Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.Y.K »

giorgos έγραψε:
kostas έγραψε: ΔΕΝ εξετάζουν δόντια, απλά ως φαντάρος θα μπορείς να πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο δωρεάν.

Μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου φιλαρακι! Εννοω οτι αν μπω και ειμαι Ι1 και χρειαστει να κανω εγχειρηση στους φρονιμητες θα μου αλλαξουν το Ι; Αυτο εννοω...

Όχι αγορίνα μου δεν θα σου αλλάξουν το Ι για τον συγκεκριμένο λόγο.

Το πολύ πολύ να σταθείς και τυχερός και να μην μπορείς να φάς απο τα εστιατόρια Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

αποστολησ έγραψε:Ευχαριστω πλ κατι αλλο για το ερωτημα 1 τι πιστευεις; Επισης οι γνωματευσεις που εχω ειναι απο ιδιωτικο κεντρο να τις παρω μζ μου η απλα να αναφερω τα προβληματα στο γιατρο που θα με εξετασει;

εννοείται ότι θα δεν θα σε αναγκάσουν να φοράς άρβυλα!

οι γνωματεύσεις δεν μετράνε, θα σου κάνουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο Εξετάσεις Οπότε θα αναφέρεις τα προβλήματα που έχεις και ο γιατρός θα σε στείλεις στους γιατρούς που πρέπει

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

D.Y.K έγραψε:
giorgos έγραψε:
kostas έγραψε: ΔΕΝ εξετάζουν δόντια, απλά ως φαντάρος θα μπορείς να πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο δωρεάν.

Μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου φιλαρακι! Εννοω οτι αν μπω και ειμαι Ι1 και χρειαστει να κανω εγχειρηση στους φρονιμητες θα μου αλλαξουν το Ι; Αυτο εννοω...

Όχι αγορίνα μου δεν θα σου αλλάξουν το Ι για τον συγκεκριμένο λόγο.

Το πολύ πολύ να σταθείς και τυχερός και να μην μπορείς να φάς απο τα εστιατόρια Εικόνα

Να σαι καλα αδερφε!

αποστολης

Δημοσίευση από αποστολης »

Εγω οποως εχω πει και παραπανω εχω ενα προβλημα στα νιχια μαζευουν ποιον 2 δαχτυλα. Θελω να ρωτησω 2 πραγματα:
1. Αν θα βγω ελευθερος αρβυλων κ φοραω παντοφλα σημαινει πος θα βγω και καποιο Ι γτ λογικα δν μπορω να τρεξω και να κανω ασκησεις με την παντοφλ (δν μπορω να φορεσω ουτε αθλητικο παπουτσι γτ ποναω)
2. Οτν παρουσιαστω θα παω με την παντοφλα εκει και θα πω οτι εχω προβλημα και θα με εξετασουν; Δν πιστευω να μ πουν φορα αρβηλα ε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Να βγάλεις την θητεία σου με παντόφλα; Δεν γίνεται. Αθλητικό παπουτσάκι τώρα πως θα το καταφέρεις δεν ξέρω... Όταν σε εξετάσει ο γιατρός θα σου πει

Ι4 είσαι σίγουρα όποτε μην αγχώνεσαι

αποστολης

Ευχαριστω πλ για τις απαντησεις κτ αλλο υπαρχει περιπτωση να μου κανουν επεμβαση οτν παρουσιαστω και να μ βγαλουν τ νυχια; Και μονο για τα νυχια θα με βγαλουν ι4 εισαι σιγουρος; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αποστολησ έγραψε:Ευχαριστω πλ για τις απαντησεις κτ αλλο υπαρχει περιπτωση να μου κανουν επεμβαση οτν παρουσιαστω και να μ βγαλουν τ νυχια; Και μονο για τα νυχια θα με βγαλουν ι4 εισαι σιγουρος; Ευχαριστω

Φίλε έχεις γράψει ότι έχεις τόσα προβλήματα μην νομίζεις ότι δεν τα θυμάμαι, δεν ξέρω αν θα σου κάνουνε επέμβαση δεν είμαι γιατρός, πήγαινε εκεί και θα δεισ

αποστολης

Ναι οντως εχω αρκετα προβληματα απλα εχω αγχωθει για αυτο Ρωταω συνεχως ευχαριστω παντως
Vasilis

Δημοσίευση από Vasilis »

Καλησπερα, οποιος εχει κιρσοκηλη στον ορχι, τι γινεται; Χρειαζεται να το αναφερει; Βγαινει Ι ; Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Vasilis έγραψε:Καλησπερα, οποιος εχει κιρσοκηλη στον ορχι, τι γινεται; Χρειαζεται να το αναφερει; Βγαινει Ι ; Ευχαριστω.

Δεν γίνεται να μην το αναφέρεις διότι ο γιατρός σε εξετάζει στα γεννητικά όργανα

mikes7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mikes7 »

Μα δεν ειπαμε οτι ελεγχουν απλα αν εχεις ενα ή δυο ορχεις; Θα δουν και την κιρσοκηλη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ελέγχουν γενικά τους όρχεις αν το πρόβλημα που έχεις είναι εμφανές λογικά θα σε ρωτήσουν μερικά πράγματα
γρ.

Δημοσίευση από γρ. »

Εκανα περυσι μια επεμβαση "κυστη κοκκυγος", υπαρχει περιπτωση να επηρεασει το ι μου;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

γρ. έγραψε:Εκανα περυσι μια επεμβαση "κυστη κοκκυγος", υπαρχει περιπτωση να επηρεασει το ι μου;

Ι1 θα είσαι

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες