Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2011)
Εκοψα την αναβολη τον οκτωβριο και μου ειπαν οτι θα παρουσιαστω τον Φεβρουαριο απο την Στρατολογια, βαζω τα στοιχεια μου στο stratologia.gr, με βρισκει αλλα λεει " Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.
"
υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν τον Φεβρουαριο;
Επισης το δευτερο σκελος του ΑΣΜ εμενα γραφει 348 δηλαδη χχχ/000348/χχχχ καπου πηρε το ματι μου οτι τωρα μπαινει το 314 η τα μπερδεψα τελειως;
Ευχαριστω εκ των προτερων
"
Επισης το δευτερο σκελος του ΑΣΜ εμενα γραφει 348 δηλαδη χχχ/000348/χχχχ καπου πηρε το ματι μου οτι τωρα μπαινει το 314 η τα μπερδεψα τελειως;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
STK έγραψε:Εκοψα την αναβολη τον οκτωβριο και μου ειπαν οτι θα παρουσιαστω τον Φεβρουαριο απο την Στρατολογια, βαζω τα στοιχεια μου στο stratologia.gr, με βρισκει αλλα λεει " Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο.
"
τα έχεις μπερδέψει το 314 είναι η σειρά που μπαίνει. Δεν έχει καμία σχέση με το ΑΣΜ σου. Είναι νωρίς ακόμα για να βάλουνε στην στρατολογία ποιοι μπαίνουνε τον φεβρουάριο. Δοκίμασε μετά τις 10 ιανουαρίου
Έχω κόψει την αναβολή αρχές Δεκέμβρη για να μπω Φλεβάρη. Στο site της στρατολογίας μου βγάζει αυτό: "Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο".Επειδή διάβασα ότι τα δεδομένα ανεβαίνουν σταδιακά, υπάρχει περίπτωση να μπω φλεβάρη και να μην έχει ανέβει το όνομά μου στα databases;
Γεια σας, ειμαι καινουργιος εδω και θα θελα να κανω μια ερωτηση. Εχω αναβολη μεχρι το 2014, αν παω εστω και αυριο να την διακοψω υπαρχει περιπτωση να με παρουν τον φεβρουαριο η ειναι πολυ αργα. Συγνωμη για την ενοχληση και Ευχαριστω πολυ.
...
...
Πλέον είναι αργά.
Παιδια εχω δηλωσει εθελοντης το Σεπτεμβριο του 2010... Δεν με πηραν το Νοεμβριο... Στο army.gr στην εφαρμογη μαθε που θα καταταγεις για την σειρα του Φεβρουαριου δεν μου βγαζει τιποτα... Το μονο που λεει ειναι να προσπαθησω μετα της 18 Ιανουαριου... Παιζει να με παρουν τωρα το Φεβρουαριο?
δεν υπηρχε περιπτωση να σε παρουν τον Νοεμβριο. Προσωπικα θεωρω οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις παραλαβει σημειωμα καταταξης, ουτε τωρα θα σε παρουν με την τρεχουσα ΕΣΣΟ Α'2011. Αναμενεις.Satyros έγραψε:Παιδια εχω δηλωσει εθελοντης το Σεπτεμβριο του 2010... Δεν με πηραν το Νοεμβριο... Στο army.gr στην εφαρμογη μαθε που θα καταταγεις για την σειρα του Φεβρουαριου δεν μου βγαζει τιποτα... Το μονο που λεει ειναι να προσπαθησω μετα της 18 Ιανουαριου... Παιζει να με παρουν τωρα το Φεβρουαριο;
...
dn24 έγραψε:δεν υπηρχε περιπτωση να σε παρουν τον Νοεμβριο. Προσωπικα θεωρω οτι απο τη στιγμη που δεν εχεις παραλαβει σημειωμα καταταξης, ουτε τωρα θα σε παρουν με την τρεχουσα ΕΣΣΟ Α'2011. Αναμενεις.Satyros έγραψε:Παιδια εχω δηλωσει εθελοντης το Σεπτεμβριο του 2010... Δεν με πηραν το Νοεμβριο... Στο army.gr στην εφαρμογη μαθε που θα καταταγεις για την σειρα του Φεβρουαριου δεν μου βγαζει τιποτα... Το μονο που λεει ειναι να προσπαθησω μετα της 18 Ιανουαριου... Παιζει να με παρουν τωρα το Φεβρουαριο;
...
Θα παω και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου να ρωτησω... Ευχαριστω παρα πολυ!
Satyros έγραψε: Θα παω και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου να ρωτησω... Ευχαριστω παρα πολυ!
βεβαιως κ να πας, κ αν βρεις κολλημα κ δεν βγαλεις ακρη, βλεπουμε, εαν το επιθυμεις μετα, ενημερωσε μας ωστε να γνωριζει ο κοσμος σε μα παρομοια περιπτωση το πως θα πρεπει να κινηθει. Να εισαι καλα, εμεις σε ευχαριστουμε.
dn24 έγραψε:βεβαιως κ να πας, κ αν βρεις κολλημα κ δεν βγαλεις ακρη, βλεπουμε, εαν το επιθυμεις μετα, ενημερωσε μας ωστε να γνωριζει ο κοσμος σε μα παρομοια περιπτωση το πως θα πρεπει να κινηθει. Να εισαι καλα, εμεις σε ευχαριστουμε.Satyros έγραψε: Θα παω και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου να ρωτησω... Ευχαριστω παρα πολυ!
Εννοειτε πως θα ενημερωσω! ... Και παλι ευχαριστω!
Παιδια ειχα δηλωσει τα χαρτια μου για εθελοντης για τωρα το φλεβαρη και δεν μου εχει ερθει το χαρτι καταταξης... Πιστευετε ειναι πιθανον να μην με παρουν;
geo7 έγραψε:Παιδια ειχα δηλωσει τα χαρτια μου για εθελοντης για τωρα το φλεβαρη και δεν μου εχει ερθει το χαρτι καταταξης... Πιστευετε ειναι πιθανον να μην με παρουν;
Τέλος του μήνα να περιμένεις το σημειωμα κατάταξης.
Τελικά με πήρανε για Α ΕΣΣΟ 2011 ΠΝ! Παρολο που η αίτησή μου ήταν εκπρόθεσμη. Ευτυχώς γιατί αν πήγαινε Μάη δε θα την πάλευα με τπτ... Καλή θητεία σε όλους!
Ειμαι γεννηθεις το 1993 περασα περιοδευων ποτε θα παω στρατο; ...
ΤΟ 2012. Οι απαντησεις σας παιδια εχουν απαντηθει μεσα στις 39 σελιδες του συγκεκριμενου topic. Ειναι στη διαθεση σας να τις διαβαζετε, βοηθαμε ολοι ετσι το forum ωστε να μην αναπαραγουμε τα ιδια λεγομενα και να πηγαινουμε μπροστα με νεα θεματα τι συζητησεις, παρενθεση ηταν αυτο, στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις!κτττττ έγραψε:Ειμαι γεννηθεις το 1993 περασα περιοδευων ποτε θα παω στρατο; ...

...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης