Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Palioseira »

Καλυτερα να ζητησεις εσυ απο τωρα. Με ταυτοτητα και πιστοποιητικο εγγραφης σε ΚΕΠ. Δεν χρειαζεται να πας σε Στρατολογικο γραφειο.
σωτ

Δημοσίευση από σωτ »

Πιστοποιητικο εγγραφης; Απο το τει το παιρνω αυτο;
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

σωτ έγραψε:Πιστοποιητικο εγγραφης; Απο το τει το παιρνω αυτο;

Απο τα ΤΕΙ που γραφτηκες. Πρπει να σου εδωσαν αρκετα τετοια οταν εκανες εγγραφη.
σωτ

Δημοσίευση από σωτ »

Βεβαιωση σπουδων μας εδωσαν στην αρχη... Αυτο πιανει;
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

σωτ έγραψε:Βεβαιωση σπουδων μας εδωσαν στην αρχη... Αυτο πιανει;

Με αυτη και την ταυτοτητα του πηγε ο γιος μου στο τοπικο ΚΕΠ και δεν ειχε προβλημα.
zxmcwolf
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από zxmcwolf »

Εγω ρε μαγκες που τελειωσε η αναβολη που ειχα παρει για να ξαναδωσω πανελληνιες (δεν περασα πουθενα) τι δικαιολογητικο πρεπει να τους παω;
nikosmen
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosmen »

Καλησπέρα σας, θα μπώ στις 3ις μαιου στο 6ΣΠ και προσπαθώ να επικοινωνήσω με το ρουφ μέσω τηλεφώνου αλλα τζίφος. Είχα πάρει αναβολή λόγο σπουδών και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα, πρέπει πρίν παρουσιαστώ να πάω απο το ρούφ ή πέρνω το πτυχίο και το δείχνω στο ΚΕΝ κατευθείαν την μέρα τις κατάταξης;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από yandr »

Αν δεν καταφέρεις να επικοινωνήσεις με το στρατολογικό γραφείο θα πρέπει να παρουσιαστείς κανονικά εφόσον σου έχει έρθει σημείωμα κατάταξης . Πέρα από τα τηλέφωνα, για τόσο σημαντικά θέματα υπάρχει και η κατ' ιδίαν συνάντηση.
haytek
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από haytek »

Καλησπέρα καταρχάς...

Ειμαι 20 ετών και μεχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2010, σπούδαζα σε μία σχολή δημόσια. Ωσπου αποφάσισα να μην την συνεχίσω και έτσι πριν από 1 εβδομάδα έκοψα την αναβολή μου για να μπω να κάνω τη θητεία μου.

Τελικά, θέλω να πάρω το 10% των μορίων στις πανελλήνιες και να μπω σε άλλη σχολή, που θα μπω σίγουρα.

Από εκει και πέρα εμένα στο στρατολογικό γραφείο μου είπανε ότι είναι να μπω Νοέμβριο και εγώ έκανα αίτηση να καταταχθώ με την επόμενη ΕΣΣΟ του Αυγούστου...

Τι μπορώ να κάνω για να πάρω αναβολή για τις σπουδές μου εκ νέου και φυσικά γινεται; Και τι θα χρειαστεί για να την πάρω. Γιατι αμα μπω Αύγουστο, οι εγγραφές στη νεα σχολή ξεκινάνε σεπτέμβριο, οπότε τι κάνω;

Επίσης, στη προηγούμενη σχολή δεν είμαι διαγραμμένος ακόμα, απλά έχω μείνει στο Β εξάμηνο από απουσίες!
Δώστε μου λίγο τα φώτα σας. Επείγον.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

haytek έγραψε:Καλησπέρα καταρχάς...

Ειμαι 20 ετών και μεχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2010, σπούδαζα σε μία σχολή δημόσια. Ωσπου αποφάσισα να μην την συνεχίσω και έτσι πριν από 1 εβδομάδα έκοψα την αναβολή μου για να μπω να κάνω τη θητεία μου.

Τελικά, θέλω να πάρω το 10% των μορίων στις πανελλήνιες και να μπω σε άλλη σχολή, που θα μπω σίγουρα.

Από εκει και πέρα εμένα στο στρατολογικό γραφείο μου είπανε ότι είναι να μπω Νοέμβριο και εγώ έκανα αίτηση να καταταχθώ με την επόμενη ΕΣΣΟ του Αυγούστου...

Τι μπορώ να κάνω για να πάρω αναβολή για τις σπουδές μου εκ νέου και φυσικά γινεται; Και τι θα χρειαστεί για να την πάρω. Γιατι αμα μπω Αύγουστο, οι εγγραφές στη νεα σχολή ξεκινάνε σεπτέμβριο, οπότε τι κάνω;

Επίσης, στη προηγούμενη σχολή δεν είμαι διαγραμμένος ακόμα, απλά έχω μείνει στο Β εξάμηνο από απουσίες!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Διαβάσε εδώ και θα καταλάβεις
LG

Δημοσίευση από LG »

Οπότε Δευτέρα πρωί να πάω να κάνω ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ;
Η αίτηση υποβλήθηκε την Τετάρτι 4 Μαίου 2012...

Μπορώ να το κάνω αυτό; Η` τζάμπα θα πάω στη στρατολογία και θα φάω ξενέρα;
haytek
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από haytek »

Greek_Army έγραψε:
haytek έγραψε:Καλησπέρα καταρχάς...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Διαβάσε εδώ και θα καταλάβεις

Δηλαδή φίλε μου άμα πάω την Δευτέρα το πρωι στη στρατολογία, θα μπορέσω να κάνω ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ; Η αίτηση υποβλήθηκε προχ8ές Τετάρτη 4 Μαίου.

Σίγουρα θα την σώσω την κατάσταση ή θα φάω καμία ξενέρα;
saradis

Δημοσίευση από saradis »

Παιδιά εγώ έκανα ήδη προπτυχιακές σπουδές και μάστερ και τώρα δουλεβω σε μια εταιρία στην επαρχία. Έχω την παλιά αναβολή για της προπτυχιακές σπουδές μου που λήγει νομίζω τον Δεκέμβρη του 2012. Αλλά τώρα δεν με βλέπω καλά εκεί που δουλεβω και λέω να κάνω ένα ΜΒΑ ή ένα διδακτορικό μπας και προκοψω. Το MBA είναι 2 χρόνια και το διδακτορικό 3 νομίζω.

Τι λέτε να είναι καλύτερο αν το αρχίσω τον Ιανουάριο; Λογικά θα ήθελα να μου δώσουν παράταση αναβολής μέχρι 2015 αλλά δεν είμαι και πολύ δυνατός για διδακτορικό μα φοβάμαι ότι αν αρχίσω MBA δεν θα μου δώσουν την αναβολή της ήδη υπάρχουσας αναβολής!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

saradis έγραψε:Παιδιά εγώ έκανα ήδη προπτυχιακές σπουδές και μάστερ και τώρα δουλεβω σε μια εταιρία στην επαρχία. Έχω την παλιά αναβολή για της προπτυχιακές σπουδές μου που λήγει νομίζω τον Δεκέμβρη του 2012. Αλλά τώρα δεν με βλέπω καλά εκεί που δουλεβω και λέω να κάνω ένα ΜΒΑ ή ένα διδακτορικό μπας και προκοψω. Το MBA είναι 2 χρόνια και το διδακτορικό 3 νομίζω.

Τι λέτε να είναι καλύτερο αν το αρχίσω τον Ιανουάριο; Λογικά θα ήθελα να μου δώσουν παράταση αναβολής μέχρι 2015 αλλά δεν είμαι και πολύ δυνατός για διδακτορικό μα φοβάμαι ότι αν αρχίσω MBA δεν θα μου δώσουν την αναβολή της ήδη υπάρχουσας αναβολής!

Μπορείς να διαβάσεις το άρθρο που έχουμε στο φόρουμ ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mike »

Αν καταλαβα καλα το 2013 γινεσαι 29. Πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν δικαιουσαι αλλη αναβολη για το ΜΒΑ και για διδακτορικο δικαιουσαι αλλα 2 χρονια (μεχρι Δεκεμβριο του 2014). Και στις 2 περιπτωσεις, λογικα θα μπεις τον επομενο Μαιο. Αρα αν ξεκινησεις Σεπτεμβριο του 2011 και σου παρει οντως 3 χρονια (αντε μεχρι 3.5 προλαβαινεις) τοτε προλαβαινεις διδακτορικο. Η' αλλη λυση για να μην σκας ειναι να πας τωρα φανταρος (αφου οπως λες δεν παει και καλα η δουλεια) και να ξεκινησεις το διδακτορικο η' το ΜΒΑ σε 1 χρονο.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες