ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Οι πρωτοι 2 μηνες ειναι λιγο ζορι εχει τρεξιμο αλλα μετα κανεις ζωαρα μακαρι να απολυομουν απο εκει και οχι να επαναπατριζομουν κοντα ςτο ςπιτι μου
Καλησπέρα. Ο γυιός μου είναι τώρα στην Κόρινθο (παρουσιάστηκε 2.5) και του ήρθε ένδειξη για Κύπρο δεν θέλει να παέι. Το ερωtημα μου είναι σε σχεsη με την ειδικότητα που του ήρθε Τ/Φ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. Ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς αυτή η ειδικότητα?
Καλησπερα και εγω το ιδιο προβλημα εχω δεν θελω να παει τι μπορει να κανει για να μην τον παρουν?
sotkil έγραψε:Καλησπέρα. Ο γυιός μου είναι τώρα στην Κόρινθο (παρουσιάστηκε 2.5) και του ήρθε ένδειξη για Κύπρο δεν θέλει να παέι. Το ερωtημα μου είναι σε σχεsη με την ειδικότητα που του ήρθε Τ/Φ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ. Ξέρει κανείς τι είναι ακριβώς αυτή η ειδικότητα;
Ναι αμέ. Σκοπετάκι full και άν υπάρξει κάποια επιπλοκή με τίποτα υδραυλικά θα είναι ο νο1 υποψήφιος για να τα φτιάξει!

KΑλησπερα σας! Ειμαι στην Τσυπρον εδω και 2 μηνες περιπου στον Αι Γιαννη,1ο ταγμα. Τα πραγματα ειναι μεν σφιχτα αλλα οχι τραγικα. Δηλαδη εχει και εκπαιδευση και τρεξιματακι και απ ολα! Τωρα, οι ειδηκοτητες τουλαχιστο στη σειρα μου, η εκπαιδευση εγινε στην Κυπρο (εγω "μετακομισα" στο 2ο ταγμα- πρωτα- απ ολα- τα πολυβολα) !Και οι οδερπαδες και ολοι εκπαιδευτικαμε στο νησι. Τωρα για τα υπολοιπα, εμπλοκες, υπηρεσιες και λοιπα εχουν μιλησει οι προηγουμενοι, οπως τα εχουν πει ισχυουν.
Live your myth in Cyprus!
Live your myth in Cyprus!
Εκτος απο ι3 μπορει να βαλει βυσμα και να κοψει την κυπρο. Αλλα μετα ειναι το θεμα αν θα μπορει να ειναι κοντα στο σπιτι του... Γιατι αν κοψει την κυπρο και δεν μεινει κοντα, εχει δισμενης μεταθεση...
~312 λελε~
Παιδια πεταω για κυπρο 8/6 με ειδικοτιτα ταξινομος στο ταχιδρομικο Κ να εκπεδευτο στο 902 Κ' ΒΣΠ ξερει κανεις τι παιζει αν ειναι καλα; Κ σε πεοιο μερος βρισκετε το στρατοπεδο;
βαγος έγραψε:Υπνοσακοι επιτρεπονται στην ελδυκ;
Κανονικά.
Παιδια ξερει κανεις τα θερινα σχηνακια στην ΕΛ. ΔΥ. Κ ποτε ειναι και ποσο κρατανε; Ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Satyros έγραψε:Παιδια ξερει κανεις τα θερινα σχηνακια στην ΕΛ. ΔΥ. Κ ποτε ειναι και ποσο κρατανε; Ευχαριστω!
Αν εννοείς τα ΤΑΜΣ Δήμητρα νομίζω είναι μέσα στον Ιούνιο (ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει) και κρατάνε 4 μέρες αν θυμάμαι καλά.
Θερινα σχοινακια εχει τον 15αυγουστο. Θερινη διαβιωση ονομαζεται και εχεις και υπηρεσιες να κανεις και απ ολα. Θετικο οτι βγαινεις εξοδο Λαρνακα η Λεμεσο...
Βαγοσ έγραψε:Τα στρατοπεδα στην κυπρο γ τν ελδυκ που ειναι;
Πληροφορίες για τα Στρατόπεδα, την θητεία, την διαβίωση, τις υπηρεσίες, τις εξόδους αλλά και τις άδειες στην ΕΛΔΥΚ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες