Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προσηλώσου στον στόχο σου (άν όντως το θέλεις τόσο πολύ) και στα μαθήματά σου (διότι οι βάσεις θα είναι πάντοτε υψηλές για την Ικάρων) και στην πορεία τα βλέπεις όλα τα υπόλοιπα. Η επαφή με τα αεροπλάνα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Επαφή πρίν την Σχολή δεν είχε κανένας με το άθλημα ώς άθλημα.
kyr_7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από kyr_7 »

Μια καλη επιλογη ειναι και η στυα αν σου αρεσουν τα αεροπλανα
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Alice
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Alice »

Νwntas_kyr έγραψε:Μια καλη επιλογη ειναι και η στυα αν σου αρεσουν τα αεροπλανα

Πριν κατι χρονια εκει σκεφτομουνα να περασω ομως προτιμω να μην ειμαι καθ'αυτου τεχνικος! Αν και ασχολουμε αρκετα με τεχνικο-καταστασεις συνηθως με η/υ σε εργαστηρια αλλα αλλο τα αεροπλανα και ποσο μαλλοντα πολεμικα! Χαχα

Memento Mori-Remember you must die
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Alice έγραψε:ΕικόναΓειά σας! Είμαι 17 χρονών και εχς πολύ αγχος γιατι αυτο τον χρονο θα δώσω πανελλήνιες και ρωτάω ολον τον κόσμο και ο καθενας μοθ λεει ο, τι να ναι.Θέλω να μπω στην σχολη ικάρων να γινω πιλοτος! Ειμαι κοπέλα οκ ολοι με δουλευουν μου ειπαν καποιοι οτι υπαρχουν κοπελες πιλοτοι. Θελω πολυ. Δεν ξερω ομως ποσα χρονια θα ειμαι μεσα στην σχολη και τι ακριβως θα κανω. Μου ειπαν οτι υπαρχει μεν θνησιμοτητα μεγαλη αλλα ειναι καλη δουλεια, καλα λεφτα, οχι πολλες ωρες δουλειας και βεβαια ειναι υπεροχα. Διαφωτίστε με λιγο παρακαλω...

ΥΓ. Ενδιαφερομαι γενικα για στρατιωτικες σχολες κατι που δεν εχει φοβερα υψηλο βαθμο κατι που να εχει χρηματα και να αξιζει καινα μην μεινςκλεισμενη στην σχολη για 5000 χρονια xD... Κατι τετοιο... Σας ευχαριστω!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άμα σου αρέσει πραγματικά η γνώμη μου είναι να πας (κάνε αυτό που θες εσύ και οχι αυτό που λένε οι φίλοι σου) ... Πρέπει να ζοριστείς φέτος για να γράψεις καλά στις πανελλήνιες (δεν ξέρω αν έχεις προσέξει, αλλά αυτά τα 2 τελευταία χρόνια πέφτουν δύσκολα θέματα) αλλά και μέσα στην σχολή έχει αρκετό διάβασμα! Όσο για τα χρήματα, δεν βγαίνουν και εύκολα, πρέπει να ιδρώσεις και μέσα στη σχολή αλλά και μετα την αποφοιτηση γιατί απο όποια μεριά και να το δεις θα είσαι πιλότος που σημαίνει πιλότος=μεγάλη δυσκολία και ευθύνες... Καλή επιτυχία να έχεις!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Memento Mori-Remember that you must die.

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Ελα συνελθετε το χρημα εχει μηδενικη αξια οταν εισαι χειριστης συγχρονου πολ. Αεροπλανου. Αμα πας σε μεταγωγικα, οκ, αλλη πριπτωση. Αλλα αν θες να γινεις η πρωτη περιπτωση, ειναι απλα ηλιθιο να εχεις το εισοδημα ως παραγοντα. Δεν εχεις ιδεα με τι πας να μπλεξεις! Κοροϊδευεις τον εαυτο σου!

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Alice
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Alice »

Αποφασισα να προσπαθησω να μπω ΣΙ οχι για τα χρηματα αλλα γιατι ειναι μια δουλεια που οκ δεν την θεωρω καθολου δουλεια αλλα "λειτούργημα". Τελος παντων δεν παω μονο για τα χρηματα αλλα για το πνευμα. Δεν εγραψα κατι τετοιο απλα ειπα οτι θελω κατι που να αξιζει (την κουραση, τον κοπο) για τα χρηματα που θα δινει. Αυτο ειπα. Ευχαριστω ολους σας για τις πληροφοριες. Το μονο που μενει ειναι να μπω, μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Που; Στα μεταγωγικα; Το θεμα για τις γυναικες ιπταμενες το ειδες?
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Alice
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Alice »

Οχι, δεν το ειδα. Που ειναι; Ειδα αρκετα θεματα ομως. Αν μπορεσεις στειλε το μου
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Nassos »

Alice
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Alice »

Α ναι αυτο το διαβασα, εχουμε και το ιδιο ονομα με την κοπελα. Πιστευω πως δεν ειναι ολες οι κοπελες το ιδιο καποια μπορει να παθει καποια οχι και ετσι και αλλιως αυτα νομιζω τα γνωριζεις πριν μπεις. Τουλαχιστον εγω τα ηξερα πριν αποφασισω, οταν εχεις ενα ονειρο ειναι λογικο να κανεις θυσιες, βεβαια παντα ελπιζουμε πως δεν θα παθουμε και τοσο μεγαλο και σοβαρο κακο αλλα αν τυχει, οκ. Εφ'οσον το γνωριζαμε... Εε ενταξει.
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Εισαι σιγουρη οτι θα σου ταιριαξει αυτη η δουλεια; Πολυ γρηγορα αποφασισες! Καθολου επαφη με αεροπλοϊα ειχες ποτε; Αυτα δεν ειναι για να προτρεχεις. Ελπιζω να ξερεις ποσοι αποτυγχανουν πτητικα
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Alice
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από Alice »

Ναι το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Οσοι γιναν' πιλοτοι δεν σημαινει οτι ολοι απο αυτους ειχαν επαφη με αεροπλανα απο πριν. Στην τελικη περναω και αν δεν μου ταιριαζει παραιτουμαι. Δεν ειναι ντροπη απλα θα καταλαβω πως αυτο δεν ηταν για μενα αν και δεν πιστευω οτι θα γινουν ετσι τα πραγματα. Πιστευω σε μενα και θελω να πετυχω και θα κανω οτιδηποτε για αυτο.
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Μη βαδιζουμε το θεμα σε επιπεδο προσωπικης αναλυσης, απλα απ'οτι θυμαμαι εχουν γραφει ολα τουτα πιο πριν. Εν ολιγοις ολοι μας θελουμε να πεταξουμε αλλα δε χρειαζεται να ειμαστε στην π. Α. Και ποσο παλλον σε τετοια α/φη για να το ασκησουμε, υπαρχουν αερολεσχες διασπαρτες σε ολη την ελλαδα αν ς' αρεσει, δε βλεπω το λογο να θες να βρεθεις σε τετοιο επιπεδο αεροσκαφων την ωρα που δεν ξερεις καν πως συμπεριφερονται τα μικρα αεροπλανα των αερολεσχων! Ειναι λιγο αφελης τροπος σκεψης, και ναι ξερω οτι ολοι με αυτον μπαινουν, απλα αν θες να προσανατολιστεις καλυτερα ψαχ'το, ειδαλλως θα Βγεις κι εσυ θυμα του ελλιπους επαγγ. Προσανατολισμου που υπαρχει σημερα.

πολλα γραφω αλλα δεν πειραζει αφου οι αλλες θα τρεχουν μιση ωρα... !
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Παιδια με το μαλακο στην κοπελα, οχι να αρχισουμε να της λεμε¨δεν κανεις και ετσι¨, θα απογοητευτει και ειναι 3η λυκειου τη χειροτερη χρονικα περιοδο για να το παθει κανεις. Και εγω δινω φετος και ξερω τι τραβαει
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Σχολή Ικάρων - Ιπτάμενοι

Δημοσίευση από aeronut »

Δεν ειναι θεμα απογοητευσης τη βοηθαμε να προσανατολιστει
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση