Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
paulos

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από paulos »

Φιλε μου δεν πρεπει να ειστε μον μαζι στα ευκολα αλλα και στα δυσκολα αυτο να της πεισ
Pretoras
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Κυρ Σεπ 25, 2011 6:22 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Pretoras »

Με κάλυψε ο φίλος από πάνω, μαζί στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα.
paulos

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από paulos »

Εμ δε χρειαζεται τπτ αλλο ρε παιδες μονο στα εθκολα μαζι; Κ στα δυσκολα αντε γεια; Μλκια παιδες πειτε και κανα φεισμποθκ να μν χαθουμε
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 335
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 25, 2011 4:40 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Καλα αν σκεφτετε ετσι η κοπελα σου δεν αξιζει να ειναι μαζι σου αδερφε... Αν εχεις κανει μαλακια που δεν της το εχεις πει ακομη
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: Τετ Απρ 13, 2011 4:57 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

COMMANDO13 έγραψε:
paulos έγραψε:Μαγκες μπαινω και εγω με εχει πιασει λιγο ανχος για τη σχεση μου τι λετε εσεις;
Φιλαράκι, και εγώ έχω σχέση 2 χρόνια, δεν της το έχω πεί ακόμα ότι μπαίνω τον Νοέμβριο (***** το ξέρω) αλλά σε συζητήσεις που έχουμε κάνει επί του θέματος εκείνη θέλει να χωρίσουμε άν πάω, το Καλοσκέφτηκα, και από το να έχω το πίξημο στις Ειδικές Δυνάμεις που θα μπώ και να έχω και το άνχος για την κοπέλα μου, που θα είναι κτλ. Να με πέρνει κάθε τρείς και λίγο τηλ. Το προτιμώ να χωρίσω, γιατί αλλιώς δέν γίνεται, από όποια πλευρά και αν το δείς, δεν είναι εύκολο βάβαια, αλλά απο το να τρελάθώ εκεί μέσα και να κάνω μαύρη θητεία εξαιτίας της δεν λέει.

σειρα μου commanto εχω κι εγω μια σχεση κοντα δυο χρονια και εκεινη δεν θελει να φυγω αλλα κανει υπομονη γιατι εχουμε μια ειλικρινη σχεση μεταξυ μας, αλλα αυτο που μας ειπες υποδεικνυει οτι δεν υπαρχει ειλικρηνη σχεση με εσενα και την κοπελα σου γιατι μπορει να φοβασαι μην την χασει ή μπορει να ειναι φυσιολογικη αντιδραση γιατι μαλλον κι εκεινη μπορει να μην στα λεει... Εχω προτεινω να της το πεις αμεσα!

Tinaki

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Tinaki »

Εγώ πάλι αν και καθυστερημένα, μιας και η τελευταία ανάρτηση είναι στο τέλος του προηγούμενου μήνα, έχω άλλο θέμα. στις 3/2 απολύεται και έχουμε αντέξει μια χαρά, στην αρχή ήμασταν όλο μηνύματα και αγαπούλες εξ' αποστάσεως (χιχι) συνεχίστηκε αυτό μέχρι την δεύτερη άδεια του πριν ένα μήνα που ήρθε Αθήνα και από τότε που γύρισε στην Κω έχει πάθει κάτι και όλο όταν αλλάζει σε άλλα πιο ζεστά επίπεδα η κουβέντα, σταματάει να μου στέλνει και μου απαντάει αρκετά λακωνικά κάθε 15-20 λεπτά και αφού τον κράξω μου λέει απλά «πάω να κοιμηθώ» ή «θα τα πούμε μετά». Να σημειωθεί κιόλας ότι λόγο παλαιότητας δεν έχει και πολλές υπηρεσίες, βγαίνει συνέχεια έξω (την βγάζει σε νετ καφέ αλλά βγαίνει μόνος του και περνάμε όλο τον καιρό στο skype) και όταν είναι μέσα παίζει psp σαν μωρό.. Έχουμε πάει να το συζητήσουμε αυτό που με ενοχλεί αλλά μου λέει πως τρελαίνομαι και ότι δεν είμαι χαλαρή και τον πιέζω και τέτοια αλλά συγγνώμη κιόλας αν ο άλλος δεεεεν σε κάνει να νιώθεις ότι σε θέλει και από μακριά τότε λογικό να το ψάξεις αλλού. όχι πως θα το κάνω, απλά δεν καταλαβαίνω αυτή την αλλαγή συμπεριφοράς τόσο ξαφνικά και λίγους μήνες πριν απολυθεί. Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42
Δημοσιεύσεις: 10669
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μένει λοιπόν να περιμένεις να απολυθεί (εάν φυσικά αυτό είναι εφικτό για εσένα) και να δείς ποιές θα είναι οι αντιδράσεις του και απο κοντά και φυσικά να μπείτε ξανά και ξανά στην διαδικασία να το συζητήσετε.
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: Τρί Μάιος 11, 2010 1:46 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cristina »

Τινάκι νομίζω ότι ο "τύπος" αρχιζει και βαριέται. Εχε το νου σου...
Tinaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: Τρί Οκτ 11, 2011 3:09 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Tinaki »

Έγινε μια κουβέντα προχτες το βράδυ και αφού τσακωθήκαμε όπως δεν έχουμε ξανά τσακωθεί ποτέ μου είπε πως απλά νιώθει πιεσμένος όχι από εμένα αλλά από την όλη κατάσταση εκεί και εγώ δεν φταίω σε κάτι, μόνο στο ότι καμιά φορά δεν δείχνω να καταλαβαίνω το πόσο χάλια είναι και πως δεν θέλει να χωρίσουμε.

Cristina, το σκέφτηκα και εγώ και του το είπα και μου είπε πως ποτέ δεν με έχει βαρεθεί ίσα ίσα ότι εγώ είμαι η μοναδική του παρέα όσο είναι μακριά.

D.Y.K, μου ζήτησε και ο ίδιος να κάνω υπομονή γιατί όταν είμαστε μαζί είμαστε μια χαρά απλά η απόσταση μετά από τόσο καιρό μας έχει κάνει λίγο να τα χάσουμε.

Κατέληξε στο να μου πει πως παρόλο που είναι πιο χαλαρά τώρα εκείνος νιώθει πολύ μόνος και μου ζήτησε συγγνώμη, θέλει να έρθει σπίτι μας (συζούμε εδώ και αρκετό καιρό) ξανά και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο αυτή την στιγμή από το να γυρίσει πίσω.

Πιστεύω ως γυναίκες είμαστε πολύ πιο δυνατές από το αντρικό φύλλο και περιμένουν από εμάς όταν είναι τόσο μακριά και όταν βέβαια η σχέση είναι θεμελιώδης και οδηγεί κάπου να είμαστε τα στηρίγματα τους. Αυτό που καταλαβαίνω τώρα είναι πως αν αντέξουν και οι δυο τότε μπορούν να βγουν πολλά θετικά πράγματα. Θέλει υπομονή και από τους δυο και αν κάτι είναι δυνατό αντέχει.

Η Ειλικρίνεια είναι το παν..

Janco
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τρί Οκτ 18, 2011 4:20 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Janco »

Εγώ πάλι παίδες μπαίνω τη Δευτέρα 24 Οκτώβρη και με χώρισε πριν 4 μέρες μετά από 7 χρόνια.Εικόνα
Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Τετ Αύγ 31, 2011 6:45 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Firebat »

Άβυσσος η ψυχή των γυναικών! Κουράγιο σειρά!
Nisiwtaki

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Nisiwtaki »

Γεια σας παιδιά!

Αχ να σας πω και την δικία μου ιστορία η ερωτευμένη!

Εμένα μπήκε στις 26/9... Δεν είμασταν μαζί ... Μιλάγαμε με μνμ γυρω στους 2 μηνες πριν και συνεχίσαμε να μιλάμε και όταν μπηκε και πιο έντονα μπορώ να πω. Την Κυριακή ορκίστηκε και ηρθε, συναντηθηκαμε. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε και πολύ. Με το που είδες ο ενας τον άλλο αγκαλιαστήκαμε. Εχτές έφυγε και πάλι είχαμε σκηνή τρελού αποχαιρετισμού στα κτελ λες και είμασταν σε ταινιά! Μεγάλες στιγμές ζω η γυναίκα!

τωρα περιμένουμε να δούμε που θα τον στείλουν. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πραγματικά θέλω να τον περιμένω και χαίρομαι που το περνάω όλο αυτό μαζί του. Μακάρι να κρατησει τι να πω...
stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 20, 2011 8:23 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από stranger »

Εγώ ήμουν με κάποιον, ο οποίος το έβλεπε Χαλάρα, για ένα χρόνο πριν πάει στρατό. Χωρίσαμε γιατί έλεγε δεν είχε νόημα όσο θα ήταν στρατό. Τώρα Γύρισε με την άδεια ορκομοσίας και μου ζήτησε να σοβαρέψουμε τα πράγματα γιατί κατάλαβε πόσο τον "αγαπάω". Μη μου πείτε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία του λόγω της θητείας; Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι μαζί του (έτσι και αλλιώς και πριν ήμουν). Όμως τι θα γίνει όταν απολυθεί; Το πιθανότερο να ξεχάσει ότι τον αγαπάω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42
Δημοσιεύσεις: 10669
Εγγραφή: Τρί Φεβ 03, 2009 11:02 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

stranger έγραψε:Εγώ ήμουν με κάποιον, ο οποίος το έβλεπε Χαλάρα, για ένα χρόνο πριν πάει στρατό. Χωρίσαμε γιατί έλεγε δεν είχε νόημα όσο θα ήταν στρατό. Τώρα Γύρισε με την άδεια ορκομοσίας και μου ζήτησε να σοβαρέψουμε τα πράγματα γιατί κατάλαβε πόσο τον "αγαπάω". Μη μου πείτε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία του λόγω της θητείας; Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι μαζί του (έτσι και αλλιώς και πριν ήμουν). Όμως τι θα γίνει όταν απολυθεί; Το πιθανότερο να ξεχάσει ότι τον αγαπάω!


Και γιατί να ''ξεχάσει'' 'οτι τον αγαπάς; Μήπως εναλλακτικά μέσα απο (ενδεχομένως) μια δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει να καταλαβαίνει πόσο πολύ θέλει να είναι μαζί σου και πόσο του λείπεις; Εξ'ού και το ότι μπορεί να θέλει να επισημοποιήσετε την σχέση σας μετά το πέρας της θητείας του! Μην σκέφτεστε αρνητικά ορισμένες και μην φέρνετε την καταστροφή απο το πουθενά.Εικόνα
stranger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 20, 2011 8:23 pm

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από stranger »

Δεν σκέφτομαι αρνητικά! Λέω όμως την πιθανότητα... Είναι 50-50. Ή όντως κάτι του έκανε κλικ, ή θέλει απλά μια πιο εύκολη θητεία συναισθηματικά. Εγώ ελπίζω το πρώτο. Γι'αυτό άλλωστε παραμένω μαζί του.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης