Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από illy »

Απο την στιγμη που ειναι στρατιωτικος ειτε ειναι στο Κοσσοβο ειτε στον Εβρο ειτε Σαμο ειτε οπουδηποτε αλλου ξερεις οτι θα ειστε μακρυα... απο κει κ περα ειναι θεμα αντοχης, κατα ποσο μπορεις να αντεξεις μια τετοια κατασταση, ισως ειναι πανω απο τις δυναμεις σου!
Dum spiro spero
agg.

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από agg. »

Εχω σχέση 7 μήνες κ δεν είμαστε μαζί συνεχώς γιατι είμαστε απο διαφορετικες πολς. Τωρα που μπήκε φαντάρος πίστευα οτι θα το αντιμετοπίσω με μεγάλη ευκολία κ οτι θα περάσει όπως περνάν και τα διαστήματα που δε μπορουμε να ειμαστε μαζι. Τελικά ανακαλυψα πως το θέμα δεν είναι μονο το οτι δε μπορεις να βρεθεις με τον αλλο. Ειναι το οτι ο αλλος αλλαζει εκει μεσα. Εχει τα προβληματα του, εχει αλλη ζωη εχει αλλου το μυαλο του ειναι γενικά στον κόσμο του. Πολλές φορές οταν μιλάμε στο τηλ ειναι σα να μιλαω μονη μου. Προσπαθώ όμως να κάνω οτι μπορω για να είναι καλά και να του φανεί πιο εύκολο. Απλά πρέπει να καταλάβουν κ οι άντρες πως δεν είναι δύσκολο μόνο γιαυτους αλλά και για τις κοπέλες που είναι εξω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από δημητρης25 »

o στρατος δεν αλλαζει τον ανθρωπο. Απλα τον βοηθα να καταλαβει ποιος πραγματικα ειναι, να βρει τα ορια του! Εσυ να εισαι διπλα μου, δεν φανταζεσαι ποσο σε εχει αναγκη! Η υπομονη ειναι αρετη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από dn24 »

δημητρης25 έγραψε:o στρατος δεν αλλαζει τον ανθρωπο. Απλα τον βοηθα να καταλαβει ποιος πραγματικα ειναι, να βρει τα ορια του! Εσυ να εισαι διπλα μου, δεν φανταζεσαι ποσο σε εχει αναγκη! Η υπομονη ειναι αρετη.

επιτελους μια απο τις λιγες σωστες αποψεις.

agg.

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από agg. »

Ναι δεν τον αλλάζει ουσιαστικά, αλλα δε συμφωνείς πως μπορει για ένα διάστημα ο άλλος να είναι λίγο στον κόσμο του; Ο δικός μου ειναι. Και ευτυχώς το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Απλά μου λέει πως είναι έτσι γιατι τα πράγματα είναι πολυ διαφορετικά εκει μεσα οσες εξόδους και να έχεις. Προσπαθεί να εγκληματιστεί και κυρίως να βρεί κάποια άτομα που να μπορεί να "επικοινωνει"
nikos

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από nikos »

Χαιρετω απαντες... Παιδια θελω τη βοηθεια σας, εχω μια σοβαρη σχεση με μια κοπελα απο σερρες και πριν ενα μηνα τα χαλασαμε για να κανουμε ενα διαλειμα, ανα ξεκουραστουμε, ειναι και πολυ πιεσμενη με τη σχολη της και εχει πολυ διαβασμα, την καταλαβαινω, το ξερψ οτι μ αγαπαει και δεν υπαρχει περιπτωση να το εκανε για να κανει κατι με αλλον,3 χρονια ειμαστε μαζι και την ξερω, σημερα πηρα το χαρτι καταταξης και φευγω σπαρτη. Εχω το εξης διλημα, θελω να παω η δοκιμος η ειδικες δυναμεις. Πεζικο δε θελω να κατσω, αν παω δοκιμος μπορει να κανω 5 μηνες παραπαω και τους 7 πρωτους μηνες να ειμαστε μακρια αλλα τους υπολοιπους 7 θα ειμαι κοντα της θα εχω και σπιτι και θα τη βλεπω, ενω αν παω ειδικες δυναμεις,2-3 μηνεςθα ειμαστε μακρια αλλα μετα θα παω σε βορειες μοιρες και θα ειμαστε παλι μαζι... Το ξερω οτι το να παω δοκιμος ισως ειναι καλυτερο αλλα αν παω θα ειμαι μακρια της το καλοκαιρι... Με την κοπελα δεν εχω μιλησει γιατι και να της το πω θα μου πει να κανω το καλυτερο για μενα...
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από TEIN »

Ρε φιλε κανε οτι νομιζεις για σενα καλυτερο, αφου τα χαλασατε...
MissFortune
Πολίτης
Πολίτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από MissFortune »

Καλησπέρα! Επειδή έχω ανάγκη απο μια αντρική γνώμη θα σας περιγράψω τα ακαθέκαστα. Έχω 3 χρόνια σχέση Αθήνα - Πάτρα. Εκέινος τον Νοέμβριο μπήκε στρατό πήγε Κύπρο, μετα τον κόψανε από ειδικές και τώρα είναι Έβρο Ορεστιάδα (γιωτάς δεν κάνει και πολλά πράγματα απ ότι μου λέει ζωάρα). Μια χαρά είμασταν μέχρι που πήγε Ορεστιάδα και τον ενοχλούσαν τα πολλά τηλέφωνα,(τον έπαιρνα μόνο στις εξόδους ποτέ μέσα στο στρατόπεδο.). Επισης, άρχισε να σκέφτεται τον χωρισμό με τη δικαιολογία ότι τον ελέγχω ενώ απλά εγώ προσπαθώ να μειώσω την απόσταση και επειδή ανυσηχώ, απλά να ξέρω που βρίσκεται όπως και εκείνος ανα πάσα στιγμή μπορεί να με παίρνει τηλ. Τεσπα μην πολυλογώ. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν μιλάμε πολύ λίγο απο κάμερα γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν έχουμε να πούμε και πολλά και γενίκά έχει αποκτήσει μια νοοτροπία που φαντάζομαι θα έχουν και πολλοί από αυτούς που κάνει παρέα εκεί μέσα. Φέρεται ψιλοαδιάφορα αλλά εξακολουθεί όπως λέει να με αγαπάει και να του λείπω. Εγώ απο την πλευρά μου του δίνω χώρο είμαι σωστή και τον περιμένω ούτε κοιτάω απο δω και κεί και έιμαι πολύ εμφανίσημη (λίγο ασχετο αλλά μάλλον σχετικό Εικόνα) Πιστεύεται πως μπορεί να με απατάει; Η απλά είναι όπως ο ίδιος λέει στάσιμα όλα εκεί και δεν έχει τι να πεί; Απλά προτιμά πιο πολύ να περνάει το χρόνο του με αυτούς που κάνει εκεί παρέα παρά να αφιερώσει λίγο χρόνο έστω μια ώρα στην κάμερα για μένα χωρίς να ασχολείται παράλληλα με facebook η παιχνίδια και να δείχνει ότι βαριέται! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
G-5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από G-5 »

MissFortune έγραψε: Καλησπέρα! Επειδή έχω ανάγκη απο μια αντρική γνώμη θα σας περιγράψω τα ακαθέκαστα. Έχω 3 χρόνια σχέση Αθήνα - Πάτρα. Εκέινος τον Νοέμβριο μπήκε στρατό πήγε Κύπρο, μετα τον κόψανε από ειδικές και τώρα είναι Έβρο Ορεστιάδα (γιωτάς δεν κάνει και πολλά πράγματα απ ότι μου λέει ζωάρα). Μια χαρά είμασταν μέχρι που πήγε Ορεστιάδα και τον ενοχλούσαν τα πολλά τηλέφωνα,(τον έπαιρνα μόνο στις εξόδους ποτέ μέσα στο στρατόπεδο.). Επισης, άρχισε να σκέφτεται τον χωρισμό με τη δικαιολογία ότι τον ελέγχω ενώ απλά εγώ προσπαθώ να μειώσω την απόσταση και επειδή ανυσηχώ, απλά να ξέρω που βρίσκεται όπως και εκείνος ανα πάσα στιγμή μπορεί να με παίρνει τηλ. Τεσπα μην πολυλογώ. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν μιλάμε πολύ λίγο απο κάμερα γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν έχουμε να πούμε και πολλά και γενίκά έχει αποκτήσει μια νοοτροπία που φαντάζομαι θα έχουν και πολλοί από αυτούς που κάνει παρέα εκεί μέσα. Φέρεται ψιλοαδιάφορα αλλά εξακολουθεί όπως λέει να με αγαπάει και να του λείπω. Εγώ απο την πλευρά μου του δίνω χώρο είμαι σωστή και τον περιμένω ούτε κοιτάω απο δω και κεί και έιμαι πολύ εμφανίσημη (λίγο ασχετο αλλά μάλλον σχετικό Εικόνα) Πιστεύεται πως μπορεί να με απατάει; Η απλά είναι όπως ο ίδιος λέει στάσιμα όλα εκεί και δεν έχει τι να πεί; Απλά προτιμά πιο πολύ να περνάει το χρόνο του με αυτούς που κάνει εκεί παρέα παρά να αφιερώσει λίγο χρόνο έστω μια ώρα στην κάμερα για μένα χωρίς να ασχολείται παράλληλα με facebook η παιχνίδια και να δείχνει ότι βαριέται! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καλημέρα ! Δεν γνωρίζω πως είναι να είσαι μέσα στο στρατό καθώς δεν μπήκα ακόμη, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή ίσως να είναι και άχρηστη... Μην τον απατήσεις ή χωρίσεις εσύ όσο είναι μέσα στο στρατό. Δεν λέω να τον περιμένεις μέχρι να τελειώσει (δεν έμεινε και πολύς καιρός αν μπήκε Νοέμβριο), αλλά εάν είναι να χωρίσετε να το αποφασίσετε και οι δυο έπειτα από συζήτηση μαζί του, γιατί έχω ακούσει πολλά τρελά με χωρισμούς και καταστάσεις που δεν θέλει καμιά κοπέλα (δεν παίρνω κι όρκο γι αυτό) να προκαλέσει σε ένα στρατιώτη-πρώην αγόρι της 3χρόνων και βάλε. Όσο για το εάν σε απατάει δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο... Όσο να ναι στο στρατό είναι, δεν έχει πάει διακοπές και έχει αλλάξει η καθημερινότητα του, οι συνήθειες, ο τρόπος ζωής και σκέψης, οπότε πιστεύω είναι φυσιολογικό ... Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς όμως να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου... Μακάρι όλες οι κοπέλες να αγαπούσαν τα αγόρια τους όσο δείχνεις ότι τον αγαπάς εσύ ... Αλήθεια πριν να μπει μέσα το μετά το στρατό πως το σκεφτόσασταν (αρραβώνας ή συνέχεια στη σχέση), αν θες απαντάς...
Sof(L)
Πολίτης
Πολίτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Sof(L) »

Επειδη ειμαι κοπελα φανταρου
ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο
αλλα πιστευω οτι οταν υπαρχει αγαπη αντεχετεΕικόνα
ξερω ακουγετε πολυ μελο και γλυκαναλατοΕικόνα
και αυτο που λενε οτι "του γανταρου την γυναικα την γα... Δεκα δεκα" ειλικρινα πιστευω οτι θα το εκανε ητε ηταν φανταρος ητε οχι... Εικόνα
αυτα
φιλιαΕικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

Τα γλυκαναλατα ειναι αυτα που μενουν! Πρωτη φορα το ακουω αυτο για του φανταρου την γυναικα! Παλι καλα που δεν ειχα κοπελα τοτε που πηγα φανταρος!Εικόνα Θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι εαν ειναι να φας κερατο θα το φας θελεις δεν θελεις οτι ωρα κ να ειναι, οπου κ να εισαι οτι κ να κανεις!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και εγώ μια απ'τα ίδια, δεν είχα σχέση κατά την διάρκεια της θητείας μου περισσότερο για να μην... Βυθίζομαι σε σκέψεις και 'υποφέρω' την ψυχούλα μου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

Μια απο τα ιδια και παμε ολοι μαζι!στην υγεια της αχαριστης που δεν αξιζε τοσοοοοοο και μπορουσα για χαρη της, την ζωη μου να δωωσωωωωωωω!
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

Να σου πω την αληθεια d.y.k; Ηθελα να εχω σχεση εκεινο το διαστημα. Ισως ημουν πιο ηρεμος γιατι σε 12 μηνες θυμηθηκα ολες τις πρωην μου-παιχνιδακια με μνμ Για να περναει η ωρα κ τωρα μου κακοφαινετε! Λεω τι λαλακιες εκανα.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στρατός και σχέση

asimike νεο σε παω. Οπα!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση