Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

δημητρης25 έγραψε: Ισως ημουν πιο ηρεμος γιατι σε 12 μηνες θυμηθηκα ολες τις πρωην μου-παιχνιδακια με μνμ Για να περναει η ωρα κ τωρα μου κακοφαινετε!

Καλά αυτό αγορίνα λίγο πολύ το κάναμε όλοι μας Εικόνα Μια απο τα ίδια και εγώ! Εικόνα

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ειναι νομος αυτο! Τελος.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Εμενα το αγορι μου μπαινει τωρα στις 29 στην αεροπορια! Ηταν δικη του επιλογη να κοψει την αναβολη μιας και εγω θα παω τριτη λυκειου, ωστε να τελειωσουμε μαζι για να μην χρειαστει να με αφησει μετα! Το θεμα ειναι οτι φοβατε πολυ που θα με αφησει! Και μου λεει συνεχεια οτι φοβαται μηπως βαρεθω απο αυτη την κατασταση αλλα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι τετοιο θα ειμαι διπλα του! Τον αγαπαω τοσο πολυ! Και συγκεκριμενα 1 μερα ηταν πολυ χαλια και του εξηγησα οτι ειναι απλα ενας στρατος και δεν προκειτε να σταματησει τα ονειρα που εχουμε κανει!(εκει μπορω να πω οτι πηρε τα πανω του) τελοςπαντων να μην πολυλογω! Θα ηθελα αν ξερεται να μου πειτε τι πρεπει να κανω στε να μην τον ανγχωνω και να μην τον κανω να φοβαται και ανυσηχει!
Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Epilarxos »

Προσπάθησε να είσαι δίπλα του νοερά, όταν σε χρειάζεται, έστω και με ένα μήνυμα στο κινητό του. Όταν θα σου στείλει ένα μήνυμα, δείξε του ότι πράγματι ενδιαφέρεσαι και απάντησέ του γρήγορα. Στείλε του ίσως και κάποιο γράμμα αργότερα. Το γεγονός ότι θα ξοδέψεις λίγη ώρα για να το γράψεις, θα του αποδείξει ότι ενδιαφέρεσαι γι' αυτόν. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή να τον επισκεφθείς και στη Μονάδα που υπηρετεί ή στην ορκωμοσία του θα είναι επίσης ωφέλιμο. Μη δείξεις ότι ανησυχείς για κάτι εσύ, γιατί η παραμικρή σου φοβία μπορεί για εκείνον να αποβεί τεράστιο πρόβλημα.

Βέβαια όταν θα περάσει και ο καιρός και θα έχει Εξοικειωθεί Με την έννοια του στρατού, τότε θα μπορέσεις κι εσύ να ανοιχτείς περισσότερο σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Μην αντιδράσεις άσχημα αν δείξει ίσως και λίγη ζήλεια, φυσιολογικό είναι με την απόσταση που θα σας χωρίζει. Βέβαια δε νομίζω να δείξει ζήλεια παραπάνω του δέοντος, εφόσον κι εσύ θα τον σκέπτεσαι και θα τον έχεις στην καρδιά σου. Γενικά μείνε φυσιολογική και όλα θα πάνε καλά!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα έλεγα ότι στην Αεροπορία θα περάσει άσχημα το αγόρι σου.Εικόνα
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Καλα ναι! Και εγω δεν νομιζω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οι πρώτες 20 μέρες μέχρι να ορκιστεί στην Αεροπορία θα είναι αρκετά ζόρικες όσο και άν σας φαίνεται περίεργο, συνεπώς θα χρειαστεί ψυχολογική (κυρίως) υποστήριξη απο την κοπέλα του το παιδί και γενικότερα απο τον (κλειστό) κύκλο του.

Απο εκεί και πέρα θα κάνει την ζωή του μέχρι να απολυθεί.

Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Epilarxos »

Αυτό είναι αλήθεια... Το ξέρω και από τον αδελφό μου που υπηρέτησε Αεροπορία. Όλη του η παραμονή στην Τρίπολη ήταν το κάτι άλλο. Μετά στη Μονάδα ήταν πολύ πιο άνετα.
Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω οταν πηγα φανταρος με ξεχασαν ολοι. Μεχρι κ η γιαγια μου εξαφανιστηκε! Με αλλη κοπελα μπηκα στρατο με αλλη βγηκα. Με 2-3 ατομα κρατησα επαφη! Ολοι οι αλλοι θα ερχομαστε να σε δουμε, διπλα σου θα ειμαστε, μην φοβασαι, ολα καλα!12 μηνες. Αγαπες, λουλουδια θα σε περιμενω κτλ. Μεχρι την ορκωμοσια χαθηκαν ολοι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Σιγουρα θα ειναι δυσκολα! Η αληθεια ειναι πως ειναι και μεσα στα νευρα τωρα τελευταια σε 5 μερες μπαινει αλλα τον καταλαβαινω και κανω υπομονη! Το θεμα ειναι πως εγω δεν προκειται να τον αφησω! Εχουμε πει πως οτι και αν τυχει θα το περναμε μαζι! Μου εχει σταθει παρα πολυ! Και δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω! Εξαλλου το οτι εκοψε την αναβολη για να μην με αφησει μετα λεει απο μονο του πολλα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλέ σταμάτα θα με κάνεις να κλάψω... ΕικόναΕικόνα από στρατιωτικό φόρουμ θα το κάνουμε εκπομπή για ερωτευμένους.

Ο φιλός σου μοδίστρα θα γίνει (αεροπόρος) δεν θα πάει στον στρατό ξηράς οπότε στρατιωτική θητεία δεν θα καταλάβει. Αν έχει και κάποιο βύσμα θα είναι 9 μήνες στο τόπο του. Αυτά. Καλή θητεία (λέμε τώρα) να έχει
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Greek_Army έγραψε:Καλέ σταμάτα θα με κάνεις να κλάψω... ΕικόναΕικόνα από στρατιωτικό φόρουμ θα το κάνουμε εκπομπή για ερωτευμένους.

λοιπόν για να στα πω όπως πρέπει γιατί όλοι σε έχουνε πιάσει στις γλύκιες. Ο φιλός σου μοδίστρα θα γίνει (αεροπόρος) δεν θα πάει στον στρατό ξηράς οπότε στρατιωτική θητεία δεν θα καταλάβει. Αν έχει και κάποιο βύσμα θα είναι 9 μήνες στο τόπο του. Αυτά. Καλή θητεία (λέμε τώρα) να έχει

οντως υπερεβαλα αρκετα!Εικόναεμενα με ανυσηχη μονο η περιοδος της εκπαιδευσης! Που θα ειναι μονος του! Αλλα ενταξει πιστευω θα πανε ολα καλα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εντάξει δεν πάει στο αφγανιστάν. Στην τριπολιτσά θα πάει. Χαλάρωσε... Ο στρατός είναι διακοπές. Η αεροπορία είναι κάτι παραπάνω...
paulos

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από paulos »

Μαγκες μπαινω και εγω με εχει πιασει λιγο ανχος για τη σχεση μου τι λετε εσεις;
COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από COMMANDO13 »

paulos έγραψε:Μαγκες μπαινω και εγω με εχει πιασει λιγο ανχος για τη σχεση μου τι λετε εσεις;
Φιλαράκι, και εγώ έχω σχέση 2 χρόνια, δεν της το έχω πεί ακόμα ότι μπαίνω τον Νοέμβριο (***** το ξέρω) αλλά σε συζητήσεις που έχουμε κάνει επί του θέματος εκείνη θέλει να χωρίσουμε άν πάω, το Καλοσκέφτηκα, και από το να έχω το πίξημο στις Ειδικές Δυνάμεις που θα μπώ και να έχω και το άνχος για την κοπέλα μου, που θα είναι κτλ. Να με πέρνει κάθε τρείς και λίγο τηλ. Το προτιμώ να χωρίσω, γιατί αλλιώς δέν γίνεται, από όποια πλευρά και αν το δείς, δεν είναι εύκολο βάβαια, αλλά απο το να τρελάθώ εκεί μέσα και να κάνω μαύρη θητεία εξαιτίας της δεν λέει.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης