Αριθμός εισακτέων για Αστυφύλακες (2011)
Και περσι τα ιδια λεγανε για 1500 ατομα και πηρανε 900. Ας ελπισουμε να το τηρησουνε φετος.
Δηλαδη δεν θα μπουν στις πανελληνιες φετος; Εγω δεν θυμαμαι να πηρανε αλλες χρονιες με αυτο το συστημα. Οποιος ξερει μπορει να μου εξηγηση τι ακριβως γινετε?
Το λεω αυτο γιατι στο ενθετο του ελευθερου τυπου αναφεροι πως Οι νέοι Αστυνομικοί που θα επιλεγούν με το σύστημα του απολυτηρίου του Γενικού Λυκείου...http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110118pp.pdf
Οι νέοι Αστυνομικοί που θα επιλεγούν με το σύστημα του απολυτηρίου του Γενικού Λυκείου τι ενοουν; Χωρις πανελληνιεσς?
Αν διάβασες παρακάτω λεέι οτι να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού Λυκείου που τπυς επιτρπέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας (Πανελλήνιες).
Εγώ άλλο λάθος πρόσεξα στην αρχή που γράφει οτι οι θέσεις θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι γιατί θα προσλάβει 1500. Εδώ υπάρχει λάθος ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί πέρσι πήραν 900, δηλαδή πολύ λιγότερους σε σχέση με τους 1500 που προαναγγέλουν αυτοί...
Εγώ άλλο λάθος πρόσεξα στην αρχή που γράφει οτι οι θέσεις θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι γιατί θα προσλάβει 1500. Εδώ υπάρχει λάθος ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί πέρσι πήραν 900, δηλαδή πολύ λιγότερους σε σχέση με τους 1500 που προαναγγέλουν αυτοί...
lefterisg έγραψε:Αν διάβασες παρακάτω λεέι οτι να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού Λυκείου που τπυς επιτρπέπει να συμμετέχουν στη διαδικασία εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας (Πανελλήνιες).
το προσεξα και εγω αυτο. Για αυτο δεν μου φαινεται πολυ εμπιστο το αρθρο αυτο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας... Με πανελλήνιες θα πάρουνε αστυφύλακες και αξιωματικούς όπως κάθε χρόνο
Σωστά, το λέει ξεκάθαρα...
Για τις θεσεις τιποτα που θα ειναι στο περιπου δεν γνωριζει κανεις κατι; Ο καθενας λεει τα δικα του ακουσα οτι στρατος και αστυνομια θα τις μειώσουν κατα 40% σε σχεσι με περυσι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
κανεις δεν γνωριζει ακριβως. Μονο εικασιες και εκτιμησεις Γινονται.tsikou έγραψε:Για τις θεσεις τιποτα που θα ειναι στο περιπου δεν γνωριζει κανεις κατι; Ο καθενας λεει τα δικα του ακουσα οτι στρατος και αστυνομια θα τις μειώσουν κατα 40% σε σχεσι με περυσι.
Η προκυρηξη για το πόσους θα πάρουν φέτος πότε βγαίνει; Λέτε να πάορνυ περισσότερους απο πέρισυ?
Καλησπερα παιδες, κυκλοφορει στο google οπως κ στα περιπτερα συγκεκριμενη εφημεριδα που αναφερει οτι οι σχολες αστυφυλακων θα παρουν 1500 φετος κ 500 φρουρους... Λεει οτι αυτη αιτηση σταλθηκε στο υπουργειο κ αναμενεται η υπογραφη. Θα τους μειωσουν ή να χαρουμε;
Αν πατησετε στο google ''σωματα ασφαλειας 2011'' θα το βρειτε!
Αν πατησετε στο google ''σωματα ασφαλειας 2011'' θα το βρειτε!
Κατα πόσο μπορεί να έιναι αξιόπιστο ένας Θεός ξέρει. Μακάρι να είναι οπως τα λέει, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός οτι αναφέρει πως φέτος θα είναι μειωμένος ο αριθμός των εισακτέων με 1500 θέσεις σε σχέση με πέρυσι που πήρε 900 δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη...
Ισως να αναφερεται στο συνολικο αριθμο των ατομων που θα μπουν στα σωματα ασφαλειας... Περυσι οντως ηταν περισσοτερα! Εκτος αυτου περυσι η Αστυνομια ζητησε 1650 κ πηρε 900 λογω του μνημονιου... Φετος οντως κανεις δεν ξερει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 5 επισκέπτες