Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Απο 10-25 φεβρουαριου κανουμε αιτηση στο σχολειο για παννεληνιες εγω που θα δωσω για αστυφυλακων θα πρεπει να κανω αιτηση και στην αστυνομια; Και μια τελευταια ερωτηση αληθευει οτι δεν υπαρχει σχολη αστυφυλακων στην αθηνα?
Ναι θα πρεπει να κανεις αιτηση κ στο α. τ της περιοχης σου. ακομα ομως δεν εχει προσδιοριστει ποτε θα ξεκινησουν οι αιτησεις. η σχολη αστυφυλακων στην αθηνα εχει κλεισει απο το 2000 οταν κ πηρε την τελευταια σειρα.
Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει προκηρυξη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
αντωνης έγραψε:Ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει προκηρυξη;
όπως έχουμε γράψει 3-4 φορές σε προηγούμενες σελίδες. Απρίλιο με μάιο βγαίνει συνήθως
Ας μου πει καποιος σας παρακαλω ποτε περιπου βγαινει και ποσους θα παρουν; Ακουσα πως θα παρουν πολλους γιατι εχουν ελλειψεις... Αληθευει;
-
- Στρατηγός
αντωνης έγραψε:Ας μου πει καποιος σας παρακαλω ποτε περιπου βγαινει και ποσους θα παρουν; Ακουσα πως θα παρουν πολλους γιατι εχουν ελλειψεις... Αληθευει;
Φίλε δεν θα λέμε κάθε φορά τα ίδια. Αυτά που ρωτάς έχουνε απαντηθεί διάβασε και προηγούμενα μηνύματα. Δεν είναι δύσκολο
-
- Στρατηγός
a έγραψε:Δηλαδη δεν παιζει να βγει τωρα η Προκηρυξη;
Δεν παίζεσαι μεγάλε

Eίσαι πολύ μικρός αν νομίζεις ότι μπορείς να με κοροιδέψεις. Γράφε με 200 ονόματα εδώ θα είμαι για να τα σβήνω όλα.

Πες τα ρε φιλε. Λενε τι λεγανε και τι λεγανε. Τα λεγανε προ κρισης. Και μολις ειδαν τι παιζει αρχικα δε θελανε καθολου για φρουρους αν θυμηθητε. Και ομω πηραν 500...
Δε θελανε καθολου για φρουρους αν θυμηθητε. Και ομω πηραν 500...
ποτε εγινε αυτο; Εγω δε το θυμαμαι παντως
ποτε εγινε αυτο; Εγω δε το θυμαμαι παντως
-
- Στρατηγός
Έλα ντε...1500 θέλανε και τελικά μόνο 500 μπορέσανε να πάρουνε. Εκτός και αν ζω σε άλλο πλανήτη
Φιλε μου οταν λες για 500 ενοιεις ΕΦ σωστα;1500 πολυ δεν ειναι αν θελανε?
-
- Στρατηγός
tsikou έγραψε:Φιλε μου οταν λες για 500 ενοιεις ΕΦ σωστα;1500 πολυ δεν ειναι αν θελανε;
ΕΦ σωστά. Δεν είναι πολλοί όχι αλλά δεν υπάρχει χρήμα
Καλησπερα παιδια! Ακουγεται οτι φετος ειναι η τελευταια χρονια που παιρνει αστυφυλακες μεσω πανελληνιων εξετασεων για τα επομενα τρια χρονια. Εχει ακουσει κανεις τιποτα; Εγω προσωπικα το εχω μαθει απο δοκιμο αξιωματικο. Κατι αλλο τωρα θελω να ρωτησω. Ισχυει οτι αν δωσεις τριτη φορα πανελληνιες δεν ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι των τετραμηνων και μετρανε μονο τα γραπτα; Και φιλε greek_army συγχαρητηρια για τη βοηθεια σου στο θεμα. Οσο για τις προκηρηξεις να περιμενετε τελη μαιου οπως καθε χρονο. Και το αρθρο http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110118pp.pdf θεωρω οτι ειναι πληρως αναξιοπιστο μην δινετε πολυ σημασια. Ασχοληθειτε με το διαβασμα και μην σας αγχωνουν αυτα!
-
- Στρατηγός
Ntelos έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ακουγεται οτι φετος ειναι η τελευταια χρονια που παιρνει αστυφυλακες μεσω πανελληνιων εξετασεων για τα επομενα τρια χρονια. Εχει ακουσει κανεις τιποτα; Εγω προσωπικα το εχω μαθει απο δοκιμο αξιωματικο. Κατι αλλο τωρα θελω να ρωτησω.Ισχυει οτι αν δωσεις τριτη φορα πανελληνιες δεν ισχυουν οι προφορικοι βαθμοι των τετραμηνων και μετρανε μονο τα γραπτα; Και φιλε greek_army συγχαρητηρια για τη βοηθεια σου στο θεμα. Οσο για τις προκηρηξεις να περιμενετε τελη μαιου οπως καθε χρονο. Και το αρθρο http://www.e-typos.com/entheta/5/ergasia20110118pp.pdf θεωρω οτι ειναι πληρως αναξιοπιστο μην δινετε πολυ σημασια. Ασχοληθειτε με το διαβασμα και μην σας αγχωνουν αυτα!
Kαλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες... ισχύει για τους αποφοίτους του υφιστάμενου συστήματος των κατευθύνσεων που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις μετά από χρονικό διάστημα 2 ετών ή μεγαλύτερο από το έτος αποφοίτησής τους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες