ΥΕΑ: Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
geoper1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από geoper1 »

Αγαπητοι... Πειτε μου... Εγω 29/9 παρουσιαζομαι στον Αυλωνα! Η επιτροπη για ΥΕΑ ποτε θα ερθει; Δλδ σε ποσο διαστημα!
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από malamasss »

Επειδη δεν εχω σχεση με το υγειονομικο που επιλεχθηκα. Αν με κρατησουν τελικα ως δεα εκει με τι μπορει να ασχοληθω. Π. Χ οδηγος ασθενοφορου η κατι τετοιο; Ποτε σου ανακοινωνουν ποιο θα ειναι το αντικειμενο σου προς εκπαιδευση;(πυροβολικο, τθ, διαβιβαστες κ. Λ. Π) μολις επιλεχθεις για δεα μετα τα αθληματα. Ποιο πριν; Η πιο μετα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

malamasss έγραψε:Επειδη δεν εχω σχεση με το υγειονομικο που επιλεχθηκα. Αν με κρατησουν τελικα ως δεα εκει με τι μπορει να ασχοληθω. Π. Χ οδηγος ασθενοφορου η κατι τετοιο; Ποτε σου ανακοινωνουν ποιο θα ειναι το αντικειμενο σου προς εκπαιδευση;(πυροβολικο, τθ, διαβιβαστες κ. Λ. Π) μολις επιλεχθεις για δεα μετα τα αθληματα. Ποιο πριν; Η πιο μετα;

Οδηγοί οι ΔΕΑ δεν γίνονται έτσι κ αλλιώς. Το πιθανότερο είναι ότι θα πετάς ''χαρταετό'' στο υγειονομικό οπότε μην ψάχνεις για τρελά σκηνικά. Θα έχεις μια χαλαρή θητεία. Το άσχημο νέο της υπόθεσης είναι ότι σε κάθε ΕΣΣΟ επιλέγονται 1 έως 2 άτομα για να υπηρετήσουν ώς ΔΕΑ στο υγειονομικό οπότε εάν είσαι μέσα σε αυτό το νούμερο τότε... Είσαι ωραίος! Οι τελευταίες απορίες σου θα καλυφθούν στην πορεία. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

malamasss έγραψε:Επειδη δεν εχω σχεση με το υγειονομικο που επιλεχθηκα. Αν με κρατησουν τελικα ως δεα εκει με τι μπορει να ασχοληθω. Π. Χ οδηγος ασθενοφορου η κατι τετοιο; Ποτε σου ανακοινωνουν ποιο θα ειναι το αντικειμενο σου προς εκπαιδευση;(πυροβολικο, τθ, διαβιβαστες κ. Λ. Π) μολις επιλεχθεις για δεα μετα τα αθληματα. Ποιο πριν; Η πιο μετα;

Ενταξει φιλε τι να πω εισαι παρα πολυ τυχερος μια λαμπαδα να πας να αναψεις αυριο! Εγω τελειωσα Κοινωνικος Λειτουργος και ενω επιβαλλοταν να μπω Υγειονομικο και το θεωρουσα δεδομενο και συγκεκριμενα στην ομαδα ψυχοκοινωνικης μεριμνας του στρατου που πανε οι περισσοτεροι κοινωνικοι λειτουργοι Με ριξανε στο Πυροβολικο Στο οποιο και παρουσιαζομαι μεθαυριο γιατι προφανως καποιος βισματουχος μου εφαγε τη θεση. Βεβαια απο τη στρατολογια καταλαβαν τη χοντραδα που εκανε το ΓΕΣ και μου ειπαν επειδη ειναι ηδη αργα θα παρουσιαστω στο πυροβολικο πλεον και απο κει μπορει να με αλλαξουν μοναδα η να με κρατησουν εκει με αυτη την ειδικοτητα. Ελπιζω να γινει κατι τετοιο γιατι πραγματικα θα στεναχωρηθω παρα πολυ να μη κανω κατι που ειναι σχετικο με το επαγγελμα μου και που μπορω να συνεισφερω σε θεματα συναισθηματικης υποστηρικης και συμβουλευτικης γτ εχω μαθει οτι εχουν μπει υγειονομικο ατομα που δεν εχουν καμια επαφη με σχολες υγειας και προνοιας και ευλογα αντιλαμβανομαι και το πωσ...
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

D.Y.K ξερεις που βρισκεται η καθε σχολη εφεδρων; Αναλογα με το αντικειμενο...
Jimmy

Δημοσίευση από Jimmy »

Παιδια μπαινω αυλωνα στις 27 οκτωβρη. Τι υπηρεσιεσ θα εχουμε και που ειναι καλυτερα για μεταθεση μετα. Φαρμακοποιος εχς τελειωσει και με εχουν δεχθει στο υγειονομικο σωμα. Τι ειδους εκπαιδευση κανουμε και τι ειδικοτητα μπορω να παρω?
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια; Επιλεχθηκα ως υεα υγειονομικου τελικα (παρουσιαστικα υγειονομικο αυλωνα στις 29/9) παω ΣΕΑΠ για 2 μηνες και μετα αθηνα. Δεν εχω καμμια απολυτως σχεση με το υγειονομικο ομως και παρ'ολα αυτα με πηραν σε αυτο το σωμα ως ΥΕΑ μαλιστα. Ποιες ειναι οι πιθανες ειδικοτητες μου. Αφου ουτε γιατρος ειμαι, ουτε νοσηλευτης ουτε τιποτα σχετικο?
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Να προσθεσω πως ειμαι φοιτητης κοινωνιολογιας που ομως χρωσταει τεραστιο αριθμο μαθηματων και δεν εχει σχεση ουτε καν με τη σχολη του. Οποτε οποιος μπορει να βοηθησει.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εσύ το επέλεξες να πας ΥΕΑ; Σε ρώτησαν δηλαδή μέσα και είπες ναι; Λογικά θα κάνεις παραπλήσιες ειδικότητες πχ τραυματιοφορέας κτλ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

malamasss έγραψε:Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια; Επιλεχθηκα ως υεα υγειονομικου τελικα (παρουσιαστικα υγειονομικο αυλωνα στις 29/9) παω ΣΕΑΠ για 2 μηνες και μετα αθηνα. Δεν εχω καμμια απολυτως σχεση με το υγειονομικο ομως και παρ'ολα αυτα με πηραν σε αυτο το σωμα ως ΥΕΑ μαλιστα. Ποιες ειναι οι πιθανες ειδικοτητες μου. Αφου ουτε γιατρος ειμαι, ουτε νοσηλευτης ουτε τιποτα σχετικο;

Δεν έχεις επιλεγεί για υεα υγειονομικού! Απλά πας στην ΣΕΑΠ για εκπαίδευση

Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ημασταν 5 ατομα απο το υγειονομικο της αυλωνας για υεα... Στους 3 απο αυτους γραφει οτι πανε στη ΣΕΑΠ ως υεα (πζ) στον εναν γραφει οτι μενει αυλωνα για εκπαιδευση υεα (τθ) και εγω ειμαι ο μονος που γραφει υεα (υγ). Οποτε εχω επιλεχθει ως υεα υγειονομικου... Οποτε?
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ναι εγω το επελεξα guest και με κρατησαν τελικα υγειονομικο ενω τους αλλους υγειονομικαριους της επιλαρχιας μου τους εριξαν πεζικο η τεθωρακισμενα (ημασταν μολισ 5 ατομα υγεινομικου για υεα). Και γι'αυτο δεν εχω ιδεα τι θα κανω. Αν ειχα πτυχιο κοινωνιολογιας θα μπορουσα να ειμαι πσυχολογος τωρα ομως οχι. Οποιος ξερει σχετικα με ειδικοτητες ας βοηθησει!
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ξερει καποιος να με βοηθησει; Γιατι σε 7 ωρες ταξιδευω για κρητη...
Akatanomastos

Δημοσίευση από Akatanomastos »

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι με την δ εσσο 2011 στο υγειονομικο (αυλωνα). Ειμαι πτυχιουχος ιατρικων εργαστηριων. Κανω σκεψεις για να δηλωσω ως υεα. Θελω να ρωτησω τα εξης: Πρωτον, υπαρχει περιπτωση Σαν υεα υγειονομικου να με μεταφερουν σε αλλα οπλα/σωματα;

Δευτερον, η εκπαιδευση γινεται μονο στην αυλωνα ή και αλλου;

Τριτον, ειναι εφικτο να κανω την εκπαιδευση μου σε στρατιωτικο νοσοκομειο;

Και τελος, η εκπαιδευση ειναι πανω στην ειδικοτητα μου ή ιδια με τους πεζικαριους;

PAVLOS

Δημοσίευση από PAVLOS »

Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω για υεα υγειονομικου Θα κανουμε εκπαιδευση στην ΣΕΕΑΠ στο Ηρακλειο;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες