Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Για να πας ειδικές θα πρέπει να έχεις μέχρι 4,5 βαθμούς μυωπίας στο κάθε μάτι. Αλλά λες ότι έχεις και μεγάλη πλατυποδία όποτε δεν σε κόβω να τα καταφέρνεις
Καλησπερα σε ολους...8α ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...1ον ειμαι 16 χρωνων κ σκεφτομαι να παω στις ειδικες δυναμης... Αλεξιπτωτιστες ή καταδρομοις... Ειμαι 1.82 και 90 κιλα. Το ξερω οτι πρεπει να αδυνατισω αλλα το θεμα που με καιει ειναι οτι απο τοτε που γεννι8ικα εχω φυσιμα (σαν μια τριπα στην καρδια) κ ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τα 18 θα κλεισει. Κ αμα δεν κλεισει θα βαλω ομπρελα... Υπαρχει περιπτωση να μην βγω γιωτα 1 (Ι1) απο αυτο το προβλιμα;2ον ποια ειναι τα κριτιρια για να καταχθω στις ειδικες δυναμης... Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
νεοσυλεκτος7 έγραψε:Καλησπερα σε ολους...8α ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...1ον ειμαι 16 χρωνων κ σκεφτομαι να παω στις ειδικες δυναμης... Αλεξιπτωτιστες ή καταδρομοις... Ειμαι 1.82 και 90 κιλα. Το ξερω οτι πρεπει να αδυνατισω αλλα το θεμα που με καιει ειναι οτι απο τοτε που γεννι8ικα εχω φυσιμα (σαν μια τριπα στην καρδια) κ ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τα 18 θα κλεισει. Κ αμα δεν κλεισει θα βαλω ομπρελα... Υπαρχει περιπτωση να μην βγω γιωτα 1 (Ι1) απο αυτο το προβλιμα;2ον ποια ειναι τα κριτιρια για να καταχθω στις ειδικες δυναμης... Ευχαριστω!
1. Αν το πεις αυτό είναι σίγουρο ότι κάθε φυσιολογικός γιατρός θα σε κόψει από τις ειδικές δυνάμεις
2. Να είσαι Ι1
1Ον: Αμα δεν μιλησω δεν θα με κοψουν;2ον: Αυτο το καταλαβαινουν οταν με ακροαζονται με στη8οσκοπιο... Υπαρχει αυτος ο ελεχος;
Και μιας και το θυμιθικα οταν ειμουν μωρο μου εκαναν 2 ενχιρισεις. Η 1η ηταν στον εισοφαγο γιατι ηταν μικρος κ τον ανηξαν κ η 2η ηταν στο αντρικο εργαλειο επειδη τα ουρα μου πηγεναν προς τα πανω... Αυτα θα συμβαλουν στο να με κοψουν;
Και μιας και το θυμιθικα οταν ειμουν μωρο μου εκαναν 2 ενχιρισεις. Η 1η ηταν στον εισοφαγο γιατι ηταν μικρος κ τον ανηξαν κ η 2η ηταν στο αντρικο εργαλειο επειδη τα ουρα μου πηγεναν προς τα πανω... Αυτα θα συμβαλουν στο να με κοψουν;
Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
nikos1 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!
Παίζει ναι
nikos1 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!
Ναι φίλε μου δυστυχώς.
Γεια σας, θελω να ρωτησω με εγχειρηση σε παιρνουν στις Ε. Δ.(συγκεκριμενα κυστη κοκυγος) επισης εχω να κανω στα 18 μου μια εγχειρηση στον αστραγαλο, δεν ποναει. Συγκεκριμενα θελω πεζοναυτης. Ειμαι 15 χρονων. Ευχαριστω.
Καλησπερα! Δεν εχω κανενα προβλημα παρα μονο μικρη πλατυποδια. Ανατομικα μαλλον. Δεν εχω κανενα προβλημα ειμουν ποδοσφαιριστης χρονια. Θα με κοψουν απο καταδρομεις αν εχω κατι τετοιο; Το βλεπουν ή μπορω να την σκαπουλαρω αν το κρυψω;
ευχαριστώ!
ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
Αν είναι μικρή και δεν φαίνεται δεν θα σε κόψουνε
Οκ σχετικο ειναι αυτο αναλογα με το γιατρο! Δηλαδη κόβουν και γιαυτο.
-
- Στρατηγός
Δεν είναι σχετικό ούτε ανάλογα με τον γιατρό κτλπ (υπάρχει κοινή γραμμή σε μερικά θέματα) αν είναι μικρή και δεν φαίνεται στις κινήσεις που κάνεις δεν σε κόβουνε
Οκ ευχαριστω.
D.Y.K έγραψε:Την πλατυποδία αρκεί να μην την δηλώσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.
επιδη εχω και εγω οπως ειπαν τα παιδια μικρη μορφης και δεν αντιμετωπιζω προβλημα ουτε ποναω, εκανα στιβο επαιζα μπαλα. Εχω λιγο φοβηθει μην με κοψουν...
Σχετικα με αυτο που λες μακαρι να γινετε αυτο για να το κρυψω... Αλλα τελικα τι ισχυει; Φιλοι μου που πηγαν μου ειπαν οτι σε γδυνουν και σε σε κοιτανε απτην κορφη μεχρι τα νυχια. Αρα θα σε δουν.
Αν καποιος εχει πλατυποδια... τι γινεται ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης