jim έγραψε:Φίλε saab, Αν και δεν ξέρω πόσο μικρό είναι το πρόβλημα σου. Κατά την παρουσίαση σας στο κέντρο Όταν θα σας εξετάζουν γυμνούς οι γιατροί σας βλέπουν λίγο Βιαστικά περίπου 20-30 δεύτερα το καθένα (τουλάχιστόν όσο θυμάμαι 04Δ) και αν είναι τόσο μικρο το πρόβλημα και αν δεν φαίνεται με απλή οπτική επαφή υπάρχει πιθανότητα Να μην το προσέξουν (20-30%. Τώρα Σε περίπτωση που το προσέξουν αν του πείς του γιατρού οτί κατά την διάρκεια του καθημερινού σου βίου δεν σου παρουσιάζει πρόβλημα (γυμναστική, τρέξιμο, ορθοστασία διούρηση) μπορεί να στο αφήσουν Ι1.Δηλαδή Εξαρτάται και εσύ πως αισθάνεσαι.
Δεν μου παρουσιαζει καποιο προβλημα (ουτε στην καθημερινη μου ζωη, τις σχεσεις, την ουρηση κλπ) γι αυτο και δεν εχω κανει εγχειρηση ως τωρα (περιτομη). Ευχομαι να μ βγαλουν Ι1. Σ' ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!
καλαησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι τωρα μπενω και εγω και δεν γνωριζω... Εχω καποια προβληματα υγειας οπως εντονο προβλημα κυφωσης. Φλεγμονες και δεξια και αριστερα των δυο γονατων και πλατυποδια οσο αφορα το ορθοπαιδικο επισης και απο τρεις ωαθμους περιπου μυωπια σε καθε ματι μαζι με αστιγματισμο... Οι δυο ερωτησουλες που τηελω να κανω ειναι
τι (Ι) ειμαι και αυτες της γνωματευσεις τις στελνω στην στρατολογια η οταν παρουσιαστω στο εκαστοτε γιατρο που εχει εκει;
Η στρατολογία δεν ασχολείται με ιατρικά θέματα, οπότε αυτές τις γνωματεύσεις θα τις δώσεις στο γιατρό του κέντρου και αυτός θα σου βγάλει παραπεμπτικό για το στρατιωτικό νοσοκομείου όπου θα υποβληθείς σε νέες εξετάσεις για να βγει το τελικό πόρισμα (σωματική ικανότητα)
Καλησπερα! Στο μπροστινο μερος της κεφαλης μου εχουν πεσει αρκετα μαλλια παλιοτερα. Πλεον δεν εχω τριχοπτωση και ουτε καν φαινεται οτι ειναι αραιωμενα τα μαλλια μου, ωστοσο αμα κουρευτω κοντο φαινεται σε μεγαλο βαθμο η ελλειψη μαλλιων μπροστα. Δεν ξερω αν ειναι για γελια η ερωτηση μου ομως καποιος μου ειπε οτι αν διαπιστωσουν οτι εχεις αραιωμενα μαλλια τοτε σε κοβουν απο Ι1. Ειναι δυνατον; Ευχαριστω.
Μπαινω τον Μαιο φανταρος, για το που δεν ξερω ακομα, ειμαι φοιτητης επι πτυχειο νοσηλευτικης...
Εχω ηπια οισοφαγιτιδα, εντονη (αιμορραγικη) γαστριτιδα και πολυποδα (οπου θα παω για βιοψια 13 μαρτιου καθως και αφαιρεση του) επισης εχω σιδηροπενικη αναιμια (με μια φερετινη στο 11.) δλδ εχω λιγο απο ολα...
πρεπει να παρω κανα πληροφοριακο σημειωμα απο το νοσοκομειο για ολα τα παραπανω; ή τα λεω εκει και θα με κανουν αυτοι εξετασεις αιματος και γραστροσκοπηση;
Ευχαριστω πολυ! ... Και κατι ακομα το συγκεκριμενο προβλημα καρδιας ειναι δυπτιχη αορτικη βαλβιδα μου εχει πει ο γιατρος αλλα δεν βλεπω να αναγραφεται κατι αντιστιχο μηπως μπορειται να μ εξηγησετε κατα ποσο θα επηρεασει το Ι μου; Εγω παντος δεν αντιμετοπιζω καποια δυσκολια αθλουμε κιολας και θα ηθελα να ειμαι Ι1 τι θα γινει σε αυτη την περιπτωσει; ...
Καλησπερα. Περασα τις ιατρικες εξετασεις και βγηκα Ι3. Η ολη η διαδικασια εγινε μεσω φρουραρχειου. Στη συνεχεια ο γιατρος εγραψε στη γνωματευση του "δυναται να μετεβει για εξετασεις στην επιτροπη απαλλαγων ΙΙΙ ΤΑΞΥΠ (το οποιο δεν καταλαβα τι σημαινει) δλδ θα με ξαναεξετασουν; Αφου καθοριστηκε η σωματικη μου ικανοτητα. Επισης ειχα μια συζητηση με τον γιατρο και ειπε οτι το αν θα κανω αοπλη ή ενοπλη θητεια θα εξαρτηθει στο ΚΕΝ. Σε ποιον θα απευθυνθω για να αποφασισει αν θα κανω. Θα πρεπει να εχω ολα τα χαρτια μαζι μου η μονο την γνωματευση απο το 424, Γιατι η καθε παθηση ασχετα που εχει χαρακτηρηστει σαν Ι3 εχει διαφορετικο τροπο αντιμετωπησεις, πχ καποιος μπορει να μη πρεπει να καθετε ορθιος κτλ ολα αυτα ποιος θα τα ξεκαθαρισει; Στο κεντρο δλδ θα μαθω αν θα κανω ενοπλο ι αοπλο και ποιες υπηρεσιες αφηνει να κανω Η παθηση μου
Ο γιατρός απλά σου έβγαλε ένδειξη για Ι3, από εκεί και πέρα σε παρέπεμψε στην επιτροπή απαλλαγών του 3ου ΤΑΠΥΞ το οποίο βρίσκεται στην Άσσηρο, η επιτροπή θα αποφασίσει τι Ι θα είσαι, εσύ απλά θα τους δώσεις την γνωμάτευση από το 424, σίγουρα θα σε ρωτήσουν μερικά πράγματα για ένοπλη η άοπλη θητεία και επίσης μπορείς να τους πεις και εσύ κάποια πράγματα για την πάθηση σου ώστε να βγάλουν το τελικό πόρισμα