Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Παιδια εχω κανει τα χαρτια μου απο 18 νοεμβρη για φλεβαρη! Πιστευετε θα μπω;
Παιδια ειχα κανει τα χαρτια μου πριν λιγες μερες για εθελοντης αλλα εδωσα τη φωτοτυπια του απολυτηριου γτ δεν ηξερα οτι χρειαζοταν το αντιγραφο και ο διοικητης ναι μεν μου ειπε οτι χρειαζεται το αντιγραφο αλλα κρατησε τη φωτοτυπια τελικα! Προτεινετε μηπως οτι πρεπει να ξαναπαω η δεν χρειαζεται;
geo7 έγραψε:Παιδια ειχα κανει τα χαρτια μου πριν λιγες μερες για εθελοντης αλλα εδωσα τη φωτοτυπια του απολυτηριου γτ δεν ηξερα οτι χρειαζοταν το αντιγραφο και ο διοικητης ναι μεν μου ειπε οτι χρειαζεται το αντιγραφο αλλα κρατησε τη φωτοτυπια τελικα! Προτεινετε μηπως οτι πρεπει να ξαναπαω η δεν χρειαζεται;
Πολύ πιθανόν. Παραδοσιακά η ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου παίρνει τα περισσότερα άτομα.
Αδελφε, και εμένα πριν 4 χρόνια την φωτοτυπία μου πήραν, και ας είχα και το πρωτότυπο και το αντίγραφο με τη σφραγίδα.
Αν θες να είσαι σίγουρος και να μην αγχώνεσαι, ξανπήγαινε.
Αν θες να είσαι σίγουρος και να μην αγχώνεσαι, ξανπήγαινε.
Να σας κανω μια ερωτιση εγω εσπασα την αναβωλη μου περιση αρχες απριλη και δεν εχω φυγη ακομα τη πρεπη να κανω
Για σας
έχω περάσει από περιοδεύων στην αρχή του χρόνου (2010) δεν έχω πάρει αναβολή και ούτε θέλω
ξέρετε ποτε θα με πάρουν;
θα κάνω και εγώ 9 η το μεγάλωσαν?
έχω περάσει από περιοδεύων στην αρχή του χρόνου (2010) δεν έχω πάρει αναβολή και ούτε θέλω
θα κάνω και εγώ 9 η το μεγάλωσαν?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
tsounami έγραψε:Για σας
θα κάνω και εγώ 9 η το μεγάλωσαν;
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Υπάρχουνε αρκετά θέματα στο φόρουμ για τις απορίες σου
Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό;
Πότε θα με καλέσουνε στο στρατό;
Αύξηση θητείας το 2011;
Καλημερα παιδες παλιοι και νεοι! θελω να μπω φανταρος τον μαϊο β' ΕΣΣΟ του 2011, ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων. για να μπω τοτε ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη μου τωρα συντομα η γυρω στα τελη ιανουαριου;
γιατι αν τιν κοψω τωρα παιζει να με παρουν το φεβρουαριο;
ευχαριστω εκ των προταιρων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
mysterio έγραψε:Καλημερα παιδες παλιοι και νεοι! Θελω να μπω φανταρος τον μαϊο β' ΕΣΣΟ του 2011, ειχα παρει αναβολη λογω σπουδων. Για να μπω τοτε ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη μου τωρα συντομα η γυρω στα τελη ιανουαριου;
Από 1 Νοεμβρίου έως 31 Ιανουαρίου Για να μπεις με την σειρά του Μαιου
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Τον αυγουστο θα ειναι η γ εσσο του 2011?
Σε ευχαριστω πολυ greek_army!
οποτε δηλαδη δεν εχω φοβο να με παρουν στην ΕΣΣΟ του φεβρουαριου γιατι εχω ακομα υποχρεωσεις με τη σχολη και δεν θα με βολευε. θα ρωτησω βεβαια και στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου αλλα θελω να εχω μια πρωτη γνωμη
οποτε και αυτες τις μερες αν την κοψω θα μου ερθει το χαρτι για καταταξη στην ΕΣΣΟ του μαιου γυρω στον απριλιο λογικα ε; και μπαινουμε στις αρχες του μηνα πχ. πρωτο δεκαημερο η δεν ειναι στανταρ αυτο; ευχαριστω κ παλι
οποτε δηλαδη δεν εχω φοβο να με παρουν στην ΕΣΣΟ του φεβρουαριου γιατι εχω ακομα υποχρεωσεις με τη σχολη και δεν θα με βολευε. θα ρωτησω βεβαια και στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου αλλα θελω να εχω μια πρωτη γνωμη

οποτε και αυτες τις μερες αν την κοψω θα μου ερθει το χαρτι για καταταξη στην ΕΣΣΟ του μαιου γυρω στον απριλιο λογικα ε; και μπαινουμε στις αρχες του μηνα πχ. πρωτο δεκαημερο η δεν ειναι στανταρ αυτο; ευχαριστω κ παλι

Ναι τον αυγουστο θα ειναι η γ' ΕΣΣΟ του 2011!
αποσο γνωριζω δηλαδη οι ΕΣΣΟ καθε ετους ειναι 4, η α' φεβρουαριο, η β' μαϊο, η γ' αυγουστο και η δ' νοεμβριο.
αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσει καποιος ποιο εμπειρος απο τα θεματα
αποσο γνωριζω δηλαδη οι ΕΣΣΟ καθε ετους ειναι 4, η α' φεβρουαριο, η β' μαϊο, η γ' αυγουστο και η δ' νοεμβριο.

dimitris mak έγραψε:Τον αυγουστο θα ειναι η γ εσσο του 2011;
Ναι τον αυγουστο θα ειναι η γ' ΕΣΣΟ του 2011!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης