ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
312 eldyk

Δημοσίευση από 312 eldyk »

Οι πρωτοι 2 μηνες ειναι λιγο ζορι εχει τρεξιμο αλλα μετα κανεις ζωαρα μακαρι να απολυομουν απο εκει και οχι να επαναπατριζομουν κοντα ςτο ςπιτι μου
sotkil

Δημοσίευση από sotkil »

Καλησπέρα. Ο γυιός μου είναι τώρα στην Κόρινθο (παρουσιάστηκε 2.5) και του ήρθε ένδειξη για Κύπρο δεν θέλει να παέι. Το ερωtημα μου είναι σε σχεsη με την ειδικότητα που του ήρθε Τ/Φ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. Ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς αυτή η ειδικότητα?
μικ

Δημοσίευση από μικ »

Καλησπερα και εγω το ιδιο προβλημα εχω δεν θελω να παει τι μπορει να κανει για να μην τον παρουν?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

sotkil έγραψε:Καλησπέρα. Ο γυιός μου είναι τώρα στην Κόρινθο (παρουσιάστηκε 2.5) και του ήρθε ένδειξη για Κύπρο δεν θέλει να παέι. Το ερωtημα μου είναι σε σχεsη με την ειδικότητα που του ήρθε Τ/Φ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. Ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς αυτή η ειδικότητα;

Ναι αμέ. Σκοπετάκι full και άν υπάρξει κάποια επιπλοκή με τίποτα υδραυλικά θα είναι ο νο1 υποψήφιος για να τα φτιάξει! Εικόνα

Νemo

Δημοσίευση από Νemo »

KΑλησπερα σας! Ειμαι στην Τσυπρον εδω και 2 μηνες περιπου στον Αι Γιαννη,1ο ταγμα. Τα πραγματα ειναι μεν σφιχτα αλλα οχι τραγικα. Δηλαδη εχει και εκπαιδευση και τρεξιματακι και απ ολα! Τωρα, οι ειδηκοτητες τουλαχιστο στη σειρα μου, η εκπαιδευση εγινε στην Κυπρο (εγω "μετακομισα" στο 2ο ταγμα- πρωτα- απ ολα- τα πολυβολα) !Και οι οδερπαδες και ολοι εκπαιδευτικαμε στο νησι. Τωρα για τα υπολοιπα, εμπλοκες, υπηρεσιες και λοιπα εχουν μιλησει οι προηγουμενοι, οπως τα εχουν πει ισχυουν.

Live your myth in Cyprus!

alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από alexakis7 »

Εκτος απο ι3 μπορει να βαλει βυσμα και να κοψει την κυπρο. Αλλα μετα ειναι το θεμα αν θα μπορει να ειναι κοντα στο σπιτι του... Γιατι αν κοψει την κυπρο και δεν μεινει κοντα, εχει δισμενης μεταθεση...
~312 λελε~
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Παιδια πεταω για κυπρο 8/6 με ειδικοτιτα ταξινομος στο ταχιδρομικο Κ να εκπεδευτο στο 902 Κ' ΒΣΠ ξερει κανεις τι παιζει αν ειναι καλα; Κ σε πεοιο μερος βρισκετε το στρατοπεδο;
βαγος

Δημοσίευση από βαγος »

Υπνοσακοι επιτρεπονται στην ελδυκ?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

βαγος έγραψε:Υπνοσακοι επιτρεπονται στην ελδυκ;

Κανονικά.

Satyros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Satyros »

Παιδια ξερει κανεις τα θερινα σχηνακια στην ΕΛ. ΔΥ. Κ ποτε ειναι και ποσο κρατανε; Ευχαριστω!
ELDYKARIOS EA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ELDYKARIOS EA »

Satyros έγραψε:Παιδια ξερει κανεις τα θερινα σχηνακια στην ΕΛ. ΔΥ. Κ ποτε ειναι και ποσο κρατανε; Ευχαριστω!

Αν εννοείς τα ΤΑΜΣ Δήμητρα νομίζω είναι μέσα στον Ιούνιο (ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει) και κρατάνε 4 μέρες αν θυμάμαι καλά.

Nemo

Δημοσίευση από Nemo »

Θερινα σχοινακια εχει τον 15αυγουστο. Θερινη διαβιωση ονομαζεται και εχεις και υπηρεσιες να κανεις και απ ολα. Θετικο οτι βγαινεις εξοδο Λαρνακα η Λεμεσο...
193 Α/Κ ΜΒΠ

Δημοσίευση από 193 Α/Κ ΜΒΠ »

Η δημητρα ειναι 16-19 ιουνιου παντωσ
Βαγοσ

Δημοσίευση από Βαγοσ »

Τα στρατοπεδα στην κυπρο γ τν ελδυκ που ειναι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης