Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gregory-90 »

Απο 10-25 φεβρουαριου κανουμε αιτηση στο σχολειο για παννεληνιες εγω που θα δωσω για αστυφυλακων θα πρεπει να κανω αιτηση και στην αστυνομια; Και μια τελευταια ερωτηση αληθευει οτι δεν υπαρχει σχολη αστυφυλακων στην αθηνα?
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexissak »

Ναι θα πρεπει να κανεις αιτηση κ στο α. τ της περιοχης σου. ακομα ομως δεν εχει προσδιοριστει ποτε θα ξεκινησουν οι αιτησεις. η σχολη αστυφυλακων στην αθηνα εχει κλεισει απο το 2000 οταν κ πηρε την τελευταια σειρα.
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει προκηρυξη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

αντωνης έγραψε:Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει προκηρυξη;

όπως έχουμε γράψει 3-4 φορές σε προηγούμενες σελίδες. Απρίλιο με μάιο βγαίνει συνήθως
αντωνης

Δημοσίευση από αντωνης »

Ας μου πει καποιος σας παρακαλω ποτε περιπου βγαινει και ποσους θα παρουν; Ακουσα πως θα παρουν πολλους γιατι εχουν ελλειψεις... Αληθευει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αντωνης έγραψε:Ας μου πει καποιος σας παρακαλω ποτε περιπου βγαινει και ποσους θα παρουν; Ακουσα πως θα παρουν πολλους γιατι εχουν ελλειψεις... Αληθευει;

Φίλε δεν θα λέμε κάθε φορά τα ίδια. Αυτά που ρωτάς έχουνε απαντηθεί διάβασε και προηγούμενα μηνύματα. Δεν είναι δύσκολο
a

Δημοσίευση από a »

Δηλαδη δεν παιζει να βγει τωρα η Προκηρυξη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

a έγραψε:Δηλαδη δεν παιζει να βγει τωρα η Προκηρυξη;

Δεν παίζεσαι μεγάλε Εικόνα

Eίσαι πολύ μικρός αν νομίζεις ότι μπορείς να με κοροιδέψεις. Γράφε με 200 ονόματα εδώ θα είμαι για να τα σβήνω όλα.ΕικόναΕικόναΕικόνα
Νικος 311

Δημοσίευση από Νικος 311 »

Πες τα ρε φιλε. Λενε τι λεγανε και τι λεγανε. Τα λεγανε προ κρισης. Και μολις ειδαν τι παιζει αρχικα δε θελανε καθολου για φρουρους αν θυμηθητε. Και ομω πηραν 500...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REPAINER »

Δε θελανε καθολου για φρουρους αν θυμηθητε. Και ομω πηραν 500...

ποτε εγινε αυτο; Εγω δε το θυμαμαι παντως

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έλα ντε...1500 θέλανε και τελικά μόνο 500 μπορέσανε να πάρουνε. Εκτός και αν ζω σε άλλο πλανήτη
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Φιλε μου οταν λες για 500 ενοιεις ΕΦ σωστα;1500 πολυ δεν ειναι αν θελανε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tsikou έγραψε:Φιλε μου οταν λες για 500 ενοιεις ΕΦ σωστα;1500 πολυ δεν ειναι αν θελανε;

ΕΦ σωστά. Δεν είναι πολλοί όχι αλλά δεν υπάρχει χρήμα
Ntelos

Δημοσίευση από Ntelos »

Καλησπερα παιδια! Ακουγεται οτι φετος ειναι η τελευταια χρονια που παιρνει αστυφυλακες μεσω πανελληνιων εξετασεων για τα επομενα τρια χρονια. Εχει ακουσει κανεις τιποτα; Εγω προσωπικα το εχω μαθει απο δοκιμο αξιωματικο. Κατι αλλο τωρα θελω να ρωτησω. Ισχυει οτι αν δωσεις τριτη φορα πανελληνιες δεν ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι των τετραμηνων και μετρανε μονο τα γραπτα; Και φιλε greek_army συγχαρητηρια για τη βοηθεια σου στο θεμα. Οσο για τις προκηρηξεις να περιμενετε τελη μαιου οπως καθε χρονο. Και το αρθρο http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110118pp.pdf θεωρω οτι ειναι πληρως αναξιοπιστο μην δινετε πολυ σημασια. Ασχοληθειτε με το διαβασμα και μην σας αγχωνουν αυτα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ntelos έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ακουγεται οτι φετος ειναι η τελευταια χρονια που παιρνει αστυφυλακες μεσω πανελληνιων εξετασεων για τα επομενα τρια χρονια. Εχει ακουσει κανεις τιποτα; Εγω προσωπικα το εχω μαθει απο δοκιμο αξιωματικο. Κατι αλλο τωρα θελω να ρωτησω.Ισχυει οτι αν δωσεις τριτη φορα πανελληνιες δεν ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι των τετραμηνων και μετρανε μονο τα γραπτα; Και φιλε greek_army συγχαρητηρια για τη βοηθεια σου στο θεμα. Οσο για τις προκηρηξεις να περιμενετε τελη μαιου οπως καθε χρονο. Και το αρθρο http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110118pp.pdf θεωρω οτι ειναι πληρως αναξιοπιστο μην δινετε πολυ σημασια. Ασχοληθειτε με το διαβασμα και μην σας αγχωνουν αυτα!

Kαλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες... ισχύει για τους αποφοίτους του υφιστάμενου συστήματος των κατευθύνσεων που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις μετά από χρονικό διάστημα 2 ετών ή μεγαλύτερο από το έτος αποφοίτησής τους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες