Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Καλημερα. Εχω κανει 5 μηνες πηρα αναβολη και τωρα μπαινω ξανα. Εχω μερικη ριξη μινισκου. Τ γινεται με την περιπτωση μ. Αλαζη τ ι; Μπορω να βγω ι5?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Καλημερα. Εχω κανει 5 μηνες πηρα αναβολη και τωρα μπαινω ξανα. Εχω μερικη ριξη μινισκου. Τ γινεται με την περιπτωση μ. Αλαζη τ ι;Μπορω να βγω ι5;
όχι, το πολύ να βγεις άοπλος
Με μερικη ρηξη μηνισκου; Εχω 3 αρθροσκοπησεις και τρεχω half marathons
Πως και Δεν τον εφτιαξες το μηνισκο οσο ειχες αναβολη?
Πως και Δεν τον εφτιαξες το μηνισκο οσο ειχες αναβολη?
Ρε παιδια εγώ που έχω τενοντίτιδα και στα δυο χερια τι παίζει;
έπαιρνα 1 μήνα αντιβίωση και σε νάρθηκες τα είχα αλλα τίποτα ακόμα...
έπαιρνα 1 μήνα αντιβίωση και σε νάρθηκες τα είχα αλλα τίποτα ακόμα...
Δές το ΦΕΚ Σελίδες 1677-1678.
Απ ότι βλέπω μάλλον Ι3 βγαίνω.
ευχαριστώ !
ευχαριστώ !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σας δεν ξερω αν ειναι στο σωστο θεμα του φορουμ αλλα θα ηθελα να ρωτησω η δυσκολια προσαρμογης στην μοναδα σε τι κατηγορια σε βγαζει δεν ξερω αν το γραφει στο φεκ στα Ψυχικά νοσηματα γι αυτο ρωταω !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
bradname έγραψε:Καλησπερα σας δεν ξερω αν ειναι στο σωστο θεμα του φορουμ αλλα θα ηθελα να ρωτησω η δυσκολια προσαρμογης στην μοναδα σε τι κατηγορια σε βγαζει δεν ξερω αν το γραφει στο φεκ στα Ψυχικά νοσηματα γι αυτο ρωταω !
το φεκ θα το βρεις 2 μηνύματα πάνω από το δικό σου το έχει βάλει ο Νάσος, τα ψυχικά νοσήματα θα τα βρεις στο τέλος της σελίδας 1680 και κάτω
1,78 ύψος
110 κιλά
5+ μυωπία και στα δύο μάτια
Έχω κι ένα χρόνιο προβληματάκι που δε μου επιτρέπει να περπατάω για πολλή ώρα.
Τι Ι να αναμένω;
Πιο συγκεκριμένα, το προβληματάκι είναι είσφρυση όνυχος όπως είχε ο χρήστης αποστολης στη σελίδα 18 αυτού του θέματος. Φοράω παπούτσια μόνο σε μεγάλη αναγκη αλλιώς τα δάχτυλά μου γίνονται μωβ και στάζουν αίμα με πύον.
110 κιλά
5+ μυωπία και στα δύο μάτια
Έχω κι ένα χρόνιο προβληματάκι που δε μου επιτρέπει να περπατάω για πολλή ώρα.
Τι Ι να αναμένω;
Πιο συγκεκριμένα, το προβληματάκι είναι είσφρυση όνυχος όπως είχε ο χρήστης αποστολης στη σελίδα 18 αυτού του θέματος. Φοράω παπούτσια μόνο σε μεγάλη αναγκη αλλιώς τα δάχτυλά μου γίνονται μωβ και στάζουν αίμα με πύον.

Η απάντηση στο ερώτημα σου ήταν στη σελίδα 18
/forum/forum_posts.asp?TID=602&PID=258881#258881
Μου φαίνεται απίθανο να μην βγείς τουλάχιστον "ελεύθερος αρβυλών".
Α, και διόρθωσε το username σου, δεν μπορώ να σου στέλνω Προσωπικά Μηνύματα.
/forum/forum_posts.asp?TID=602&PID=258881#258881
Μου φαίνεται απίθανο να μην βγείς τουλάχιστον "ελεύθερος αρβυλών".
Α, και διόρθωσε το username σου, δεν μπορώ να σου στέλνω Προσωπικά Μηνύματα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Άλλαξα το username μου.
Άλλαξα το username μου.
Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση να μην βγω Ι1 επειδή εχω φίμωση πεους.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Χωρίς να είμαι γιατρός μάλλον δεν θα είσαι Ι1, αν το δηλώσεις (μάλλον Ι4) αλλά συμβουλέψου και το διάταγμα /stratologia/swmatikiikanotita.pdf Σελίδα 1704-1705.
Ευχαριστω για την απαντηση. Ομως να διευκρινίσω πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν με επηρεάζει σε κάτι, όπως άλλου είδους φιμώσεις που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα.
Ωστόσο τι εννοείς αν το δηλώσω; Δεν θα το προσέξουν; Δεν παρουσιαζόμαστε γυμνοί στους ιατρούς για έλεγχο; Γιατι αν οχι, εννοείται πως δεν θα το δηλώσω!
Ωστόσο τι εννοείς αν το δηλώσω; Δεν θα το προσέξουν; Δεν παρουσιαζόμαστε γυμνοί στους ιατρούς για έλεγχο; Γιατι αν οχι, εννοείται πως δεν θα το δηλώσω!
Φίλε saab, Αν και δεν ξέρω πόσο μικρό είναι το πρόβλημα σου. Κατά την παρουσίαση σας στο κέντρο Όταν θα σας εξετάζουν γυμνούς οι γιατροί σας βλέπουν λίγο Βιαστικά περίπου 20-30 δεύτερα το καθένα (τουλάχιστόν όσο θυμάμαι 04Δ) και αν είναι τόσο μικρο το πρόβλημα και αν δεν φαίνεται με απλή οπτική επαφή υπάρχει πιθανότητα Να μην το προσέξουν (20-30%. Τώρα Σε περίπτωση που το προσέξουν αν του πείς του γιατρού οτί κατά την διάρκεια του καθημερινού σου βίου δεν σου παρουσιάζει πρόβλημα (γυμναστική, τρέξιμο, ορθοστασία διούρηση) μπορεί να στο αφήσουν Ι1. Δηλαδή Εξαρτάται και εσύ πως αισθάνεσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες