Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Greek_Army »

κωστασ έγραψε:Και μενα ολες μου οι εξετασεις και οι γνωματευσεις οι απο ιδιωτικο εξεταστικο κεντρο υπαρχει προβλημα; Δν εχω την δυνατοτητα να παω να ξανα κανω ολες αυτες τις εξετασεις σε δημισιο γιατι στοιχιζουν πολλα χρηματα. Δν μπορω να τους παω αυτες που ηδη εχω;

Θα τους πας αυτές που έχεις αλλά θα σε εξετάσουν και μέσα!

maik28
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από maik28 »

Καλησπέρα. Πριν 7 χρόνια είχα καρκίνο στον όρχη, έκανα χειρουργειο αφαίρεσης του όγκου και στη συνέχεια χημιοθεραπείες. Επίσης πριν 2 χρόνια έσπασα το πόδι μου στον αστράγαλο και έκανα χειρουργειο (13 βίδεσ), τον χειμώνα τις έβγαλα αλλά μου βρήκαν φλεβική ανεπάρκεια. Βγαίνω Ι4 ή Ι5;
?

Δημοσίευση από ? »

Αν εχει καποιος κανει ορχεοπηξια βγαινει καποιο Ι?
Άβαταρ μέλους
Gladiatore
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Gladiatore »

Ώπα παιδιά μισό λεπτό. Πρέπει να διευκρινιστεί ένα πράγμα. Πέρα απο καραμπινάτες περιπτώσεις του τύπου : "Μερική ή ολική αναπηρία" δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια σαφή απάντηση περι της έκβασης του βαθμού ικανότητας σας ως στρατιώτες και αυτό πολύ απλά γιατί δεν είμαστε γιατροί. Όσοι απο εσάς αναμένεται να καταταγείτε και θεωρείται ότι η χι πάθηση που σας ταλαιπωρεί θα εππηρεάσει την θητεία σας με οποιονδήποτε τρόπο, δεν έχετε παρά να αναφέρετε το πρόβλημα σας με την πρώτη ευκαιρία στον στρατιωτικό ιατρό του Κέντρου την ημέρα της κατάταξης. Να είστε σίγουροι ότι εάν όντως πάσχετε απο κάποιο σοβαρό πρόβλημα που θα χρειαστεί να μεταβάλλει τον βαθμό ικανότητας σας (το Ι δηλαδή) αυτό θα γίνει με συνοπτικές διαδικασίες. Ακόμα και στις περιπτώσεις αυτές που ο κατατασσόμενος πάσχει απο νόσο παύλα πάθηση που είναι δεδομένο εκ των υστέρων ότι θα σταθεί πρόβλημα στην θητεία του σε σημείο να χρίζει απαλλαγής, η διαδικασία παραμένει η ίδια. Μόνο σε περιπτώσεις ολικής αναπηρίας ή τελοσπάντων κάποιας άλλης πάθησης που δυσκολεύει ακόμα και την μετακίνηση αλλάζει το θέμα.
«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
neoudi

Δημοσίευση από neoudi »

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Ειχα κανει και αρθροσκοπηση πριν μερικα χρονια για ρηξη χιαστου, μηπως αυτο μετρησει;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

neoudi έγραψε:

Ειχα κανει και αρθροσκοπηση πριν μερικα χρονια για ρηξη χιαστου, μηπως αυτο μετρησει;

Αν δεν σε ενοχλεί το πόδι σου όχι τι πρόβλημα να έχεις;

neoudi

Δημοσίευση από neoudi »

Σε ευχαριστω πολυ greek army. Ι3 ενοπλος με κοβω, οποτε τι Ι3ενοπλος τι Ι1 τα ιδια δεν κανουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

neoudi έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ greek army. Ι3 ενοπλος με κοβω, οποτε τι Ι3ενοπλος τι Ι1 τα ιδια δεν κανουν;

Ναι.

αποστολης

Δημοσίευση από αποστολης »

Γεια σας παρουσιαζομαι την πεμπτη κετθ και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με ενημερωσει:
1. Εχω ενα προβλημα στα νυχια των ποδιων δηλ τα 2 μεγαλα μαζευουν πιον επειδη γυρνανε μπορω λογικα να βγω ελευθερος αρβυλων γιατι εδω και ενα μηνα δν μπορω να φορεσω ουτε αθλητικο για 5 λεπτα.
2. Εχω στον ωμο ενα προβλημα η μαγνιτικη εδειξε εξιδοιση οινων υπερκανθυου τενοντα και πραγματικα με ποναει δν μπορω να κανω ουτε μια καμψη και τελος
3. Πασχω απο οσφυαλγια δηλ πονους στη μεση και στο ισχυο
τι πιστευετε μπορω να βγω αοπλος ετσι; Γιατι πραγματικα εχω αγχωθει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αποστολησ έγραψε:Γεια σας παρουσιαζομαι την πεμπτη κετθ και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με ενημερωσει:
1. Εχω ενα προβλημα στα νυχια των ποδιων δηλ τα 2 μεγαλα μαζευουν πιον επειδη γυρνανε μπορω λογικα να βγω ελευθερος αρβυλων γιατι εδω και ενα μηνα δν μπορω να φορεσω ουτε αθλητικο για 5 λεπτα.
2. Εχω στον ωμο ενα προβλημα η μαγνιτικη εδειξε εξιδοιση οινων υπερκανθυου τενοντα και πραγματικα με ποναει δν μπορω να κανω ουτε μια καμψη και τελος
3. Πασχω απο οσφυαλγια δηλ πονους στη μεση και στο ισχυο
τι πιστευετε μπορω να βγω αοπλος ετσι; Γιατι πραγματικα εχω αγχωθει

Σίγουρα θα βγεις Ι3/Ι4 (άρα άοπλος) με τα προβλήματα που έχεις θα κάνεις μια χαλαρή θητεία

αποστολης

Δημοσίευση από αποστολης »

Ευχαριστω πλ κατι αλλο για το ερωτημα 1 τι πιστευεις; Επισης οι γνωματευσεις που εχω ειναι απο ιδιωτικο κεντρο να τις παρω μζ μου η απλα να αναφερω τα προβληματα στο γιατρο που θα με εξετασει;
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Καλημερα παιδια. Μπαινω το Νοεμβρη Αλλα εχω την εξης απορια. Προληπτικα εκανα πανοραμικη ακτινογραφια και ο οδοντιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει να γινει εξαγωγη σε δυο Φρονιμητες περιπου τον Ιανουαριο. Αν μπω και ειμαι Ι1 σε περιπτωση που χρειαστει να κανω εγχειρηση και να βγουν οι φρονιμητες θα αλλαξει το Ι; Γιατι στο φεκ δεν αναφερει κατι για χειρουργικες επεμβασεις στα δοντια. Οποιος γνωριζει ας ποσταρει! Ευχαριστω!
kostas

Δημοσίευση από kostas »

ΔΕΝ εξετάζουν δόντια, απλά ως φαντάρος θα μπορείς να πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο δωρεάν.

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

kostas έγραψε: ΔΕΝ εξετάζουν δόντια, απλά ως φαντάρος θα μπορείς να πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο δωρεάν.

Μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου φιλαρακι! Εννοω οτι αν μπω και ειμαι Ι1 και χρειαστει να κανω εγχειρηση στους φρονιμητες θα μου αλλαξουν το Ι; Αυτο εννοω...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης