Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να πας ειδικές θα πρέπει να έχεις μέχρι 4,5 βαθμούς μυωπίας στο κάθε μάτι. Αλλά λες ότι έχεις και μεγάλη πλατυποδία όποτε δεν σε κόβω να τα καταφέρνεις
νεοσυλεκτος7

Δημοσίευση από νεοσυλεκτος7 »

Καλησπερα σε ολους...8α ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...1ον ειμαι 16 χρωνων κ σκεφτομαι να παω στις ειδικες δυναμης... Αλεξιπτωτιστες ή καταδρομοις... Ειμαι 1.82 και 90 κιλα. Το ξερω οτι πρεπει να αδυνατισω αλλα το θεμα που με καιει ειναι οτι απο τοτε που γεννι8ικα εχω φυσιμα (σαν μια τριπα στην καρδια) κ ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τα 18 θα κλεισει. Κ αμα δεν κλεισει θα βαλω ομπρελα... Υπαρχει περιπτωση να μην βγω γιωτα 1 (Ι1) απο αυτο το προβλιμα;2ον ποια ειναι τα κριτιρια για να καταχθω στις ειδικες δυναμης... Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

νεοσυλεκτος7 έγραψε:Καλησπερα σε ολους...8α ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...1ον ειμαι 16 χρωνων κ σκεφτομαι να παω στις ειδικες δυναμης... Αλεξιπτωτιστες ή καταδρομοις... Ειμαι 1.82 και 90 κιλα. Το ξερω οτι πρεπει να αδυνατισω αλλα το θεμα που με καιει ειναι οτι απο τοτε που γεννι8ικα εχω φυσιμα (σαν μια τριπα στην καρδια) κ ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τα 18 θα κλεισει. Κ αμα δεν κλεισει θα βαλω ομπρελα... Υπαρχει περιπτωση να μην βγω γιωτα 1 (Ι1) απο αυτο το προβλιμα;2ον ποια ειναι τα κριτιρια για να καταχθω στις ειδικες δυναμης... Ευχαριστω!

1. Αν το πεις αυτό είναι σίγουρο ότι κάθε φυσιολογικός γιατρός θα σε κόψει από τις ειδικές δυνάμεις
2. Να είσαι Ι1

νεοσυλεκτος7

Δημοσίευση από νεοσυλεκτος7 »

1Ον: Αμα δεν μιλησω δεν θα με κοψουν;2ον: Αυτο το καταλαβαινουν οταν με ακροαζονται με στη8οσκοπιο... Υπαρχει αυτος ο ελεχος;
Και μιας και το θυμιθικα οταν ειμουν μωρο μου εκαναν 2 ενχιρισεις. Η 1η ηταν στον εισοφαγο γιατι ηταν μικρος κ τον ανηξαν κ η 2η ηταν στο αντρικο εργαλειο επειδη τα ουρα μου πηγεναν προς τα πανω... Αυτα θα συμβαλουν στο να με κοψουν;

nikos1

Δημοσίευση από nikos1 »

Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos1 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!

Παίζει ναι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

nikos1 έγραψε:Υπαρχει περιπτωση να εχω υδροκυλη (στο ορχι) αν κανω τωρα εγχειρηση και μπω αυγουστο παιζει να με κοψουν απο ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα; Ευχαριστω!

Ναι φίλε μου δυστυχώς.

dave

Δημοσίευση από dave »

Γεια σας, θελω να ρωτησω με εγχειρηση σε παιρνουν στις Ε. Δ.(συγκεκριμενα κυστη κοκυγος) επισης εχω να κανω στα 18 μου μια εγχειρηση στον αστραγαλο, δεν ποναει. Συγκεκριμενα θελω πεζοναυτης. Ειμαι 15 χρονων. Ευχαριστω.
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από K.G »

Καλησπερα! Δεν εχω κανενα προβλημα παρα μονο μικρη πλατυποδια. Ανατομικα μαλλον. Δεν εχω κανενα προβλημα ειμουν ποδοσφαιριστης χρονια. Θα με κοψουν απο καταδρομεις αν εχω κατι τετοιο; Το βλεπουν ή μπορω να την σκαπουλαρω αν το κρυψω;

ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν είναι μικρή και δεν φαίνεται δεν θα σε κόψουνε
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από K.G »

Οκ σχετικο ειναι αυτο αναλογα με το γιατρο! Δηλαδη κόβουν και γιαυτο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν είναι σχετικό ούτε ανάλογα με τον γιατρό κτλπ (υπάρχει κοινή γραμμή σε μερικά θέματα) αν είναι μικρή και δεν φαίνεται στις κινήσεις που κάνεις δεν σε κόβουνε
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από K.G »

Οκ ευχαριστω.
K.G
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από K.G »

D.Y.K έγραψε:Την πλατυποδία αρκεί να μην την δηλώσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.

επιδη εχω και εγω οπως ειπαν τα παιδια μικρη μορφης και δεν αντιμετωπιζω προβλημα ουτε ποναω, εκανα στιβο επαιζα μπαλα. Εχω λιγο φοβηθει μην με κοψουν...
Σχετικα με αυτο που λες μακαρι να γινετε αυτο για να το κρυψω... Αλλα τελικα τι ισχυει; Φιλοι μου που πηγαν μου ειπαν οτι σε γδυνουν και σε σε κοιτανε απτην κορφη μεχρι τα νυχια. Αρα θα σε δουν.
rojito
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από rojito »

Αν καποιος εχει πλατυποδια... τι γινεται ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες