; έγραψε:Με συγχωρειτε που ξαναεπεμβενω αλλα υπάρχει περίπτωση αυτη η μουσουλμανα να κάθισει προσοχη μπροστα στην σημαια κατά την επαρση και την υποστολη και να ανατριχιαζει οπως ολοι που εχουμε παει στρατιωτες;
Επειδή εγώ είχα Μουσουλμάνους στη θητεία μου, στεκόντοσαν κάγκελο στην έπαρση και υποστολή.
Ξέρεις, δεν είναι Ρώσοπόντιοι ούτε ανθίγγανοι.
Και ξέρουμε πώς ζούμε οι οικογένειες στα Μουσουλμανικά χωριά. Και γι'αυτό το Ελληνικό κράτος προσπαθεί να στείλει τα παιδιά αυτά στο σχολείο δίνοντας τους κίνητρα.
Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι καλέ μου άνθρωπε. Προσπαθούν να σφαιτεριστούν αυτές τις οικογένειες και να τρέχουν και να φωνάζουν στα διεθνή fora ότι "οι Τούρκοι (sic) της Δυτικής Θράκης καταπιέζονται" και μπλα μπλα.
Αφού ξέρουν ότι τον Έβρο δεν τον παίρνουν με τα όπλα (έχουμε στρατηγικό πλεονέκτημα), προσπαθούν να πάρουν τη Δυτική Θράκη δια της πλαγίας οδού (ΟΗΕ, Ανθρώπινα Δικαιώματα).
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να γίνουν κατανοητές οι κινήσεις των Τούρκων. Τώρα που στριμώχνονται άγρια από τους Κούρδους, τα σκάνδαλα τύπου Ergenekon και την οικονομική κατάρρευση, τρέχουν πανικόβλητοι να αλλάξουν την ατζέντα.