Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

νινα έγραψε:Βαθμος απολυτηριου 15,7

2.470 είναι λίγα με τα σημερινά δεδομένα που πάμε για προκήρυξη για 500 άτομα.
νινα

Δημοσίευση από νινα »

Νομιζω οτι εκανες λαθος...2670 βγαινουν συνολικα...1570 απολυτηριου,500 απο το στρατο,300 λογω πολυτεκνιας κ 300 απο μηχανη... Αρα βγαινουν 2670 ε; Η κανω λαθος?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

νινα έγραψε:Νομιζω οτι εκανες λαθος...2670 βγαινουν συνολικα...1570 απολυτηριου,500 απο το στρατο,300 λογω πολυτεκνιας κ 300 απο μηχανη... Αρα βγαινουν 2670 ε; Η κανω λαθος;

Eγώ ότι διαβάζω υπολογίζω. Ποιο πάνω είχες γράψει ότι έχει δίπλωμα από μηχανάκι, αν έχει για μηχανή βγαίνουνε τόσα σωστά. Και έχει κάποιες ελπίδες. Στην προηγούμενη προκήρυξη η βάση ήτανε 2764
νινα

Δημοσίευση από νινα »

Λιγο δυσκολα τα βλεπω παντως... Μακαρι παντως να τον παρουν αν κ οταν βγαλουν παλι προκηρυξεις... Να σε ρωτησω κ κατι αλλο; Ξερεις αν θα βγαλουν μεσα στο 2011 προκυρηξεις; Ακουγονται πολλα για το δευτερο εξαμηνο; Ισχυει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

νινα έγραψε:Λιγο δυσκολα τα βλεπω παντως... Μακαρι παντως να τον παρουν αν κ οταν βγαλουν παλι προκηρυξεις... Να σε ρωτησω κ κατι αλλο; Ξερεις αν θα βγαλουν μεσα στο 2011 προκυρηξεις; Ακουγονται πολλα για το δευτερο εξαμηνο; Ισχυει;

Είναι νωρίς ακόμα. Μετά τον απρίλιο θα έχουμε νέα
νινα

Δημοσίευση από νινα »

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου... Να εισαι καλα
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Εγω ενα ξερω και δεν θελω να χαλαστει κανενας εξετιας μου! Με 2740 φετος πειρα τον πουλο. Για 3 ατομα δεν ειμουν στο 20% επιλαχων! Και εχω μαθει οτι μπηκε μεχρι και 2 ατομα πριν απο μενα! Οι βασεις δεν θα ανεβουν αλλο πυστεβω και ισως πεσουν και λιγο αν παρουν 500. Μονο αν βγει γρηγορα προκυρηξη! Και δεν απολυθουν ενα σορο σειρες!
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Giouli »

Λακεδαίμων έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μπαινεις σιγουρα!Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

basilis.lok έγραψε: Εγω ενα ξερω και δεν θελω να χαλαστει κανενας εξετιας μου! Με 2740 φετος πειρα τον πουλο. Για 3 ατομα δεν ειμουν στο 20% επιλαχων! Και εχω μαθει οτι μπηκε μεχρι και 2 ατομα πριν απο μενα! Οι βασεις δεν θα ανεβουν αλλο πυστεβω και ισως πεσουν και λιγο αν παρουν 500. Μονο αν βγει γρηγορα προκυρηξη! Και δεν απολυθουν ενα σορο σειρες!
μη μασας φετος θαναι η χρονια σου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Λακεδαίμων έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου αν με τα μόρια που συγκεντρώνω μπαίνω στις προκηρύξεις που θα βγουν υποθετικά και πάλι 500 θέσεων. Έχω 2.820 και ανήκω στη κατηγορία γενικού λυκείου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
μπαινεις σιγοροτατα. Εχεις παρα πολλα για την α΄
το νου σου...
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Ρε παιδια Με 2650 εχω ελπιδες; Ειμαι στην α κατηγορια.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Ρε παιδια Με 2650 εχω ελπιδες; Ειμαι στην α κατηγορια.

Έχεις. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάτε από τώρα. Εδώ δεν έχουνε πει πότε θα βγει προκήρυξη.
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Ε καποτε θα βγει και η προκηρυξη το θεμα ειναι να μην πανε οι βασεις στα υψη.

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από REPAINER »

παλι τα ιδια, παντα υπαρχουν αυτοι που θελουν να ακουνε οτι εχουν πολλα μορια. Ρε φιλος με συγχωρεις, δε ξερεις αν εχεις υπερβολικα πολλα μορια;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 6 επισκέπτες