητεια (3 αδερφια το μοναδικο αγορι εγω) κ νομιζα οτι δε γινεται να σε αρουν ΥΕΑ αν κανεις μειωμενη θητεια. Ευχαριστω

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

tibarn έγραψε:παιδια μολις μου ηρθε χαρτι για τεθωρακισμενα ΥΕΑ αυλωνα κ ηθελα να ρωτησω1) αλλαζει κατι στη διαδικασια καταταξης;

2) ειναι υποχρεωτικο η μπορω να το αποφυγω;

3) θα κανω μειωμενη θητεια (3 αδερφια το μοναδικο αγορι εγω) κ νομιζα οτι δε γινεται να σε αρουν ΥΕΑ αν κανεις μειωμενη θητεια. Ευχαριστω

1) Όχι. Με το πέρας της εβδομάδος κατάταξης θα φωνάξουν όσους έχουν ένδιεξη ΥΕΑ και θα ρωτήσουν ποιοι θέλουν να πάνε ή όχι.

2) Όχι δεν είναι, και αν σε πιέσουν, απλά κόψου στις αθλητικές δοκιμασίες που θα δώσεις.

3) Όσοι είναι μειωμένης θητείας ναι δεν μπορούν, δίνεται όμως η δυνατότητα να αποποιηθείς τη μειωμένη θητεία και να κάνεις θητεία ως ΥΕΑ, αν εσύ φυσικά το θελήσεις.
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Γεια σασ φιλοι μου και εγω φευγω στην αυλωνα τεθωρακισμενα ΥΕΑ 3 μαιου. ηθελα να σας ρωτισω τι ειναι το ΥΕΑ ; απ'οτι καταλαβα ειναι περαπανω εκπεδευση αν δεν θελω να παω εκει τι γινεται συνεχιζω ως κανονικος φανταρος στα τεθορακισμενα η με αλλαζουν σωμα πχ. πυροβολικο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

KOSTAS έγραψε:Γεια σας φιλοι μου και εγω φευγω στην αυλωνα τεθωρακισμενα ΥΕΑ 3 μαιου.ηθελα να σας ρωτισω τι ειναι το ΥΕΑ ;απ'οτι καταλαβα ειναι περαπανω εκπεδευση αν δεν θελω να παω εκει τι γινεται συνεχιζω ως κανονικος φανταρος στα τεθορακισμενα η με αλλαζουν σωμα πχ. Πυροβολικο

1. ΥΕΑ
2. Δεν σε υποχρεώνει κάνενας να πας ΥΕΑ οπότε συνεχίζεις φαντάρος στα τεθωρακισμένα

KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Ευχαριςτω πολυ και μπαβο για το forum
ΝΟΝΤΑΣ

Δημοσίευση από ΝΟΝΤΑΣ »

Εχω επιλεγει για σωμα τεθωρακισμενα[ΥΕΑ] τι σημενει ΥΕΑ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό να πάς. Αν το σκέφτεσαι, διάβασε το παρακάτω:

Υπέρ και κατά των Έφεδρων Αξιωματικών

Άβαταρ μέλους
Lucky_Strike
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lucky_Strike »

Ρε μαγκες, παιζει να εχει κανεις ιδεα τι φαση παιζει στη Σαμοθρακη ως ΔΕΑ ΤΘ; Θα το εκτιμουσα πολυ να παρω καποια απαντηση αν και την Τριτη παρουσιαζομαι... Ευχαριστω

ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΙΕΛΟΣ »

Καλησπερα παιδια μου ηρθε χαρτι για καταταξη στο κετθ αυλωνας τεθωρακισμενα ΥΕΑ. θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω εφεδρος ειδικων δυναμεων απο εκει, γιατι αν οχι τοτε θελω να κανω 9μηνο ειδικες δυναμεις και οχι αξιωματικος. ευχαριστω
Constantine

Δημοσίευση από Constantine »

Παίδες καλησπέρα. Μπάινω ΚΕΤΘ Αυλώνα τον Ιανουάριο και έχω ένδειξη (και ενδιαφέρον για) ΥΕΑ. Έχω ορισμένες ερωτήσεις.- Έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα αθλήματα και τα όρια, ή είναι όπως ήταν (πχ.1000μ,100μ, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος, και ρίψη σφαίρας) ; Σχετικά με τα αθλήματα, τι προετοιμασία θέλουν;1 μήνα;

- Σχετικά με τη θητεία ΥΕΑ στα τεθωρακισμένα, συνήθως οι ΔΕΑ σε τι άρματα υπηρετούν; Σε όλα ή συγκεκριμένα;

Χίλια συγνώμη για την ενόχληση.

ΜΑΚΕΔΩΝ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΜΑΚΕΔΩΝ »

Έχω κατανεμηθεί σε Στρατό Ξηράς, Τεθωρακισμένα. Και ρωτάω: Δεν είναι απαραίτητο να έχεις δίπλωμα οδήγησης για να μπορείς να αντεπεξέλθεις στην εκπαίδευση; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ. Να επικοινωνήσω με την στρατολογία;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

'Οχι δεν είναι.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες