Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

; έγραψε:Με συγχωρειτε που ξαναεπεμβενω αλλα υπάρχει περίπτωση αυτη η μουσουλμανα να κάθισει προσοχη μπροστα στην σημαια κατά την επαρση και την υποστολη και να ανατριχιαζει οπως ολοι που εχουμε παει στρατιωτες;

Επειδή εγώ είχα Μουσουλμάνους στη θητεία μου, στεκόντοσαν κάγκελο στην έπαρση και υποστολή.

Ξέρεις, δεν είναι Ρώσοπόντιοι ούτε ανθίγγανοι.

Και ξέρουμε πώς ζούμε οι οικογένειες στα Μουσουλμανικά χωριά. Και γι'αυτό το Ελληνικό κράτος προσπαθεί να στείλει τα παιδιά αυτά στο σχολείο δίνοντας τους κίνητρα.

Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι Τούρκοι καλέ μου άνθρωπε. Προσπαθούν να σφαιτεριστούν αυτές τις οικογένειες και να τρέχουν και να φωνάζουν στα διεθνή fora ότι "οι Τούρκοι (sic) της Δυτικής Θράκης καταπιέζονται" και μπλα μπλα.

Αφού ξέρουν ότι τον Έβρο δεν τον παίρνουν με τα όπλα (έχουμε στρατηγικό πλεονέκτημα), προσπαθούν να πάρουν τη Δυτική Θράκη δια της πλαγίας οδού (ΟΗΕ, Ανθρώπινα Δικαιώματα).

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να γίνουν κατανοητές οι κινήσεις των Τούρκων. Τώρα που στριμώχνονται άγρια από τους Κούρδους, τα σκάνδαλα τύπου Ergenekon και την οικονομική κατάρρευση, τρέχουν πανικόβλητοι να αλλάξουν την ατζέντα.

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Kαλά δεν ξέρω φίλε μου με τι άτομα κάνεις παρέα, αλλά εγώ ξέρω -όχι αναγκαστικά προσωπικά- άτομα που είχανε/έχουνε τρομερά απαθή άποψη για τον στρατό και δεν μπορώ να τους φανταστώ σε καμία περίπτωση να κάθονται κάγκελο ή να ανατριχιάζουνε όπως περιγράφεις.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

εγω και παλι απογοητευτικα που μπηκε μια μουσουλμανα στον εληνικο στρατο και οχι ελληνας χριστιανος και μην λεμε οτι θελουμε σιγα μην την νοιαζει να καθεται [στρατιωτακη]μπροστα στην ελληνικη σημαια γιατι πολυ απλα δν θα νιωσει οπως δν θα ενιωθα εγω αν με ημουν σε ξενη χωρα αμα εβλεπε την σημαια! Γιατη πολυ απλα ο καθενας ειναι για τον τοπο του ελεος οτι μαλακια γινετε μονο στην Ελλάδα γινεται δηλ αν ειναι δυνατον! Οτι κουφο εχει γινει απ την Ελλάδα θα εχει γινει!

υγ: αυτη ειναι η αποψη μου παντα δν θελω να την μπω σε κανεναν ουτε να λογομαχησω η αποψη ειναι του καθενος για οτι λεει και δικαιομα του, ο αλλος μπορει να συμπαθει τους τουρκους εγω ομως καθολου καθε αποψη σεβαστη. Φιλια σε ολους!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

Αν δείτε τον πίνακα με τους επιτυχόντες υπάρχουν και άλλοι μουσουλμάνοι, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα... οπότε είναι τελείως άκυρος ο τίτλος yandr μου εφόσον δεν είναι η μοναδική ούτε και η πρώτη μουσουλμάνα εποπ... άλλωστε έχουν μπει και προηγούμενες χρονιές
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ακουστέ, οι μουσουλμάνοι(Τούρκοι) τις Ροδόπης αν ένιωθαν Έλληνες δεν θα πήγαιναν στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για να γίνουν τουρκικοί μειονότητα όλοι οι μουσουλμάνοι στην Ροδόπη νιώθουν σκέφτονται τουρκικά όταν ορκίζονται, ορκίζονται στο κοράνι το οποίο λέει θάνατος στους απίστους (χριστιανούς). Εμείς ορκιζόμαστε στα ελληνικά ιερά κοκάλα ανθρώπων που μαρτύρησαν για την πατρίδα μας (για να μπορούμε εμείς να σκεφτόμαστε κ να μιλάμε ελευθέρα τώρα). Στα μουσουλμανικά (τουρκικά)χωριά της Ροδόπης μιλάνε μονό την τουρκική γλωσσά απόγονοι των Αγριάνων μια μίξη Βουλγάρων κ Τούρκων(πομάκοι) μαζί εισάγουν μονό τουρκικά προϊόντα στα μαγαζιά τους έχουν όλοι δορυφορικά πιάτα στα σπίτια τους στραμμένα στην Τουρκία κ παρακολουθούν τουρκικά κανάλια κ ιδιαιτέρα μια συχνότητα που δείχνει τον τουρκικό στρατό. Σε πολλά καφενεία απαγορεύεται να μπει χριστιανός. όσο για την θητεία υπηρετούν χωρίς όπλο μακριά από την Ροδόπη. Σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο(γενική συνάξει) πιάνου το μέρος θα πάρουν; (βλπ.1987) ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αγαπητή Ρούλα, δυστυχώς βλέπω πως το σχόλιό σου είναι ένα συνοθύλευμα υπερβολών. Ούτε το κοράνι λέει πουθενά αυτό που ισχυρίζεσαι, ούτε απαγορεύεται να μπούνε χριστιανοί στα καφενεία, οι πομάκοι σαφώς και δεν είναι Τούρκοι αλλά είναι μια ιδιαίτερη φυλή μουσουλμάνων που κακώς δεν τους εξελληνίσαμε για τα γνωστά κολλήματά μας (αν δεν είσαι χριστιανός δεν είσαι Έλληνας) και σαφώς και υπάρχουνε και ελληνικά προϊόντα στα μαγαζιά των μουσουλμάνων.

Το αν έχει αρκετούς ή έστω και πολλούς που να σκέφτονται όντως μόνο σαν Τούρκοι σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε πως μπορεί να υπάρχουνε και μερικοί ή έστω λίγοι που να μπορεί να θέλουνε να νοιώσουνε περισσότερο Έλληνες και να θέλουνε να ενταχθούνε στην ελληνική κοινωνία; Ειδικά νέα παιδιά που έχουνε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, έχουνε πάρει τα πάντα από την Ελλάδα;

Να κάνουμε δηλαδή το ίδιο που κάνουνε οι Τούρκοι στους λίγους πλέον εναπομείναντες Έλληνες σε τουρκικά εδάφη; Εκεί καταντήσαμε;

sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από sakisal »

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φίλε μου εγώ δεν το παραβλέπω αυτό ή δεν λέω ότι δεν υπάρχει ως πολύ σοβαρή υπόθεση. Αλλά από την στιγμή που βρίσκονται στην χώρα μας, δεν μπορούμε να τους παραβλέψουμε. Ειδικά αυτούς που ίσως να προσπαθούνε και να θέλουνε να ενταχθούνε σε μας και να νοιώσουνε περισσότερο έλληνες.
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sakisal »

Και ειναι αναγκη να μπουνε στον στρατο δηλαδη;

Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mα αν πραγματικά το θέλουνε τότε γιατί όχι. Υπάρχει πιο έμπρακτη κίνηση που να θέλει κάποιος να δείξει ότι θέλει να υπηρετήσει μια χώρα από το να πάει ενσυνείδητα να ενταχτεί στον στρατό;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

να παει να δουλεψει αμα θελει η σε κανενα σουβλατσιδικο αμα θελει να αισθανθει ελληνιδα και η μουσουλμανα [τουρκαλα παντα]! ! και οχι στον ελληνικο στρατο αν ειναι δυνατον ελεος! Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

Απο ποτε οι μουσουλμανοι θεωρουνται Τουρκοι; Ολα γινονται στο βωμο των ψηφων και για πολιτικους λογους και φυσικα και για να γινει ολο αυτο το σουσουρο, οπως ειπε το σαυρακι παλι τσιμπησαμε... Εδω καλα καλα η κοπελα ακομη δεν παρουσιαστηκε και αμεσως την κατακριναμε ολοι... δεν μπορειτε να ξερετε πως νιωθει για την Ελλαδα, μπορει να αισθανεται πιο Ελληνιδα απο ολους εμας και να θελει να υπερασπιστει την πατριδα της και λεω πατριδα της διοτι ειναι Ελληνας πολιτης... εχω δει και κατι ανθελληνες που ηταν και ειναι προδοτες και καταδοτες, αλλωστε το εχει αποδειξουν τα γεγονοτα της ιστοριας! ! Και που ξερετε; μπορει να μην αντεξει να παραμεινει ή ακομη και να τη διωξουν στην 7ετια... Ειναι πολυ λεπτο το θεμα οποτε κραταω μια ουδετερη σταση...

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δηλ βρε illy μου εσενα σου αρεσει αυτο που μπηκε η και που μπαινουν μουσουλμανου στον ελληνικο στρατο; Εγω δν το θελω καθολου μα καθολου!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλά Τζοβάνα συγνώμη δηλαδή αλλά ειδικά με αυτό το σχόλιο απέδειξες ότι δεν έχεις σοβαρό τρόπο σκέψης και κρατάς αυτή την άκρα αντίληψη.
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sakisal »

Μαρκο εσυ απο που εισαι αν επιτρεπεται;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης