Αλλαγή Σώματος μετά από αναβολή

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

To σώμα αεροπορία-στρατός ξηράς-πολεμικό ναυτικό δεν αλλάζει. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα αν σου είχε έρθει για μηχανικό πάτρα τώρα μπορεί να σου έρθει για πυροβολικό
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλησπέρα σε όλους!

Όταν μου είχε έρθει πρώτη φόρα το χάρτι από την στρατολογία είχα δηλώσει στρατό ξηράς. Πήρα αναβολή λόγω σπουδών αλλά την διέκοψα πρόσφατα. Λογικά η κατάταξη στον στρατό ξηράς δεν αλλάζει... Σωστά; Επειδή όμως σπούδασα μηχανικός αεροσκαφών θα προτιμούσα να πάω αεροπορία. Μπορεί να γίνει μετάταξη αυτόματα λόγω των σπουδών μου στην αεροποριά ή πρέπει να κάνω εγώ κατί; Στην στρατολογία που ρώτησα όταν πήγα να κόψω την αναβολή μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτοί κάτι.

Ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημήτρησ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!

Όταν μου είχε έρθει πρώτη φόρα το χάρτι από την στρατολογία είχα δηλώσει στρατό ξηράς. Πήρα αναβολή λόγω σπουδών αλλά την διέκοψα πρόσφατα. Λογικά η κατάταξη στον στρατό ξηράς δεν αλλάζει... Σωστά; Επειδή όμως σπούδασα μηχανικός αεροσκαφών θα προτιμούσα να πάω αεροπορία. Μπορεί να γίνει μετάταξη αυτόματα λόγω των σπουδών μου στην αεροποριά ή πρέπει να κάνω εγώ κατί; Στην στρατολογία που ρώτησα όταν πήγα να κόψω την αναβολή μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτοί κάτι.

Ευχαριστώ!

Δυστυχώς οι μετατάξεις έχουνε κοπεί εδώ και 2 χρόνια

deltree

Δημοσίευση από deltree »

Καλημέρα

Ερώτηση άσχετου:

Πήγα σήμερα και έκανα διακοπή αναβολής, όντας κατανεμημένος στην Αεροπορία. Απ' όσο διαβάζω εδώ, όμως, και καλά θα δήλωνα σε ποιόν κλάδο θα ήθελα να πάω, έστω και τυπικά. Όμως το χαρτί που μου έδωσαν να συμπληρώσω είχε μόνο δύο ερωτήματα: "Θέλω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις" (ΝΑΙ / ΟΧΙ) και "θέλω να υπηρετήσω πεζοναύτες" (ΝΑΙ / ΟΧΙ). Δηλαδή δεν υπήρχε ερώτηση για κλάδο (ΣΞ / ΠΝ / ΠΑ). Υπάρχει περίπτωση να παίξει πρόβλημα;

Επίσης, εξακολουθεί να ισχύει ότι μετατάξεις δεν γίνονται από κλάδο σε κλάδο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

deltree έγραψε:

Επίσης, εξακολουθεί να ισχύει ότι μετατάξεις δεν γίνονται από κλάδο σε κλάδο;

Aκριβώς από επάνω το έχω γράψει

deltree

Δημοσίευση από deltree »

Έχεις δίκιο, μάλλον με έπιασε προσωρινή τύφλωση...

Έτερη ερώτηση: Αν πάρω πιστοποιητικό τύπου Α, θα γράφει τον κλάδο και το σώμα που θα υπηρετήσω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

deltree έγραψε:Έχεις δίκιο, μάλλον με έπιασε προσωρινή τύφλωση...

Έτερη ερώτηση: Αν πάρω πιστοποιητικό τύπου Α, θα γράφει τον κλάδο και το σώμα που θα υπηρετήσω;

Ναι θα γράφει

kostatzis
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostatzis »

Παιδια καλησπερα. Εγω παρουσιαστηκα πριν λιγες μερες ναυπλιο μηχανικο... Ειχα κοψει την αναβολη η οποια τελειωνε 31/12/2011 πηρα αναβολη απο το μηχανικο γιατι τελειωνω την εμποροπλοιαρχων το 2012... Τωρα τι γινεται θα κοψω την αναβολη το ελαχιστο μετα απο 6μηνες και θα με στειλουν να παρουσιαστω παλι στο κεμχ ή θα δηλωσω απο στρατολογια το πτυχιο και αυτοματος με στελνουν ναυτικο. Η αναβολη λεει κατι πως οπου με ζητησουνε αφου γινω καλα και καλα να παρουσιαστω... Μπερδεβουζι η κατασταση... Οποιος μπορει να απαντησει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kostatzis έγραψε:Παιδια καλησπερα. Εγω παρουσιαστηκα πριν λιγες μερες ναυπλιο μηχανικο... Ειχα κοψει την αναβολη η οποια τελειωνε 31/12/2011 πηρα αναβολη απο το μηχανικο γιατι τελειωνω την εμποροπλοιαρχων το 2012... Τωρα τι γινεται θα κοψω την αναβολη το ελαχιστο μετα απο 6μηνες και θα με στειλουν να παρουσιαστω παλι στο κεμχ ή θα δηλωσω απο στρατολογια το πτυχιο και αυτοματος με στελνουν ναυτικο. Η αναβολη λεει κατι πως οπου με ζητησουνε αφου γινω καλα και καλα να παρουσιαστω... Μπερδεβουζι η κατασταση... Οποιος μπορει να απαντησει

Θα δηλώσεις το πτυχίο σου στην στρατολογία και θα πας να κάνεις την θητεία σου στο ναυτικό

Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jmd2010 »

Λοιπόν, εγώ μπήκα τον σεπτέμβρη ειδικές δυνάμεις αλλα λόγο προσωπικού προβλήματος, ο ψυχολόγος μου έδωσε 1 χρόνο αναβολή. Να προσθέσω πως με βγάλανε Ι3 όταν πήρα την αναβολή. Όταν με ξανακαλέσουν θα μπορέσω να ξαναμπώ ειδικές δυνάμεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

jmd2010 έγραψε:Λοιπόν, εγώ μπήκα τον σεπτέμβρη ειδικές δυνάμεις αλλα λόγο προσωπικού προβλήματος, ο ψυχολόγος μου έδωσε 1 χρόνο αναβολή. Να προσθέσω πως με βγάλανε Ι3 όταν πήρα την αναβολή.Όταν με ξανακαλέσουν θα μπορέσω να ξαναμπώ ειδικές δυνάμεις;

Όχι

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Γεια σας, παιδιά, θα ήθελα να κανω μερικές ερωτήσεις. Οταν τελείωσα το λύκειο μου ήρθε το στρατολογικό χαρτί και είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις, αλλά πήρα αναβολή λόγω σπουδών. Τώρα θα διακόψω την αναβολή μου, αλλά δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, γνωρίζετε αν όταν έρθει το χαρτί θα με κατατάξει σε αυτό το σώμα; Επίσης να ρωτήσω αν γνωρίζετε, τι παίζει με τις μετατάξεις, αν γίνονται και κατά πόσο δύσκολο είναι. Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ALEX έγραψε:Γεια σας, παιδιά, θα ήθελα να κανω μερικές ερωτήσεις. Οταν τελείωσα το λύκειο μου ήρθε το στρατολογικό χαρτί και είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις, αλλά πήρα αναβολή λόγω σπουδών. Τώρα θα διακόψω την αναβολή μου, αλλά δεν θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις, γνωρίζετε αν όταν έρθει το χαρτί θα με κατατάξει σε αυτό το σώμα; Επίσης να ρωτήσω αν γνωρίζετε, τι παίζει με τις μετατάξεις, αν γίνονται και κατά πόσο δύσκολο είναι. Ευχαριστώ

Δεν θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις (σε περίπτωση που σου έρθει το χαρτί γιατί δεν είναι σίγουρο)
Μετατάξεις στο στρατό

Καλό διάβασμα

Nmike έγραψε:

2. Πάσχω από ρευματοειδή αρθροίτιδα και κάνω θεραπεία χρόνια.Για να εξεταστώ για απαλλαγή πρέπει να παρουσιαστώ πρώτα ή μπορώ και νωρίτερα;

Αναβολή/Απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

βδ

Δημοσίευση από βδ »

Γεια σας.

Είμαι πρωτοετης φοιτητής. Μου ήρθε το χαρτί που έλεγε σε ποιο σώμα θα καταταγώ. Στο Πολεμικό Ναυτικό. Πήρα αναβολή. Μετά το πέρας της αναβολής θα είμαι στο ίδιο σωμα. Χρειάζεται να περάσω πάλι απο περιοδεύον.

Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

βδ έγραψε:Γεια σας.

Είμαι πρωτοετης φοιτητής. Μου ήρθε το χαρτί που έλεγε σε ποιο σώμα θα καταταγώ. Στο Πολεμικό Ναυτικό. Πήρα αναβολή. Μετά το πέρας της αναβολής θα είμαι στο ίδιο σωμα.Χρειάζεται να περάσω πάλι απο περιοδεύον.

Ευχαριστώ.

Nαι θα είσαι στο ναυτικό, όχι δεν ξανά περνάς περιοδεύων

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης