Δελτίο απογραφής στρατευσίμων (περιοδεύων)
Εχουμε ήδη ξεκινήσει απο 2 Ιανουαρίου... Και νομίζω είναι μεχρι 29 Φλεβάρη :)
- Κρητικός
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Α οικ να ρωτησω ρε παιδια. αν αυριο παο στο ΚΕΠ μετα απο ενα χρονο θα με παρουνε στραιτωτη;
Σωστα Μακι μεχρι 29 Φλεβαρη παμε. Κρητικε που σαι ρε πατριδα!:) ναι κανονικα πας μετα απο ενα χρονο. Αλλα δεν μας διευκρινησαν ακριβως ποτε : Ρ
- Κρητικός
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Γεια σου πατριδααααααααααααα... Παιδια 13 μπαινω μεσα δλδ 12 μηνο. Που ειναι πιο καλα πολεμικη αεροπορια η πυροβολικο; Δλδ θελω και να πυροβολω σε στοχους αλλα και να μην μ βγανουν την παναγια.:P
Πατριδα! Κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερο στο πυροβολικο... Άμε εκει μα αν πετυχεις καλο στρατοπεδο ουτε θα σου βγαζουνε την παναγια και θα εισαι και κομπλε ) ενας φιλος μου πηγε και περασε ωραια ;)
Υ. Γ. Εγω θα παω ειδικες δυναμεις. Γιατι δεν πας κ συ;
Υ. Γ. Εγω θα παω ειδικες δυναμεις. Γιατι δεν πας κ συ;
Πρώτα Απο Όλα Καλημέρα Παιδιά. Είμαι Γεννημένος Το 94 μένω στο Κιλκίς Και πρέπει να περάσω στρατολογία. Τα στρατολογικά γραφεία από το Κιλκίς Μεταφέρθηκαν Στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη για να περάσω στρατολογία ι μπορώ να πάω στο ΚΕΠ του Κιλκίς με την ταυτότητα μου και να το κανονίσω από εκεί;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
Pavloc έγραψε:Πρώτα Απο Όλα Καλημέρα Παιδιά. Είμαι Γεννημένος Το 94 μένω στο Κιλκίς Και πρέπει να περάσω στρατολογία. Τα στρατολογικά γραφεία από το Κιλκίς Μεταφέρθηκαν Στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη για να περάσω στρατολογία ι μπορώ να πάω στο ΚΕΠ του Κιλκίς με την ταυτότητα μου και να το κανονίσω από εκεί;
ΚΕΠ
Γεια σας εκανα
Δελτίο απογραφής περιοδεύων ΣΤΟ ΚΕΠ
κ διλοσα υδικες διναμεις καταδρομεας κ δεν με ρωτισαν αμα κανω κανενα αθλημα... Κ δεν δηλωσα... Ασχολουμε με το παγρατιον 7 χρονια κ τωρα ειμαι 17 18 χρονον. Μπορο να το διλοσο οταν με καλεσουν?
Δελτίο απογραφής περιοδεύων ΣΤΟ ΚΕΠ
κ διλοσα υδικες διναμεις καταδρομεας κ δεν με ρωτισαν αμα κανω κανενα αθλημα... Κ δεν δηλωσα... Ασχολουμε με το παγρατιον 7 χρονια κ τωρα ειμαι 17 18 χρονον. Μπορο να το διλοσο οταν με καλεσουν?
Με τι ασχολείσαι; Δε τους ενδιαφέρει τι άθλημα κάνεις, δε σε θέλουν για αθλητή... Φαντάρος πας. )
Απλα γιατι βλεπω οτι το διλονουν κ αυτο ! Κ οτι στης ειδικες δυναμεις κανουν κ τεχνικες κλπ !
Παιδιά, είμαι γεννημένος το 94 και πριν καμια βδομάδα πήγα στα ΚΕΠ για τα χαρτιά. Τώρα πριν 2 μέρες μου ήρθε ένα χαρτί από το Δήμο που είμαι καταγεγραμμένος και μου ζητάει να πάω και να φτιάξω τα χαρτιά, και επίσης να φέρω και ένα χαρτί με την ταυτότητα-μπρος-πίσω, και ένα πιστωπιητικο εγγραφης στο μητρωο αρρενων.
Εγώ πρέπει να ξαναπάω, ή είναι το ίδιο χαρτί;(Συμπλήρωσα τα χαρτιά στο ΚΕΠ της περιοχής που μένω και όχι εκεί που είμαι καταγεγραμμένος), λέτε να ξαναπάω ή όχι;
Εγώ πρέπει να ξαναπάω, ή είναι το ίδιο χαρτί;(Συμπλήρωσα τα χαρτιά στο ΚΕΠ της περιοχής που μένω και όχι εκεί που είμαι καταγεγραμμένος), λέτε να ξαναπάω ή όχι;
ΚωσταΣ25 έγραψε:Απλα γιατι βλεπω οτι το διλονουν κ αυτο ! Κ οτι στης ειδικες δυναμεις κανουν κ τεχνικες κλπ !
Από όσο το έψαξα είδα ότι πλέον δεν κάνουν αδερφέ (ίσως έκαναν παλιότερα αυτό δεν το ξέρω) συνεπώς μην σε αγχώνει τίποτα. Καλή θητεία
Ρε παιδια μια ερωτιση;
ποτε περναω απο περιοδευον;
ειμαι το 1995 γεννηθεις ξερει κανεισ?
ποτε περναω απο περιοδευον;
ειμαι το 1995 γεννηθεις ξερει κανεισ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
Greek_Army έγραψε:Κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του έτους που συμπληρώνεις το 18ο έτος της ηλικίας σου (πχ οι γεννηθέντες το έτος 1992, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2010, οι γεννηθέντες το 1993, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2011 κ.o. Κ).
Παιδια ειμαι γεννμενος το 1995. Ξερετε ποτε θα περασω περιοδευον και ποτε θα Παρουσιαστω; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες