νινα έγραψε:Νομιζω οτι εκανες λαθος...2670 βγαινουν συνολικα...1570 απολυτηριου,500 απο το στρατο,300 λογω πολυτεκνιας κ 300 απο μηχανη... Αρα βγαινουν 2670 ε; Η κανω λαθος;
Eγώ ότι διαβάζω υπολογίζω. Ποιο πάνω είχες γράψει ότι έχει δίπλωμα από μηχανάκι, αν έχει για μηχανή βγαίνουνε τόσα σωστά. Και έχει κάποιες ελπίδες. Στην προηγούμενη προκήρυξη η βάση ήτανε 2764
Λιγο δυσκολα τα βλεπω παντως... Μακαρι παντως να τον παρουν αν κ οταν βγαλουν παλι προκηρυξεις... Να σε ρωτησω κ κατι αλλο; Ξερεις αν θα βγαλουν μεσα στο 2011 προκυρηξεις; Ακουγονται πολλα για το δευτερο εξαμηνο; Ισχυει?
νινα έγραψε:Λιγο δυσκολα τα βλεπω παντως... Μακαρι παντως να τον παρουν αν κ οταν βγαλουν παλι προκηρυξεις... Να σε ρωτησω κ κατι αλλο; Ξερεις αν θα βγαλουν μεσα στο 2011 προκυρηξεις; Ακουγονται πολλα για το δευτερο εξαμηνο; Ισχυει;
Εγω ενα ξερω και δεν θελω να χαλαστει κανενας εξετιας μου! Με 2740 φετος πειρα τον πουλο. Για 3 ατομα δεν ειμουν στο 20% επιλαχων! Και εχω μαθει οτι μπηκε μεχρι και 2 ατομα πριν απο μενα! Οι βασεις δεν θα ανεβουν αλλο πυστεβω και ισως πεσουν και λιγο αν παρουν 500. Μονο αν βγει γρηγορα προκυρηξη! Και δεν απολυθουν ενα σορο σειρες!
Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Λακεδαίμων έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
basilis.lok έγραψε: Εγω ενα ξερω και δεν θελω να χαλαστει κανενας εξετιας μου! Με 2740 φετος πειρα τον πουλο. Για 3 ατομα δεν ειμουν στο 20% επιλαχων! Και εχω μαθει οτι μπηκε μεχρι και 2 ατομα πριν απο μενα! Οι βασεις δεν θα ανεβουν αλλο πυστεβω και ισως πεσουν και λιγο αν παρουν 500. Μονο αν βγει γρηγορα προκυρηξη! Και δεν απολυθουν ενα σορο σειρες!
Λακεδαίμων έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
παλι τα ιδια, παντα υπαρχουν αυτοι που θελουν να ακουνε οτι εχουν πολλα μορια. Ρε φιλος με συγχωρεις, δε ξερεις αν εχεις υπερβολικα πολλα μορια;