Δελτίο απογραφής στρατευσίμων (περιοδεύων)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Makis_vl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Makis_vl »

Εχουμε ήδη ξεκινήσει απο 2 Ιανουαρίου... Και νομίζω είναι μεχρι 29 Φλεβάρη :)
Άβαταρ μέλους
Κρητικός
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Κρητικός »

Α οικ να ρωτησω ρε παιδια. αν αυριο παο στο ΚΕΠ μετα απο ενα χρονο θα με παρουνε στραιτωτη;
Γιώργος Γ.

Δημοσίευση από Γιώργος Γ. »

Σωστα Μακι μεχρι 29 Φλεβαρη παμε. Κρητικε που σαι ρε πατριδα!:) ναι κανονικα πας μετα απο ενα χρονο. Αλλα δεν μας διευκρινησαν ακριβως ποτε : Ρ
Άβαταρ μέλους
Κρητικός
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Κρητικός »

Γεια σου πατριδααααααααααααα... Παιδια 13 μπαινω μεσα δλδ 12 μηνο. Που ειναι πιο καλα πολεμικη αεροπορια η πυροβολικο; Δλδ θελω και να πυροβολω σε στοχους αλλα και να μην μ βγανουν την παναγια.:P
Γιώργος Γ.

Δημοσίευση από Γιώργος Γ. »

Πατριδα! Κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο στο πυροβολικο... Άμε εκει μα αν πετυχεις καλο στρατοπεδο ουτε θα σου βγαζουνε την παναγια και θα εισαι και κομπλε ) ενας φιλος μου πηγε και περασε ωραια ;)

Υ. Γ. Εγω θα παω ειδικες δυναμεις. Γιατι δεν πας κ συ;

Pavloc
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pavloc »

Πρώτα Απο Όλα Καλημέρα Παιδιά. Είμαι Γεννημένος Το 94 μένω στο Κιλκίς Και πρέπει να περάσω στρατολογία. Τα στρατολογικά γραφεία από το Κιλκίς Μεταφέρθηκαν Στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη για να περάσω στρατολογία ι μπορώ να πάω στο ΚΕΠ του Κιλκίς με την ταυτότητα μου και να το κανονίσω από εκεί;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Pavloc έγραψε:Πρώτα Απο Όλα Καλημέρα Παιδιά. Είμαι Γεννημένος Το 94 μένω στο Κιλκίς Και πρέπει να περάσω στρατολογία. Τα στρατολογικά γραφεία από το Κιλκίς Μεταφέρθηκαν Στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη για να περάσω στρατολογία ι μπορώ να πάω στο ΚΕΠ του Κιλκίς με την ταυτότητα μου και να το κανονίσω από εκεί;

ΚΕΠ

ΚωσταΣ25

Δημοσίευση από ΚωσταΣ25 »

Γεια σας εκανα
Δελτίο απογραφής περιοδεύων ΣΤΟ ΚΕΠ
κ διλοσα υδικες διναμεις καταδρομεας κ δεν με ρωτισαν αμα κανω κανενα αθλημα... Κ δεν δηλωσα... Ασχολουμε με το παγρατιον 7 χρονια κ τωρα ειμαι 17 18 χρονον. Μπορο να το διλοσο οταν με καλεσουν?
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Αλέξης »

Με τι ασχολείσαι; Δε τους ενδιαφέρει τι άθλημα κάνεις, δε σε θέλουν για αθλητή... Φαντάρος πας. )
ΚωσταΣ25

Δημοσίευση από ΚωσταΣ25 »

Απλα γιατι βλεπω οτι το διλονουν κ αυτο ! Κ οτι στης ειδικες δυναμεις κανουν κ τεχνικες κλπ !
θανος

Δημοσίευση από θανος »

Παιδιά, είμαι γεννημένος το 94 και πριν καμια βδομάδα πήγα στα ΚΕΠ για τα χαρτιά. Τώρα πριν 2 μέρες μου ήρθε ένα χαρτί από το Δήμο που είμαι καταγεγραμμένος και μου ζητάει να πάω και να φτιάξω τα χαρτιά, και επίσης να φέρω και ένα χαρτί με την ταυτότητα-μπρος-πίσω, και ένα πιστωπιητικο εγγραφης στο μητρωο αρρενων.
Εγώ πρέπει να ξαναπάω, ή είναι το ίδιο χαρτί;(Συμπλήρωσα τα χαρτιά στο ΚΕΠ της περιοχής που μένω και όχι εκεί που είμαι καταγεγραμμένος), λέτε να ξαναπάω ή όχι;
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pavlos K. »

ΚωσταΣ25 έγραψε:Απλα γιατι βλεπω οτι το διλονουν κ αυτο ! Κ οτι στης ειδικες δυναμεις κανουν κ τεχνικες κλπ !

Από όσο το έψαξα είδα ότι πλέον δεν κάνουν αδερφέ (ίσως έκαναν παλιότερα αυτό δεν το ξέρω) συνεπώς μην σε αγχώνει τίποτα. Καλή θητεία
stamatis

Δημοσίευση από stamatis »

Ρε παιδια μια ερωτιση;
ποτε περναω απο περιοδευον;
ειμαι το 1995 γεννηθεις ξερει κανεισ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Greek_Army έγραψε:Κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του έτους που συμπληρώνεις το 18ο έτος της ηλικίας σου (πχ οι γεννηθέντες το έτος 1992, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2010, οι γεννηθέντες το 1993, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2011 κ.o. Κ).

Μπιλης

Δημοσίευση από Μπιλης »

Παιδια ειμαι γεννμενος το 1995. Ξερετε ποτε θα περασω περιοδευον και ποτε θα Παρουσιαστω; ΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης