ΚΕΠΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού
Γαμησετα ρε φιλε! Αυτο με απασχολει κ εμενα πιο πολυ απο ολα!
Παιδια παρουσιαζομε θηβα.Μπορει να μου πει καποιος τι παιζει με τα μπανια; Γιατι ακουσα κατι τρελα 3 ντουζιερες για 100 ατομα; Ισχυει; Οι ντουζιερες ειανι ατομικες; Γιατι αν περιμενουμε στιν σειρα 40 ατομα κλαφτα χαραλαμπε.
Επισης οι εξετασεις αρχικα γινονται σε παραβαν; Πριν 2 χρονια ενος φιλου στην θηβα δεν τους εξετασαν καν απλα τους ακουσαν λιγο ουτε Καθίσματα Ουτε εξετασεις ορχεις τιποτα.
Επισης οι εξετασεις αρχικα γινονται σε παραβαν; Πριν 2 χρονια ενος φιλου στην θηβα δεν τους εξετασαν καν απλα τους ακουσαν λιγο ουτε Καθίσματα Ουτε εξετασεις ορχεις τιποτα.
Παιδιά ξερετε ακριβής διευθυνση για να στειλω ενα γραμμα στο στρατοπεδο στη Θηβα; Δεν ξερω τιποτα αλλο. Μονο τη διευθυνση θα μαθω κ θα γραψω κ το ονομα. Γινεται ετσι;
Thanks
Thanks
Πάρε τηλέφωνο εδώ και ρώτα σε ποία διέυθυνση πρέπει να το στείλεις.
ΚΕΠΒ Θήβας
22620-27760
22620-27590
ΚΕΠΒ Θήβας
22620-27760
22620-27590
Σας μεταφερω την δικη μου εμπειρια απο το Κεντρο του Πυροβολικου στην Θηβα! Γενικα εχει πολυ καλο κλιμα ειναι ωραια μεσα δεν εχει πολυ ζορικα πραματα εισαι χαλαρος και ανετος εχεις πολυ ελευθερο χρονο κοιμασαι καλα. Απο φαγητο ειναι τραγικα τουλαχιστον οταν ημουν εγω σειρα 316 απαραδεκτο φαγητο συνεχεια ετρωγα απο το Κ. Ψ. Μ. Μπορεις να χρησιμοποιησεις υπνοσακο κανονικα διοτι οι κουβερτες και τα σεντονια ειναι πολυ βρωμικα. Απο εκπαιδευση τιποτα σοβαρο τουλαχιστον μεχρι να ορκιστεις οπλο δεν θα πιασεις απο υπηρεσιες μαγειρια εστιατορια και θαλαμοφυλακες ηρεμα πραγματα. Γενικα ειναι ομορφα υπομονη και θα περασει ο καιρος. Καλη θητεια σε ολους
Είμαι προστάτης και θα καταταγώ στην ΕΣΣΟ 2012 του φεβρουαριου, οι προστάτες μπορούν να δηλώσουν HAWK;
- Old_Trafford
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
DollarJim έγραψε:Σας μεταφερω την δικη μου εμπειρια απο το Κεντρο του Πυροβολικου στην Θηβα! Γενικα εχει πολυ καλο κλιμα ειναι ωραια μεσα δεν εχει πολυ ζορικα πραματα εισαι χαλαρος και ανετος εχεις πολυ ελευθερο χρονο κοιμασαι καλα. Απο φαγητο ειναι τραγικα τουλαχιστον οταν ημουν εγω σειρα 316 απαραδεκτο φαγητο συνεχεια ετρωγα απο το Κ. Ψ. Μ. Μπορεις να χρησιμοποιησεις υπνοσακο κανονικα διοτι οι κουβερτες και τα σεντονια ειναι πολυ βρωμικα. Απο εκπαιδευση τιποτα σοβαρο τουλαχιστον μεχρι να ορκιστεις οπλο δεν θα πιασεις απο υπηρεσιες μαγειρια εστιατορια και θαλαμοφυλακες ηρεμα πραγματα. Γενικα ειναι ομορφα υπομονη και θα περασει ο καιρος. Καλη θητεια σε ολους
Ευχαριστούμε Dollar Jim, έχεις κάτι άλλο να μας προτείνεις που πρέπει να προσέξουμε στο ΚΕΠΒ;
Παρουσιάζομαι Στην Θήβα στις 31 Ιανουαρίου 2012...
Έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, θετικά και αρνητικά...
Υπάρχει κάποιος παλιός που θα μπορούσε να δώσει χρήσιμες γενικές συμβουλές;
Έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, θετικά και αρνητικά...
Υπάρχει κάποιος παλιός που θα μπορούσε να δώσει χρήσιμες γενικές συμβουλές;
Μαγκες παρουσιαζομαι και εγω 31/01 κεπβ θηβα και εχω τελειωσει σχολη τεχνικος κινητης τηλεφωνιας και συστηματων επικοινωνιων. Ξερετε για ειδικοτητα κατι;
ευχαριστω πολυ και σε ολους μας καλη θητεια!
ευχαριστω πολυ και σε ολους μας καλη θητεια!
Xaris σίγουρα υπάρχουν διάφορες ειδικότητες σχετικέες κάπως με την σχολή που τελείωσες, απο ότι έχω κοιτάξει. Βέβαια, άν δεν έχεις κάαποιον να την διαλέξει για σένα, παίζει να είναι λίγο δύσκολο να σε βάλουν. Ίσως να είχες περισσότερες πιθανότητες αν ήσουν Διαβιβάσεις. Με την σειρά μου να κάνω μια γρήγορη ερώτηση στο κοινό:
Οι Υλικού πολέμου κάνουν μεικτή εκπαίδευση με του πυροβολικού κτλ πιά, ή απλά είναι στο ίδιο κέντρο; Γνωρίζει κανείς;
Οι Υλικού πολέμου κάνουν μεικτή εκπαίδευση με του πυροβολικού κτλ πιά, ή απλά είναι στο ίδιο κέντρο; Γνωρίζει κανείς;
ΚΕΠΒ ζωαρα θα βαριεστε και δε θα ξερετε τη να κανετε. Τουλαχιατον ετσι μας πηγαινε στη 317. Το φαγητο εγω το ετρωγα, αν εχεις φαει σε λεσχες και εστειες δε θα εχεις προβλημα πιστευω. Παρτε υπανοσακους οι κουβερτες ειναι απαραδεκτες (οπως και στις μοναδες βεβαια). Παρτε κ κανενα βιβλιο να περνατε την ωρα σας και μωρομαντηλα για το χεσιμο! Υπηρεσια ειχα κανει μολις μια κ αυτο θαλαμοφιλικι κλαιν μαιν. Ασκησεις δε θα κανετε παρα μονο μια βολη με οπλα κοινα για ολους (δε μετρουσαν ευστοχες οποτε σημαδευα μπεκατσες), ομως θα σας λιωσουν στη παρελαση για την ορκομοσια οποτε παρτε πατους με σιλικονι για τα αρβυλα και τιποτα πουδρες, σπρει και τετοια
- Mike_Racer
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια παρουσιαζομαι Θηβα στις 6/3 ... Που μπορω να μαθω ποιες ειδικοτητες υπαρχουν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες