ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Μπήκα και Σε ευχαριστώ πολύ Βρήκα κάποιες χρήσιμες πληρώτριες Αλλά όχι ακριβείς,Greek_Army η Όποιος άλλος Ξέρει κάτι πολύ ευχαρίστως να με ενημερώσει
αυτο που καταλαβα ειναι 1) Πως όταν έχεις υπηρεσία τρως κανονικά με τους απλούς οπλίτες δηλαδή δωρεάν ;
2) ενταξει για τις λέσχες αξιωματικών κατάλαβα ότι Εκεί πληρώνεις αλλά είναι οικονομικότερα και όχι τζάμπα που έλεγε ένας Σωστά;
Η ερώτηση 1 είναι που με καίει (sos)
Διευκρινίζω ότι ερωτήσεις μου αφορούν Δεα (δόκιμους εφέδρους αξιωματικούς)
Μην με παρεξηγείτε αλλά που τα υπολόγιζα δεν βγαίνω και για αυτό ρωτώ για το φαγητό μπας και γλυτώσω μερικά έξοδα Μπήκα
αυτο που καταλαβα ειναι 1) Πως όταν έχεις υπηρεσία τρως κανονικά με τους απλούς οπλίτες δηλαδή δωρεάν ;
2) ενταξει για τις λέσχες αξιωματικών κατάλαβα ότι Εκεί πληρώνεις αλλά είναι οικονομικότερα και όχι τζάμπα που έλεγε ένας Σωστά;
Η ερώτηση 1 είναι που με καίει (sos)
Διευκρινίζω ότι ερωτήσεις μου αφορούν Δεα (δόκιμους εφέδρους αξιωματικούς)
Μην με παρεξηγείτε αλλά που τα υπολόγιζα δεν βγαίνω και για αυτό ρωτώ για το φαγητό μπας και γλυτώσω μερικά έξοδα Μπήκα
-
- Στρατηγός
Και στα δυο ναι
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Για σας είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις καταρχάς ενδιαφέρομαι για τους (Δεα)
1) πως μπαίνεις στους Δεα-υπαξιωματικούς και με ποιες προϋποθέσεις;
2) τη ενέργειες πρέπει να κάνεις για να μπεις στους Δεα (παίζει ρολό το μέσο) ;
3) και ποτέ πρέπει να τις κάνεις αυτές τις ενέργειες; Έχει σημασία να τις κάνεις πιο νωρίς αυτές τις ενέργειες η όχι, η έτσι απλά όταν παρουσιαστείς στο κέντρο το δηλώνεις;
4) είναι αλήθεια ότι σαν Δεα τα περισσότερα απογεύματα τις εβδομάδας είσαι έξω η όχι;
Ευχαριστώ εκ των πρότερων ναστέ καλά
3) και ποτέ πρέπει να τις κάνεις αυτές τις ενέργειες; Έχει σημασία να τις κάνεις πιο νωρίς αυτές τις ενέργειες η όχι, η έτσι απλά όταν παρουσιαστείς στο κέντρο το δηλώνεις;
4) είναι αλήθεια ότι σαν Δεα τα περισσότερα απογεύματα τις εβδομάδας είσαι έξω η όχι;
Εάν μπείς στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα θα δείς ότι υπάρχουν απαντήσεις για όλες τις απορίες σου.
-
- Στρατηγός
kwstantinos_theGREEK έγραψε:Για σας είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις καταρχάς ενδιαφέρομαι για τους (Δεα)
το ότι είσαι νέος στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν έχεις την δυνατότητα να ψάξεις και προηγούμενες σελίδες, δεν θα γράφουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα επειδή μερικοί βαριέστε να ψάξετε, δεν είναι δικαιολογία ότι είσαι νέος και τώρα το μαθαίνεις το φόρουμ γιατί και εγώ νέος ήμουνα κάποτε εδώ μέσα και δεν μου δώσανε τίποτα απλόχερα, σταματήστε ποια αυτή την καραμέλα, δόξα τον θεό χεράκια έχεις
-
- Στρατιώτης
Γεια σας και πάλη σε τι ιδιότητα ΔΕΑ θα με συμβουλέβατε να πάω ώστε να είναι πιο Χαλαρή η εκπαίδευση σαν ΥΕΑ αλλά και μετά Που γίνω δόκιμος λοιπόν τι λέτε από τα παρακάτω :
1) Τεθωρακισμένων
2) Πυροβολικού
3) Υγειονομικού
4) Οικονομικού
5) Πεζικού
6) Μηχανικού
7) Έφυες
8) Αεροπορία
9) ΟΒΑ
10) Διαβιβαστές
11) Πεζικάριοι
12) Έρευνας πληροφορικής
κτλ
Τι μου προτείνετε για πιο λάσκα για (ΥΕΑ ΚΑΙ ΔΕΑ);
1) Τεθωρακισμένων
2) Πυροβολικού
3) Υγειονομικού
4) Οικονομικού
5) Πεζικού
6) Μηχανικού
7) Έφυες
8) Αεροπορία
9) ΟΒΑ
10) Διαβιβαστές
11) Πεζικάριοι
12) Έρευνας πληροφορικής
κτλ
Τι μου προτείνετε για πιο λάσκα για (ΥΕΑ ΚΑΙ ΔΕΑ);
-
- Στρατηγός
Το μήνυμα σου είναι για hall of fame 
ΥΕΑ (ΕΦΥΕΣ) ΥΕΑ (ΟΒΑ) τα καλύτερα, εκεί να πεις στο βύσμα σου να σε βάλει.
επειδή αναφέρεις δύο φορές την λέξη λάσκα, θα σε προτρέψω να ξεχάσεις την ιδέα του δόκιμου, γιατί σαν δόκιμος έχεις αρκετές ευθύνες και δεν μπορώ να σε φανταστώ εσένα προσωπικά να είσαι ΑΥΔΜ-ΒΑΥΔΜ σε μονάδα, φιλικά πήγαινε κάπου σαν φαντάρος και κάνε την θητεία σου
αν δεν σε έπεισα με τα παραπάνω, θα σου αναφέρω ότι το εφυες και το οβα ήτανε θεσμοί και όχι ειδικότητες, επίσης για "χαλαρά"μπορείς να πας οικονομικό η υγειονομικό αλλά χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις/πτυχία δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο να σε κάνουν δόκιμο φίλε μου και ας έχεις και τον ομπάμα βύσμα
τώρα βέβαια αν πιστεύεις ότι θα γίνεις αξιωματικός και θα κάνεις μια θητεία στην λούφα είσαι βαθιά νυχτωμένος

ΥΕΑ (ΕΦΥΕΣ) ΥΕΑ (ΟΒΑ) τα καλύτερα, εκεί να πεις στο βύσμα σου να σε βάλει.

επειδή αναφέρεις δύο φορές την λέξη λάσκα, θα σε προτρέψω να ξεχάσεις την ιδέα του δόκιμου, γιατί σαν δόκιμος έχεις αρκετές ευθύνες και δεν μπορώ να σε φανταστώ εσένα προσωπικά να είσαι ΑΥΔΜ-ΒΑΥΔΜ σε μονάδα, φιλικά πήγαινε κάπου σαν φαντάρος και κάνε την θητεία σου
αν δεν σε έπεισα με τα παραπάνω, θα σου αναφέρω ότι το εφυες και το οβα ήτανε θεσμοί και όχι ειδικότητες, επίσης για "χαλαρά"μπορείς να πας οικονομικό η υγειονομικό αλλά χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις/πτυχία δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο να σε κάνουν δόκιμο φίλε μου και ας έχεις και τον ομπάμα βύσμα
τώρα βέβαια αν πιστεύεις ότι θα γίνεις αξιωματικός και θα κάνεις μια θητεία στην λούφα είσαι βαθιά νυχτωμένος
-
- Στρατιώτης
Οκ, φιλέ μου γνωρίζω ότι δεν θα κάθομαι, εγώ σε ρώτησα κατά την γνώμη σου που θα έχει λιγότερο τρέξιμο μου πες οικονομικό υγειονομικό αλλά λόγο σπουδών τα απορρίπτω. Τώρα από τις ειδικότητες (Δεα) που μένουν τη θα μου πρωτινές για λιγότερο τρέξιμο τι πιστεύεις; Οκ λούφα τελείως δεν γίνετε κατανοητό.sorry αν σε κούρασα καλό βράδυ.
-
- Στρατηγός
PETER VENETHS έγραψε:Οκ, φιλέ μου γνωρίζω ότι δεν θα κάθομαι, εγώ σε ρώτησα κατά την γνώμη σου που θα έχει λιγότερο τρέξιμο μου πες οικονομικό υγειονομικό αλλά λόγο σπουδών τα απορρίπτω. Τώρα από τις ειδικότητες (Δεα) που μένουν τη θα μου πρωτινές για λιγότερο τρέξιμο τι πιστεύεις; Οκ λούφα τελείως δεν γίνετε κατανοητό.sorry αν σε κούρασα καλό βράδυ.
και να σου προτείνω εγώ ας πούμε το μηχανικό και πας σε μονάδα που ο διοικητής είναι ο ράμπο και τρέχεις όλη μέρα μετά τι θα κάνεις; Και μην μου πεις τώρα να σου προτείνουμε και μονάδες γιατί αυτό δεν γίνεται, υπάρχουνε 2000 μονάδες οι οποίες ανά διαστήματα αλλάζουνε διοικητές
- M16Carbine
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
PETER VENETHS έγραψε:Γεια σας και πάλη σε τι ιδιότητα ΔΕΑ θα με συμβουλέβατε να πάω ώστε να είναι πιο Χαλαρή η εκπαίδευση σαν ΥΕΑ αλλά και μετά Που γίνω δόκιμος λοιπόν τι λέτε από τα παρακάτω :
1) Τεθωρακισμένων
2) Πυροβολικού
3) Υγειονομικού
4) Οικονομικού
5) Πεζικού
6) Μηχανικού
7) Έφυες
8) Αεροπορία
9) ΟΒΑ
10) Διαβιβαστές
11) Πεζικάριοι
12) Έρευνας πληροφορικής
κτλ
Τι μου προτείνετε για πιο λάσκα για (ΥΕΑ ΚΑΙ ΔΕΑ) ;
Λάσκα δεν είναι πουθενά παντού θα έχει είτε τρέξιμο στη εκπαίδευση είτε δουλειά στο τάγμα.
Θα έχεις ευθύνες, άγχος μη κάνουν ***** οι στρατιώτες και θα τη πληρώσεις εσύ, το πιθανότερο είναι να σε χρεώσουν αποθήκες με υλικά και εκεί πρέπει να είσαι προσεκτικός μη χαθεί τίποτα γιατί μετά πληρώνεις και έχει και καμπάνα αναλόγως τι θα χαθεί.
Όποτε το λούφα το ξεχνάμε.
Εγώ θα πρότεινα ΥΕΑ (ΠΒ) γιατί από όσο άκουσα από κάτι ΔΕΑ που απολύθηκαν πρόσφατα τους είχανε σε στρατόπεδο με πολλά στελέχη και οι υπηρεσίες τους πήγαιναν καλά.
ΔΕΑ (ΕΠ) έχει καλύτερη θητεία μετά τη σχολή αλλά τη σχολή θα τη βγάλεις στο χαιδάρι με τους διαβιβαστές και θα σε πάει τρελή εμπλοκή μπορεί και μήνα μέσα χωρίς να βγεις αλλά μετά είναι πολύ καλύτερα στην υπόλοιπη θητεία.
Για ΕΠ θέλει τουλάχιστον πτυχίο ΤΕΙ πληροφορικής νομίζω.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Βλέπω σκόλια για Δεα που λένε ότι περνάς πολύ καλυτέρα από ένα απλό Στρατιώτη Και άλλους που λένε ότι έχει πολύ τρέξιμο και πολλές ευθύνες Ποια είναι η αλήθεια, Οκ στην εκπαίδευση είναι το αγγούρι αλλά μετά δεν θα σε καλυτέρα από έναν απλό φαντάρο;
PETER VENETHS έγραψε: Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Βλέπω σκόλια για Δεα που λένε ότι περνάς πολύ καλυτέρα από ένα απλό Στρατιώτη Και άλλους που λένε ότι έχει πολύ τρέξιμο και πολλές ευθύνες Ποια είναι η αλήθεια, Οκ στην εκπαίδευση είναι το αγγούρι αλλά μετά δεν θα σε καλυτέρα από έναν απλό φαντάρο;
Αναλογως φιλε μου τις δικες σου αντοχες! Σαν ΔΕΑ εννοειται οτι δεν θα χεις αυτα που εχει ενας στρατιωτης (σκοπετα, καθαριοτητες) αλλα θα χεις αλλη πιεση! Ανωτερους να τα φορτωνουν ολα σε σενα επειδη εισαι αξιωματικος οπως οπου χρειαζεται αξιωματικος ο υπολοχαγος και ο ανθυπολοχαγος θα χωνουν το δοκιμο. Εκπαιδευση, αγηματα, υπηρεσιες! Βασικα παιζει ρολο η μοναδα και οι αξιωματικοι που θα χεις απο πανω σου σαν δοκιμος παιζουν 2 καταστασεις να καθεσαι να πινεις καφε με το λοχαγο και να καθεσαι να κανεις αγγαριες με τους στρατιωτες! Αυτο ειναι θεμα μοναδας και ανωτερων!
ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
PETER VENETHS έγραψε: Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Βλέπω σκόλια για Δεα που λένε ότι περνάς πολύ καλυτέρα από ένα απλό Στρατιώτη Και άλλους που λένε ότι έχει πολύ τρέξιμο και πολλές ευθύνες Ποια είναι η αλήθεια, Οκ στην εκπαίδευση είναι το αγγούρι αλλά μετά δεν θα σε καλυτέρα από έναν απλό φαντάρο;
Εξαρταται απο πολλα, απο σε πια μοναδα θα εισαι, απο τον διοικητη, απο τον ταξιαρχο, απο πολλα, πχ αν πας σε μηχανοκινητο ταγμα πεζικου θα πηγαινεις π*** κ*** ολη μερα, αμα πας σε ΤΕ θα παρεις 10 κιλα απο το καθισιο.
Stauros έγραψε:PETER VENETHS έγραψε: Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Βλέπω σκόλια για Δεα που λένε ότι περνάς πολύ καλυτέρα από ένα απλό Στρατιώτη Και άλλους που λένε ότι έχει πολύ τρέξιμο και πολλές ευθύνες Ποια είναι η αλήθεια, Οκ στην εκπαίδευση είναι το αγγούρι αλλά μετά δεν θα σε καλυτέρα από έναν απλό φαντάρο;
Εξαρταται απο πολλα, απο σε πια μοναδα θα εισαι, απο τον διοικητη, απο τον ταξιαρχο, απο πολλα, πχ αν πας σε μηχανοκινητο ταγμα πεζικου θα πηγαινεις π*** κ*** ολη μερα, αμα πας σε ΤΕ θα παρεις 10 κιλα απο το καθισιο.
ΤΕ και ΜΕ! Εκει ειναι τοσο αραλικη που δεν λεει να τελιωσει η θητεια σου!

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες